Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benimkide cevab vermiyor bende ona sinir oluyorum sanki kendi kendime konuşuyorum bilmiyorum ya hormonmu ya yok ama gerçekten boğasım var öyle deyincede bana gülüyor

Aslında doktor illa sezeryan olsun değil de öneriyorum dedi sanırım ben istesem normal doğum da yaptırır siz neden sezeryan tercih ettiniz bir yandan ben de düşünmeye başladım

Canım normal doğumun bebek için riskleri sezeryana oranla daha fazla o yüzden demiş olabilir bebek kanalda uzun süre kalırsa eğer Allah korusun bazı hastalıklar olabilir o yüzden öyle söylemiştir
Evet sanırım dediğiniz gibi ben hep normal doğum daha risksiz diye düşündüğüm için şaşırdım ama normal doğumun da kendine göre komplikasyonları varmış

Evet riske atmayalım gibisinden dedi

Kesin konuşmadı aslında öneriyorum dedi sanırım benim kararım doğrultusunda ilerleyecek süreç çünkü fiziksel bir engel yok normal içşn siz epidural aldınız mı acaba

Vajinal doğumun zor mu kolay mı olacağı belli olmadığı için genelde doktorlar riske girmiyolar benim doktorum da o düşüncede yani belki kolay olacak uzun sürmeyecek ama uzun sürme ihtimali de var daha önce de doğum yapmadığımız için açılma olur mu vs bunlar hep risk

Aslında doktor illa sezeryan olsun değil de öneriyorum dedi sanırım ben istesem normal doğum da yaptırır siz neden sezeryan tercih ettiniz bir yandan ben de düşünmeye başladım
normal doğumdan korktum zor hamile kaldım tüp bebek sürecleri beni yıprattı ondan dedim hiç sancı çekemem artık sabrım kalmamıştı ve gebeliğim boyunca riskli olarak geçti nerdeyse yattım hep arada suyumda fazla çıktı

Kesin konuşmadı aslında öneriyorum dedi sanırım benim kararım doğrultusunda ilerleyecek süreç çünkü fiziksel bir engel yok normal içşn siz epidural aldınız mı acaba
Almadım canım ikinci doğumda istedim ancak takmadı ebeler doğum zamanı yakın, uzun olmadığı sürece müdahale etmiyoruz dedi zaten hemen doğdu

Kızlar küvet katlanan mı tercih ettiniz memnun olan kadar olmayan da var su koyunca katlanıyomuş filan ama yerim de çok fazla yok bir de düz file yerine bu köpüklü olanlardan öneriyolar

Bence devlette bi doktora muane olmanı tavsiye ederim
Hamilelikte zarari olmuyor değilmi batikonlu sicak suya oturmk
Onu sormak lazım ama sakıncası çok sıcak olması lazım bence

Bunlarda bende aldım. Gerçekten çok güzeller. 85 aldım ben, 157 boyum 67 kg. Normalde 75 takardım ilk çocuktan sonra 80 oldu. Şimdi 85 aldım rahat oldu. Beden konusunda fikir olsun herkese

Siz karar verdiniz mi doğum şekline

Anladım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil sanırım teşekkürler

Siz karar verdiniz mi doğum şekline
Hayır konuşmak için erken dedi ama ben başından beri sezaryen düşünüyorum çünkü vajinal bana da zor ve daha riskli geliyor en kötüsü de sancı çekip yine sezaryen olmak tabi her şey kısmet kendiliğinden doğum başlar filan durum ne gösterir bilmiyorum

1 yaşını geçmiş oğlum hala kullanıyorum bir defa bile katlanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…