Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar inanılmaz ağrılarım oldu bugün ya ve dün de hiç uyuyamadım hamile yastığı kullanlar var mı memnun musunuz

Hastane çantasını ne zmn hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar ben 32.haftada ne eksikse tamamlayıp 34 e kadar hazırlamayı dusunuyorum nasipse en azından çantaya girecekleri tamamlasam şükredecem
Şu an hastane çantam yanımda dolaşıyorum tatile geldik bavulumun yarısı hastane çantası, yarısı tatil kıyafetlerim. Benim anksiyete düzeyi

Yok daha neler ben diyorum ya asla inanmıyorum hele onlara aslaondan sabırla bekliyorum başka çarem yok

Ben de hiç inanmam böyle şeylere ama hiç sağda hissetmiyorum bir defa bile ordan vurmadı
Benim ilk oğlumda mesela kesin sağ ve ya soldan vurmazdı ama bu oğlum hep sağdan ondan bence kendilerini nasıl rahat hiss ediyorlarsa artık öyle yerleşiyorlar

Hastane çantasını ne zmn hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar ben 32.haftada ne eksikse tamamlayıp 34 e kadar hazırlamayı dusunuyorum nasipse en azından çantaya girecekleri tamamlasam şükredecem
benim bi kaç eksiğim var. meme ucu kremi filan. 32 de hazırlarım. zaten ütü filan yaptım hepsini. sadece hurçlayıp bavula koymak kaldı
evde bile bi yerden bi yere gitmek nefes nefese bırakıyor
holde yürürken aynaya denk geliyorum. önümde bi göbek
resmen göbüşlü sincaplara benzedik

Tünaydın kızlar. ayın 7 si oldu bile. korkutmak gibi olmasın ama ağustos ' ta doğurmaya başlıcaz haberiniz olsun. hazırlayın her şeyinizi :)
gece yatmak zor olmaya başladı. kızımı uyutmaya çalışıyorum , ufaklık karnımda tekmeler atıyor :)
dayanın az kaldı

Tunaydin ben de bu hafta yıkama ütüleme başlıyorum bugün de bebeğin odası geliyor beşiği kurdum hazirladim önceden. Lohusa setleri ve birkaç eksiği alıp çantayı da kenara koyacağım. Hazırlıklı olmakta fayda var iyice agirlasmadan yapayım dedim. Ben yatıyorum yorgunluktan hiç sorun olmuyor ama gece 4 gibi uyanıp oyalaniyorum belli ki geceler böyle geçecek

yaaa maşallah odası mı geliyor tam zamanında
evet evet ağırlaşmadan yap dursun. son zamanlar ne olacağı belli olmuyor. allah vakitlice kucağımıza aldırsın.
gece uykuları benim belli olmuyor. bazen geziyorum bazen uyuyorum. ilkinde daha çok geziyordum ama onu hatırlıyorum
artık öyle geçer evet

Kızlar benim sancılarım oluyor yalancı sancılar sanki?? Bunu yaşayan var mı aranızda

Bendede oluyor 1 haftadır. Çok büyük bi baskı hissediyorum aşağıya doğru. Bununla birlikte bel ağrısı beni mahvediyor. Gerçekten çok zorlanıyorum artık.. Annelik çok zormuşşş

Ben de hep solda hissediyorum erkek bebek sağda kız bebek solda diyolardı ne kadar doğruymuş
Benim bebeğim de sağda ama kız, bence bu hurafelerden sadece karin şekli doğru miğdeden asaga doğruysa kız alttan yukarı dogru ise göbek erkek bende sadece bu tuttu tiktokda falan da hamile görünce bu dediğim göbek şekline bakıyorum hep tutuyor

Günaydınn, ay evet doğru diyorsun Hızla yaklaşıyoruz. Ben benimkini erken geleceğini hissediyorum nedense. Sanki eylül bebesi olmayacak Sağsalim kolaylıkla alalım kucağımıza inşaallah. Buarada isim içinde karar verdikk. Ayaz olucak ismi

Günaydınn, ay evet doğru diyorsun Hızla yaklaşıyoruz. Ben benimkini erken geleceğini hissediyorum nedense. Sanki eylül bebesi olmayacak gibi Buarada isim içinde karar verdikk. Ayaz olucak ismi
senin büyük ihtimal ağustos olacak evet :)
ayaz çok güzelmiş
sağlıkla gelsinler inşallah

Solu çok sevdi benim oğlum sağa yatmktn sağim çürüdübazen oğlum ortaya topla gel diyorum yok solu pek sevdi
Ahahah olsun keyfi yerindeyse boşver elleme Ben artık ne sağa ne sola ne düz yatamıyorum 1 haftadır falan nerdeyse dik uyuyorum yani Allah yardım etsin sıcak bide her tarafıma yastık sokuyorum, hiç gece olsun istemiyorum

Geliyor inşallah dolabım yoktu zaten mecbur dolap alacaktık set olarak aldık odayı oyuzden bir daha ugrasmayiz birkaç yıl da yatağı misafir yatağı gibi kullanılır genç odası gibi aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…