Ben katlanan aldım ayakları var ve içe çökme olmuyor çökenler aslında şu elbise sepeti olanlar bebek küveti güvenli ben tesadüfen bimde görüp aldımKızlar küvet katlanan mı tercih ettiniz memnun olan kadar olmayan da var su koyunca katlanıyomuş filan ama yerim de çok fazla yok bir de düz file yerine bu köpüklü olanlardan öneriyolar
MorBebe Lüx Köpüklü Banyo Filesi, Küvet Yıkama Filesi, Bebek Banyo Filesi (KATLANIR KÜVETLERE UYUMLUDUR) - Fiyatı, Yorumları
MorBebe Lüx Köpüklü Banyo Filesi, Küvet Yıkama Filesi, Bebek Banyo Filesi (KATLANIR KÜVETLERE UYUMLUDUR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimde oluyor. Dert etmiyorum. Bu cuma tam 30 haftalık olucam. Doğuma az kaldı zaten ,normaldir diye düşünüyorum.Kızlar benim sancılarım oluyor yalancı sancılar sanki?? Bunu yaşayan var mı aranızda
Yolun sonuna yaklaştık doğru söylüyorsun.Benimde oluyor. Dert etmiyorum. Bu cuma tam 30 haftalık olucam. Doğuma az kaldı zaten ,normaldir diye düşünüyorum.
Gece , gündüz, yürürken birden wc ye gidiyorum. Artık bi yere gidemicem herhalde. Dün denize gittik aklımda hep tuvalete nasıl gitsem vardıBen dee hele geceleri uyku uyuyamıyorum
Evet var benim. Cuma 30 olucam artıkKızlar benim sancılarım oluyor yalancı sancılar sanki?? Bunu yaşayan var mı aranızda
Nasıl birşey canım adet sancısı gibi mi?Kızlar benim sancılarım oluyor yalancı sancılar sanki?? Bunu yaşayan var mı aranızda
Ah canım yaa valla zor işimizBizdede durum aynı mesela yeni doğduğunda yanından ayrılmıyordu sanki ondan başka kimse sevmiyor çocuğu biz kenardan gülüyorduk gecicek diye gerçektende geçti.Benimkide zor olunca telefonu açıyor kapat diyorum evde bir sürü oyuncak var otur konuş oyun oyna en son diyor ben yapamıyorum oynadığı bir tek futbol ola bilir kendisi sevdiği için onuda.Gece kaç defa oğlum kalkıyor bu çocuk neden böyle iyice beni sinir etti diyor ya diyorum saçmalama bütün çocuklar öyle..karnımı dediğin gibi sevmiyor sanki 5 çocuğu olucak bir kere ben dedim sevdi o kadarAnnesi babasıda öyle torunlarıyla oynayamıyorlar bu aileden gelen bir şey bizde kesinlikle öyle yoksa bitiyor oğlu için ama ben katlanmayı düşünmüyorum çünkü bıraksam büyüdükçe dahada kötüye gidicek babanın rolü çocuk yüzerinde çok önemli hele erkek çocuksa.
Sağol canimAllah sabır versin okurken delirdim
Valla canim kızımda bi kere altını açtı 3 tane maske takti ogure ogure altını açtı yine de ilk ve son oldu hersey bende uyurken bile ağlama sesine kalkıp uyutsana su çocuğu diyip söylendiği oldu aslında bu konularda yalnızım anca 2 yaşına yakın ilgilenmeye başlıyor kucuk kırarım bi yerini diye gel de tav olmabenimki aşırı ilgili avruprada doğup büyüdüğü için sanırım burada erkekler çok ilgili bilgili evdeyken benden çok bakar altını bile almam o evdeyken
Ancak karnıma bak hareket ediyor diyorum bir saniye bakıyor başka şeyle ilgileniyor hemen hareketi göremiyor sonra diyor ki sen içinde diye hissediyorsun dışardan görülmez diye bakmıyorum diyoraslında baksa görecek ama içimizde olduğu için onlarda o duygu daha yok heralde umursamıyorlar
göbeğimden aşağı doğru çıkacakmış gibi kasılma oluyor ve aynı zamanda regl gibi ağrı saplanıyor. bundan önceki kasılmalarda ağrım olmuyordu ama kızların dediği gibi yaklaştık artık ondan sanırımNasıl birşey canım adet sancısı gibi mi?
Çok zor bir durum maalesef biraz da erkekleri yetiştirilme şeklinden dolayı oluyor.. biz çocuklarımıza öğretiriz gelecek nesiller kurtulsunSağol canim
Valla canim kızımda bi kere altını açtı 3 tane maske takti ogure ogure altını açtı yine de ilk ve son oldu hersey bende uyurken bile ağlama sesine kalkıp uyutsana su çocuğu diyip söylendiği oldu aslında bu konularda yalnızım anca 2 yaşına yakın ilgilenmeye başlıyor kucuk kırarım bi yerini diye gel de tav olma
Yok canım benim olmuyorKızlar benim sancılarım oluyor yalancı sancılar sanki?? Bunu yaşayan var mı aranızda
Bu tarz gebeliklerde riske atmamak için sezeryan önerildiğini biliyorum bendeGünaydın kızlar daha önce iki kez kürtaj olmuştum bebeğin kalp atışı olmamıştı bu gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum çok şükür her şey yolunda 28 haftamı bitirdim dün doktora gittim ve doktor doğum şekli için sezeryan öneriyorum dedi tıbbi bir sebebi yok ama zor bir gebelik elde ettin riske atmak istemem dedi siz ne düşünüyorsunuz vajinal doğum daha mı riskli bebek için kafam çok karıştı iki doğum şeklinden de korkar oldum
Allah yardımcın olsun canım. Erkeklerin şu tavırlarına sinir oluyorum yapmak için çabalamak yerine bahanelerin arkasına sığınmak işlerine geliyor. Gerçekten yetiştirilme tarzının da etkisi çok. Ben en baştan pazarlık yaptım bu alt değiştirme konusunda onun ki burun da benim ki fabrika bacasımıSağol canim
Valla canim kızımda bi kere altını açtı 3 tane maske takti ogure ogure altını açtı yine de ilk ve son oldu hersey bende uyurken bile ağlama sesine kalkıp uyutsana su çocuğu diyip söylendiği oldu aslında bu konularda yalnızım anca 2 yaşına yakın ilgilenmeye başlıyor kucuk kırarım bi yerini diye gel de tav olma
Sanki içini gıdıklıyor gibi değişik bir his iki haftadan beri kasıklarımda hissediyorum böyle ben. Doktor son randevu da baş aşağı dönmüş demişti ama şu anki durumu belirsiz karnımda da baya çalkayacak şekilde hareketler yapıyor çünküKızlar bu aralar bebegımın hareketlerını hafıf hafıf altta hıssedıyorum sezaryan kesi bolgesının orda boyle sankı elıyle dokunur ya oyle hafıf.acaba dondu mu dıye dusundum.bu durumu yasayan var mı?
Gıdıklanmıyorum ama sankı boyle elıyle cılız cılız degdırır ya oyle bır sey bendekı dedıgın gıbı kasıktada hıssdıyorum ama yayınca genelde.bnmkı bas asagı donmus gıbı degıl pek ya sankı kafası yukarda halen sert yukarı kısımSanki içini gıdıklıyor gibi değişik bir his iki haftadan beri kasıklarımda hissediyorum böyle ben. Doktor son randevu da baş aşağı dönmüş demişti ama şu anki durumu belirsiz karnımda da baya çalkayacak şekilde hareketler yapıyor çünkü
Haftana göre tabi braxton hicks olmaya başlamıştır 30 dan sonra daha fena hissediliyor. Benim 20 lerde başlamıştı. Birde adet döngülerimizde daha sık oluyormuşgöbeğimden aşağı doğru çıkacakmış gibi kasılma oluyor ve aynı zamanda regl gibi ağrı saplanıyor. bundan önceki kasılmalarda ağrım olmuyordu ama kızların dediği gibi yaklaştık artık ondan sanırım
Ben bir ara aşağıda hiss ediyordum şimdi hep sağda göbeyimin etrafında haraketlerini görüyorum hatta dün gece sağa döndüm bir baktımki pırttamış top kimi nasıl korktum canım bile acıdı hemen sola döndümKızlar bu aralar bebegımın hareketlerını hafıf hafıf altta hıssedıyorum sezaryan kesi bolgesının orda boyle sankı elıyle dokunur ya oyle hafıf.acaba dondu mu dıye dusundum.bu durumu yasayan var mı?
Demmekkı herkezde farklı farklı bnde uste sankı kafası gıbı arada semsert oluyorBen bir ara aşağıda hiss ediyordum şimdi hep sağda göbeyimin etrafında haraketlerini görüyorum hatta dün gece sağa döndüm bir baktımki pırttamış top kimi nasıl korktum canım bile acıdı hemen sola döndüm
Aynen canım haklisinn vallaÇok zor bir durum maalesef biraz da erkekleri yetiştirilme şeklinden dolayı oluyor.. biz çocuklarımıza öğretiriz gelecek nesiller kurtulsun
Sağol canim valla şans işi es durumu evlenirken birçok şeyi görüyorsun ama nasil babalık yapar diye dogurunca anlıyorsun anca öyle böyle buyutcem artık sonra seve seve sorumluluk alacak kizim 5 yasinda onla ilgileniyor oğlumda 19 aylik ona da başladı ilgilenmeye ama simdi ki için dedi baştan herseyi sende ben büyüyünce anca ilgilenirim aldirma konusunda da bile benden söz aldı bana güvenip dogurma diye bende ondan vazgeçemedim tamam dedim rabbim kolaylık versin insallahAllah yardımcın olsun canım. Erkeklerin şu tavırlarına sinir oluyorum yapmak için çabalamak yerine bahanelerin arkasına sığınmak işlerine geliyor. Gerçekten yetiştirilme tarzının da etkisi çok. Ben en baştan pazarlık yaptım bu alt değiştirme konusunda onun ki burun da benim ki fabrika bacasımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?