Ben bir ara aşağıda hiss ediyordum şimdi hep sağda göbeyimin etrafında haraketlerini görüyorum hatta dün gece sağa döndüm bir baktımki pırttamış top kimi nasıl korktum canım bile acıdı hemen sola döndüm
Benimde artık yanlarda hareketler oluyor yani kafası nerededir acaba onu anlayamadım tam. Hareketler benimde canımı yakıyor hele aniden bir vuruyorsa kaburgam acıyor cidden. Buraya videosunu atacaktım atılmıyormuş galiba
Bunlarda bende aldım. Gerçekten çok güzeller. 85 aldım ben, 157 boyum 67 kg. Normalde 75 takardım ilk çocuktan sonra 80 oldu. Şimdi 85 aldım rahat oldu. Beden konusunda fikir olsun herkese
Benimde artık yanlarda hareketler oluyor yani kafası nerededir acaba onu anlayamadım tam. Hareketler benimde canımı yakıyor hele aniden bir vuruyorsa kaburgam acıyor cidden. Buraya videosunu atacaktım atılmıyormuş galiba
Yok bura video atılmıyor gerçekten can acıtıyor bende geceler uyuyamaz oldum ama sanki solda daha iyi ama benimde her yerim ağrıyor hep solda uyumakta zor
Ben bugün temizlik yaptım eşimin bir akrabasina misafirliğe geldim bir oda bulup uzandım temizlik sorasi kramp girdi geçti az iş yapmamız lazım ama duramıyoruz canım aman dikkat et üşütüyor da olabilirsin geldi mi görümcen
Hastane çantasını ne zmn hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar ben 32.haftada ne eksikse tamamlayıp 34 e kadar hazırlamayı dusunuyorum nasipse en azından çantaya girecekleri tamamlasam şükredecem
Hastane çantasını ne zmn hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar ben 32.haftada ne eksikse tamamlayıp 34 e kadar hazırlamayı dusunuyorum nasipse en azından çantaya girecekleri tamamlasam şükredecem
Ben bir ara aşağıda hiss ediyordum şimdi hep sağda göbeyimin etrafında haraketlerini görüyorum hatta dün gece sağa döndüm bir baktımki pırttamış top kimi nasıl korktum canım bile acıdı hemen sola döndüm
Hahahah aynen öyle yani bide Instagramda falan cinsiyet tahmin sayfalarına parayla tahmin yaptıranlar var (ben mesela) 6 haftalık bebeğin neyine cinsiyet tahmini ahsjsj ayrıca zaten 2 olasılık var adamlar sallasa %50 tutacak zaten hahahah hormonlardan hep bunlar olsun