- 12 Haziran 2024
- 1.173
- 956
- 43
Sağlıkla gelsin sen nasılsın çok girmiyorsun siteye her şey yolunda umarımGünaydınn, ay evet doğru diyorsunHızla yaklaşıyoruz. Ben benimkini erken geleceğini hissediyorum nedense. Sanki eylül bebesi olmayacak Sağsalim kolaylıkla alalım kucağımıza inşaallah. Buarada isim içinde karar verdikk. Ayaz olucak ismi
Yaa çok iyi yapmışsınız, ben biraz pişman oldum bebek yatağı aldığım için. Zaten uzun süre kullanamayacak sonra normal yatağa geçicek. Güle güle kullansın inşaallahGeliyor inşallah dolabım yoktu zaten mecbur dolap alacaktık set olarak aldık odayı oyuzden bir daha ugrasmayiz birkaç yıl da yatağı misafir yatağı gibi kullanılır genç odası gibi aldık
İyiyim canım, panda gibi ordan oraya yuvarlanıyorum sen nasılsın?? Evet malesef giremedim bir süre, herkesin evleneceği tuttuSağlıkla gelsin sen nasılsın çok girmiyorsun siteye her şey yolunda umarım
Valla bende gece ucte sizmişim kalmişim en sonAhahah olsun keyfi yerindeyse boşver ellemeBen artık ne sağa ne sola ne düz yatamıyorum 1 haftadır falan nerdeyse dik uyuyorum yani Allah yardım etsin sıcak bide her tarafıma yastık sokuyorum, hiç gece olsun istemiyorum
Maşallah kaç haftalık oldun, ben yarın gideceğim Allah izin verirse. Neden hamilelik günlüğünü koymamışsın ki. Bana da detaylı da başı önden gidiyor denmişti ama ne kadar denmemişti yarın sorarım bakalım, irilikle alakası varmı yaniKızlarrrr herkese günaydınhastaneden geldik biz oğluşum 2.150 gr olmuşş suyumuz falan normal çok şükür sadece kafası 3 hafta önden gidiyor dedi ama sağlıkla ilgili bir sorun teşkil etmiyormuş iri bir bebek olacak dedi doktorum
Oy maşaallahh tosunaKızlarrrr herkese günaydınhastaneden geldik biz oğluşum 2.150 gr olmuşş suyumuz falan normal çok şükür sadece kafası 3 hafta önden gidiyor dedi ama sağlıkla ilgili bir sorun teşkil etmiyormuş iri bir bebek olacak dedi doktorum
Bu süreçte ne düğün ne misafirlik kimseyi sıcakta görmek istemedim zaten önemli bir düğün de olmadı çok rahatım o yuzden.İyiyim canım, panda gibi ordan oraya yuvarlanıyorum sen nasılsın?? Evet malesef giremedim bir süre, herkesin evleneceği tuttuMidem bulanıyor artık düğünlerden, hepsi beni buldu sankii
Maşallah canim en iyisini yapıyorsun erken hazırlamak çok iyi olur daha da agirlasmadanbenim bi kaç eksiğim var. meme ucu kremi filan. 32 de hazırlarım. zaten ütü filan yaptım hepsini. sadece hurçlayıp bavula koymak kaldı
evde bile bi yerden bi yere gitmek nefes nefese bırakıyor
holde yürürken aynaya denk geliyorum. önümde bi göbek
resmen göbüşlü sincaplara benzedik
Maşallah kaç haftalık oldun, ben yarın gideceğim Allah izin verirse. Neden hamilelik günlüğünü koymamışsın ki. Bana da detaylı da başı önden gidiyor denmişti ama ne kadar denmemişti yarın sorarım bakalım, irilikle alakası varmı yanibirde ilk doğum mu ? Normal mi yoksa sezeryan mı doktorla belirlediniz mı ? Kusura bakma çok soru sordum
Oy maşaallahh tosunaKaç haftalıksın şuan ve doğum belirlendimii? Benim yarın randevum var, merak ediyorum doğum şekliyle alakalı ne diyecek
Bizim yazıların altında gözüküyor ya bebek kaç haftalık diye işte o benim yazıma bak en altta ekle istersen, mavi yazıyla: Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın diyor oraya tıkla o seni yönlendirecek son adet tarihini falan gireceksin.çokk teşekkür ederim teyzelerii <3 hamilelik günlüğü neybenim bugün 31+1 tam günüm.
