Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benimde artık yanlarda hareketler oluyor yani kafası nerededir acaba onu anlayamadım tam. Hareketler benimde canımı yakıyor hele aniden bir vuruyorsa kaburgam acıyor cidden. Buraya videosunu atacaktım atılmıyormuş galiba

Bunlarda bende aldım. Gerçekten çok güzeller. 85 aldım ben, 157 boyum 67 kg. Normalde 75 takardım ilk çocuktan sonra 80 oldu. Şimdi 85 aldım rahat oldu. Beden konusunda fikir olsun herkese
157 boyum 85 kg agirligim doksan beş beden aldım ama bir tanesi denedim beyaz olan dar kalip açıkçası anlamadım

Yok bura video atılmıyor gerçekten can acıtıyor bende geceler uyuyamaz oldum ama sanki solda daha iyi ama benimde her yerim ağrıyor hep solda uyumakta zor

Kızlar benim sancılarım oluyor yalancı sancılar sanki?? Bunu yaşayan var mı aranızda
Ben bugün temizlik yaptım eşimin bir akrabasina misafirliğe geldim bir oda bulup uzandım temizlik sorasi kramp girdi geçti az iş yapmamız lazım ama duramıyoruz canım aman dikkat et üşütüyor da olabilirsin geldi mi görümcen

Hastane çantasını ne zmn hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar ben 32.haftada ne eksikse tamamlayıp 34 e kadar hazırlamayı dusunuyorum nasipse en azından çantaya girecekleri tamamlasam şükredecem

Hastane çantasını ne zmn hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar ben 32.haftada ne eksikse tamamlayıp 34 e kadar hazırlamayı dusunuyorum nasipse en azından çantaya girecekleri tamamlasam şükredecem
Bende onu düşünüyorum ya ne zaman hazırlayım diye32 çok erken ama bence 34 iyi sanırım

Bana doktor söylemiyor ya ondan hiç aklıma gelmiyor o kadar dikişlerimi bebeğin durumunu düşünüyorumki bunu sormak hiç aklıma gelmiyor
Dogru bu aralar bende oyleyim surekli kafamda dusunceler varsaglikla bir dogursak kurtulsak insallh zamani geldiginde

Ben de hep solda hissediyorum erkek bebek sağda kız bebek solda diyolardı ne kadar doğruymuş

Al işte diyorum ya bir doktor konuşmasını dinlemiştim kese duruşuna göre cinsiyet belli olmaz demişti biz işte burda meraktan kendimizi görüyoruz
Hahahah aynen öyle yani bide Instagramda falan cinsiyet tahmin sayfalarına parayla tahmin yaptıranlar var (ben mesela) 6 haftalık bebeğin neyine cinsiyet tahmini ahsjsj ayrıca zaten 2 olasılık var adamlar sallasa %50 tutacak zaten hahahah hormonlardan hep bunlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…