Benimkide cevab vermiyor bende ona sinir oluyorum sanki kendi kendime konuşuyorum bilmiyorum ya hormonmu ya yok ama gerçekten boğasım var öyle deyincede bana gülüyorValla bende akşam kafamda kaç kere boşadım belli değil. Ben yorgunum hamileyim kızıma karşı hemen sinirleniyorum sen neyine bağırıyorsun be adam. Ne yapıyorsun da kan beynine sıçrıyor. Bide her lafa cevabı var. Herşeyin biliyorsun diyorum herşeyi. Hormonlardan sanırım çok soğudum. Umarım hormonlardansır
Ben sadece depend kullandım. Zaten 1 gün kalıyorsun hastanede oda yetiyor. Yinede yedek olsun dersen koy
Aslında doktor illa sezeryan olsun değil de öneriyorum dedi sanırım ben istesem normal doğum da yaptırır siz neden sezeryan tercih ettiniz bir yandan ben de düşünmeye başladımBenimde oğlumdan önce 2 kaybım vardı ve oğluma hamileyken bir sürü iğne kullanıyordum ama doktorum demedi vajinal olmaz diye sadece ben sezeryan olsun diye kendim istedim ondan senin doktorunu hiç anlamadım ben eskiden sezeryanmı vardı
Evet sanırım dediğiniz gibi ben hep normal doğum daha risksiz diye düşündüğüm için şaşırdım ama normal doğumun da kendine göre komplikasyonları varmışCanım normal doğumun bebek için riskleri sezeryana oranla daha fazla o yüzden demiş olabilir bebek kanalda uzun süre kalırsa eğer Allah korusun bazı hastalıklar olabilir o yüzden öyle söylemiştir
Evet riske atmayalım gibisinden dediGünaydın. İlk doğumun olduğu için daha öncede kayıpların olduğunu için doktorun belki heyecana girmeyelim demek istemiştir. Allah korusun olacak olduktan sonra ikisininde riski var tabi. Belki normal doğumla uğraşmayalım beklemeyelim diye öyle demiştir
Normal dogumun riski sezaryandan daha fazla diye biliyorum bendeEvet sanırım dediğiniz gibi ben hep normal doğum daha risksiz diye düşündüğüm için şaşırdım ama normal doğumun da kendine göre komplikasyonları varmış
Kesin konuşmadı aslında öneriyorum dedi sanırım benim kararım doğrultusunda ilerleyecek süreç çünkü fiziksel bir engel yok normal içşn siz epidural aldınız mı acabaNormal doğumda riske girdiği anda zaten ameliyata alabilir. Neden senin vücuduna karışıyor ki? Ben iki vajinal yaptım çok güzel bir deneyimdi yine öyle yapacağım inşallahbir sorunun yoksa bu yaptığı çok yanlış
Vajinal doğumun zor mu kolay mı olacağı belli olmadığı için genelde doktorlar riske girmiyolar benim doktorum da o düşüncede yani belki kolay olacak uzun sürmeyecek ama uzun sürme ihtimali de var daha önce de doğum yapmadığımız için açılma olur mu vs bunlar hep riskDünden beri araştırıyorum vajinal doğum bebek için daha mı riskli diye açıkçası o anın şaşkınlığıyla doktora bir şey de soramadım bir ay sonra tekrar çağırdı o zaman ayrıntılı sorarım
normal doğumdan korktum zor hamile kaldım tüp bebek sürecleri beni yıprattı ondan dedim hiç sancı çekemem artık sabrım kalmamıştı ve gebeliğim boyunca riskli olarak geçti nerdeyse yattım hep arada suyumda fazla çıktıAslında doktor illa sezeryan olsun değil de öneriyorum dedi sanırım ben istesem normal doğum da yaptırır siz neden sezeryan tercih ettiniz bir yandan ben de düşünmeye başladım
Almadım canım ikinci doğumda istedim ancak takmadı ebeler doğum zamanı yakın, uzun olmadığı sürece müdahale etmiyoruz dedi zaten hemen doğduKesin konuşmadı aslında öneriyorum dedi sanırım benim kararım doğrultusunda ilerleyecek süreç çünkü fiziksel bir engel yok normal içşn siz epidural aldınız mı acaba
Bence devlette bi doktora muane olmanı tavsiye ederimDünden beri araştırıyorum vajinal doğum bebek için daha mı riskli diye açıkçası o anın şaşkınlığıyla doktora bir şey de soramadım bir ay sonra tekrar çağırdı o zaman ayrıntılı sorarım
Onu sormak lazım ama sakıncası çok sıcak olması lazım benceHamilelikte zarari olmuyor değilmi batikonlu sicak suya oturmk
Sütyenlerin linkini ben de alabilir miyim ?
Bunlarda bende aldım. Gerçekten çok güzeller. 85 aldım ben, 157 boyum 67 kg. Normalde 75 takardım ilk çocuktan sonra 80 oldu. Şimdi 85 aldım rahat oldu. Beden konusunda fikir olsun herkeseLohusa sütyeni soran arkadaş için atıyorum çok memnun kaldımMODALADY Kadın 3 Adet Emzirme Sütyeni - Fiyatı, Yorumları
MODALADY Kadın 3 Adet Emzirme Sütyeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayni satıcıdan hamile kilodu da aldım yüzde yüz pamuk tavsiye ederim
Siz karar verdiniz mi doğum şeklineVajinal doğumun zor mu kolay mı olacağı belli olmadığı için genelde doktorlar riske girmiyolar benim doktorum da o düşüncede yani belki kolay olacak uzun sürmeyecek ama uzun sürme ihtimali de var daha önce de doğum yapmadığımız için açılma olur mu vs bunlar hep risk
Ben dee hele geceleri uyku uyuyamıyorumSürekli tuvalete gitmekten yıldım ya
Anladım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil sanırım teşekkürlernormal doğumdan korktum zor hamile kaldım tüp bebek sürecleri beni yıprattı ondan dedim hiç sancı çekemem artık sabrım kalmamıştı ve gebeliğim boyunca riskli olarak geçti nerdeyse yattım hep arada suyumda fazla çıktı
Küçük bir yerde yaşıyorum asla randevu bulamıyorum devlette sadece bir doktor var mecbur özele gidiyorumBence devlette bi doktora muane olmanı tavsiye ederim
Hayır konuşmak için erken dedi ama ben başından beri sezaryen düşünüyorum çünkü vajinal bana da zor ve daha riskli geliyor en kötüsü de sancı çekip yine sezaryen olmak tabi her şey kısmet kendiliğinden doğum başlar filan durum ne gösterir bilmiyorumSiz karar verdiniz mi doğum şekline
1 yaşını geçmiş oğlum hala kullanıyorum bir defa bile katlanmadıKızlar küvet katlanan mı tercih ettiniz memnun olan kadar olmayan da var su koyunca katlanıyomuş filan ama yerim de çok fazla yok bir de düz file yerine bu köpüklü olanlardan öneriyolar
MorBebe Lüx Köpüklü Banyo Filesi, Küvet Yıkama Filesi, Bebek Banyo Filesi (KATLANIR KÜVETLERE UYUMLUDUR) - Fiyatı, Yorumları
MorBebe Lüx Köpüklü Banyo Filesi, Küvet Yıkama Filesi, Bebek Banyo Filesi (KATLANIR KÜVETLERE UYUMLUDUR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?