ilk doğumum olacak ben de başının büyük olması doğum şeklini etkiler mi, siz nasıl bir doğum öngörüyorsunuz dedim. şu an bunu konuşman için erken ilerleme durabilir çatının boyuyla da ilişkili dedi. çatından geçemeyecek gibiyse o zaman konuşuruz bunları dahalık erken dedi. direkt sezeryan falan dese moralim bozulabilirdi açıkçası ben biraz vajinal doğum taraftarıyım
haftasına göre biraz önden gidiyoruz biz en başından beri sanırım o yüzden iri dedi
Benimki de mideden aşağıya doğru gibiBenim bebeğim de sağda ama kız, bence bu hurafelerden sadece karin şekli doğru miğdeden asaga doğruysa kız alttan yukarı dogru ise göbek erkek bende sadece bu tuttutiktokda falan da hamile görünce bu dediğim göbek şekline bakıyorum hep tutuyor
Gece bendede durum aynı oğlum kaç defa kalkıyor karnımdakıda o an başlıyor tekme atmayaTünaydın kızlar. ayın 7 si oldu bile. korkutmak gibi olmasın ama ağustos ' ta doğurmaya başlıcaz haberiniz olsun. hazırlayın her şeyinizi :)
gece yatmak zor olmaya başladı. kızımı uyutmaya çalışıyorum , ufaklık karnımda tekmeler atıyor :)
dayanın az kaldı
Okadar haklısınki, bende istemiyorum ama mecburen katılmak zorundaydım. Özellikle şuan misafir hiç düşünemiyorumm. Dün çat kapı misafir aradı gelelimmi diye kabul etmedim. Yahu bu insanlar nekadar düşüncesiz hamileliğin sonuna yaklaşan kadının evine misaifr gidilirmi?Bu süreçte ne düğün ne misafirlik kimseyi sıcakta görmek istemedim zaten önemli bir düğün de olmadı çok rahatım o yuzden.
İyiyim ev taşıdım yerleştim artık dinleniyorum. Sadece sıcaklardan bunaldık
çokk teşekkür ederim teyzelerii <3 hamilelik günlüğü neybenim bugün 31+1 tam günüm.
ilk doğumum olacak ben de başının büyük olması doğum şeklini etkiler mi, siz nasıl bir doğum öngörüyorsunuz dedim. şu an bunu konuşman için erken ilerleme durabilir çatının boyuyla da ilişkili dedi. çatından geçemeyecek gibiyse o zaman konuşuruz bunları dahalık erken dedi. direkt sezeryan falan dese moralim bozulabilirdi açıkçası ben biraz vajinal doğum taraftarıyım
haftasına göre biraz önden gidiyoruz biz en başından beri sanırım o yüzden iri dedi
Ay benim daha taşınma meselem var. Ancak ağustosun başı taşınabileceğiz. Güzelce taşınalım ,hastane çantamı da hazırlayim sonra gelsin bebek nolur yaTünaydın kızlar. ayın 7 si oldu bile. korkutmak gibi olmasın ama ağustos ' ta doğurmaya başlıcaz haberiniz olsun. hazırlayın her şeyinizi :)
gece yatmak zor olmaya başladı. kızımı uyutmaya çalışıyorum , ufaklık karnımda tekmeler atıyor :)
dayanın az kaldı
Ay benim daha taşınma meselem var. Ancak ağustosun başı taşınabileceğiz. Güzelce taşınalım ,hastane çantamı da hazırlayim sonra gelsin bebek nolur yaEşimi bir görseniz ne kadar rahat. Sen oturursun bebekle annenlerde, ben evi taşır seni alırım diyor hahshs. İki gündür lavabonun alt dolabını temizlicek onu bile yapmıyor ama nasıl güvenim ben bu adama Akrabalar vs gelse yardıma ,afedersiniz ama kimsenin pisliğimi görmesini istemiyorum. Makinelerin altını temizlemedim 1 yıldır Allah bilir ne haldelerdir.. hahahah ne yazmışım baya bi dolmuşum farkında değilim
Ben mağazada görmüştüm güzel canım hayırlı olsun..Ben 3 tane aldigim için almadımKızlar lcwnin sitesinde 550₺ ye düştü bu takım ben aldım inşallah güzel çıkar
Pijama Takım - Markalar - 551,99 TL
MİSS DÜNYA LİSSA Siyah - Pembe Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S000362136-2563www.lcw.com
Benim eşimde aynı canim bebek gelmeden evi temizlememiz lazım diyorum...Sen yapamazsin ablam olmazsa doğumdan önce gelsin de temizligi yapsın diyor ama bende evimin kirini kimse görsün istemiyorum bir de benim ev dublex aşağıda annem babam oturuyor ikisi de yaşli oranında temizlenmesi lazım mutfak ortak kullanım alanımız ben üst kattayim 2 büyük teras var.Ben de tek kızım bacım yok.Olsaydi keşke biraz da olsa yardımı olurdu.Ne yapacağım bilemedim?Ay benim daha taşınma meselem var. Ancak ağustosun başı taşınabileceğiz. Güzelce taşınalım ,hastane çantamı da hazırlayim sonra gelsin bebek nolur yaEşimi bir görseniz ne kadar rahat. Sen oturursun bebekle annenlerde, ben evi taşır seni alırım diyor hahshs. İki gündür lavabonun alt dolabını temizlicek onu bile yapmıyor ama nasıl güvenim ben bu adama Akrabalar vs gelse yardıma ,afedersiniz ama kimsenin pisliğimi görmesini istemiyorum. Makinelerin altını temizlemedim 1 yıldır Allah bilir ne haldelerdir.. hahahah ne yazmışım baya bi dolmuşum farkında değilim
Aman hiç öyle düşünme. Benim genç kız kardeşim var zerre faydası yok. Bir gün olsun abla bir ihtiyacın var mı gelim yardım edim demedi. