Şu an hastane çantam yanımda dolaşıyorumHastane çantasını ne zmn hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar ben 32.haftada ne eksikse tamamlayıp 34 e kadar hazırlamayı dusunuyorum nasipse en azından çantaya girecekleri tamamlasam şükredecem
Hamile yastığı almadım ama bacaklarımın arasına normal yastık koyarak uyuyorum bence çok işe yarıyorKızlar inanılmaz ağrılarım oldu bugün ya ve dün de hiç uyuyamadım hamile yastığı kullanlar var mı memnun musunuz
Yok daha neler ben diyorum ya asla inanmıyorum hele onlara aslaHahahah aynen öyle yani bide Instagramda falan cinsiyet tahmin sayfalarına parayla tahmin yaptıranlar var (ben mesela)6 haftalık bebeğin neyine cinsiyet tahmini ahsjsj ayrıca zaten 2 olasılık var adamlar sallasa %50 tutacak zaten hahahah hormonlardan hep bunlar olsun
Kızlar inanılmaz ağrılarım oldu bugün ya ve dün de hiç uyuyamadım hamile yastığı kullanlar var mı memnun musunuz
Ben de hiç inanmam böyle şeylere ama hiç sağda hissetmiyorum bir defa bile ordan vurmadıÖylemi hiç bilmiyordumben nedense inanmıyorum ya
Ben de Yataş Tan aldım çok memnunum şükürKızlar inanılmaz ağrılarım oldu bugün ya ve dün de hiç uyuyamadım hamile yastığı kullanlar var mı memnun musunuz
Solu çok sevdi benim oğlum sağa yatmktn sağim çürüdüİnanma inanma, benim bebeğim de erkek ve ilk günden beri hep solda
Benim ilk oğlumda mesela kesin sağ ve ya soldan vurmazdı ama bu oğlum hep sağdan ondan bence kendilerini nasıl rahat hiss ediyorlarsa artık öyle yerleşiyorlarBen de hiç inanmam böyle şeylere ama hiç sağda hissetmiyorum bir defa bile ordan vurmadı
benim bi kaç eksiğim var. meme ucu kremi filan. 32 de hazırlarım. zaten ütü filan yaptım hepsini. sadece hurçlayıp bavula koymak kaldıHastane çantasını ne zmn hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar ben 32.haftada ne eksikse tamamlayıp 34 e kadar hazırlamayı dusunuyorum nasipse en azından çantaya girecekleri tamamlasam şükredecem
Tunaydin ben de bu hafta yıkama ütüleme başlıyorum bugün de bebeğin odası geliyor beşiği kurdum hazirladim önceden. Lohusa setleri ve birkaç eksiği alıp çantayı da kenara koyacağım. Hazırlıklı olmakta fayda var iyice agirlasmadan yapayım dedim. Ben yatıyorum yorgunluktan hiç sorun olmuyor ama gece 4 gibi uyanıp oyalaniyorumTünaydın kızlar. ayın 7 si oldu bile. korkutmak gibi olmasın ama ağustos ' ta doğurmaya başlıcaz haberiniz olsun. hazırlayın her şeyinizi :)
gece yatmak zor olmaya başladı. kızımı uyutmaya çalışıyorum , ufaklık karnımda tekmeler atıyor :)
dayanın az kaldı
yaaa maşallah odası mı geliyorTunaydin ben de bu hafta yıkama ütüleme başlıyorum bugün de bebeğin odası geliyor beşiği kurdum hazirladim önceden. Lohusa setleri ve birkaç eksiği alıp çantayı da kenara koyacağım. Hazırlıklı olmakta fayda var iyice agirlasmadan yapayım dedim. Ben yatıyorum yorgunluktan hiç sorun olmuyor ama gece 4 gibi uyanıp oyalaniyorumbelli ki geceler böyle geçecek
Kızlar benim sancılarım oluyor yalancı sancılar sanki?? Bunu yaşayan var mı aranızda
Benim bebeğim de sağda ama kız, bence bu hurafelerden sadece karin şekli doğru miğdeden asaga doğruysa kız alttan yukarı dogru ise göbek erkek bende sadece bu tuttuBen de hep solda hissediyorum erkek bebek sağda kız bebek solda diyolardı ne kadar doğruymuş
Günaydınn, ay evet doğru diyorsunTünaydın kızlar. ayın 7 si oldu bile. korkutmak gibi olmasın ama ağustos ' ta doğurmaya başlıcaz haberiniz olsun. hazırlayın her şeyinizi :)
gece yatmak zor olmaya başladı. kızımı uyutmaya çalışıyorum , ufaklık karnımda tekmeler atıyor :)
dayanın az kaldı
senin büyük ihtimal ağustos olacak evet :)Günaydınn, ay evet doğru diyorsunHızla yaklaşıyoruz. Ben benimkini erken geleceğini hissediyorum nedense. Sanki eylül bebesi olmayacak gibi Buarada isim içinde karar verdikk. Ayaz olucak ismi
Ahahah olsun keyfi yerindeyse boşver ellemeSolu çok sevdi benim oğlum sağa yatmktn sağim çürüdübazen oğlum ortaya topla gel diyorum yok solu pek sevdi
Geliyor inşallah dolabım yoktu zaten mecbur dolap alacaktık set olarak aldık odayı oyuzden bir daha ugrasmayiz birkaç yıl da yatağı misafir yatağı gibi kullanılır genç odası gibi aldıkyaaa maşallah odası mı geliyortam zamanında
evet evet ağırlaşmadan yap dursun. son zamanlar ne olacağı belli olmuyor. allah vakitlice kucağımıza aldırsın.
gece uykuları benim belli olmuyor. bazen geziyorum bazen uyuyorum. ilkinde daha çok geziyordum ama onu hatırlıyorum
artık öyle geçer evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?