Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ben katlanan aldım ayakları var ve içe çökme olmuyor çökenler aslında şu elbise sepeti olanlar bebek küveti güvenli ben tesadüfen bimde görüp aldım

Ben dee hele geceleri uyku uyuyamıyorum
Gece , gündüz, yürürken birden wc ye gidiyorum. Artık bi yere gidemicem herhalde. Dün denize gittik aklımda hep tuvalete nasıl gitsem vardı
Kızlar benim sancılarım oluyor yalancı sancılar sanki?? Bunu yaşayan var mı aranızda
Evet var benim. Cuma 30 olucam artık

Ah canım yaa valla zor işimiz

Allah sabır versin okurken delirdim
Sağol canim
Valla canim kızımda bi kere altını açtı 3 tane maske takti ogure ogure altını açtı yine de ilk ve son oldu hersey bende uyurken bile ağlama sesine kalkıp uyutsana su çocuğu diyip söylendiği oldu aslında bu konularda yalnızım anca 2 yaşına yakın ilgilenmeye başlıyor kucuk kırarım bi yerini diye gel de tav olma

Çok zor bir durum maalesef biraz da erkekleri yetiştirilme şeklinden dolayı oluyor.. biz çocuklarımıza öğretiriz gelecek nesiller kurtulsun

Bu tarz gebeliklerde riske atmamak için sezeryan önerildiğini biliyorum bende

Allah yardımcın olsun canım. Erkeklerin şu tavırlarına sinir oluyorum yapmak için çabalamak yerine bahanelerin arkasına sığınmak işlerine geliyor. Gerçekten yetiştirilme tarzının da etkisi çok. Ben en baştan pazarlık yaptım bu alt değiştirme konusunda onun ki burun da benim ki fabrika bacasımı

Kızlar bu aralar bebegımın hareketlerını hafıf hafıf altta hıssedıyorum sezaryan kesi bolgesının orda boyle sankı elıyle dokunur ya oyle hafıf.acaba dondu mu dıye dusundum.bu durumu yasayan var mı?

Kızlar bu aralar bebegımın hareketlerını hafıf hafıf altta hıssedıyorum sezaryan kesi bolgesının orda boyle sankı elıyle dokunur ya oyle hafıf.acaba dondu mu dıye dusundum.bu durumu yasayan var mı?
Sanki içini gıdıklıyor gibi değişik bir his iki haftadan beri kasıklarımda hissediyorum böyle ben. Doktor son randevu da baş aşağı dönmüş demişti ama şu anki durumu belirsiz karnımda da baya çalkayacak şekilde hareketler yapıyor çünkü

Gıdıklanmıyorum ama sankı boyle elıyle cılız cılız degdırır ya oyle bır sey bendekı dedıgın gıbı kasıktada hıssdıyorum ama yayınca genelde.bnmkı bas asagı donmus gıbı degıl pek ya sankı kafası yukarda halen sert yukarı kısım

Haftana göre tabi braxton hicks olmaya başlamıştır 30 dan sonra daha fena hissediliyor. Benim 20 lerde başlamıştı. Birde adet döngülerimizde daha sık oluyormuş

Ben bir ara aşağıda hiss ediyordum şimdi hep sağda göbeyimin etrafında haraketlerini görüyorum hatta dün gece sağa döndüm bir baktımki pırttamış top kimi nasıl korktum canım bile acıdı hemen sola döndüm

Demmekkı herkezde farklı farklı bnde uste sankı kafası gıbı arada semsert oluyor

Çok zor bir durum maalesef biraz da erkekleri yetiştirilme şeklinden dolayı oluyor.. biz çocuklarımıza öğretiriz gelecek nesiller kurtulsun
Aynen canım haklisinn valla
Sağol canim valla şans işi es durumu evlenirken birçok şeyi görüyorsun ama nasil babalık yapar diye dogurunca anlıyorsun anca öyle böyle buyutcem artık sonra seve seve sorumluluk alacak kizim 5 yasinda onla ilgileniyor oğlumda 19 aylik ona da başladı ilgilenmeye ama simdi ki için dedi baştan herseyi sende ben büyüyünce anca ilgilenirim aldirma konusunda da bile benden söz aldı bana güvenip dogurma diye bende ondan vazgeçemedim tamam dedim rabbim kolaylık versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…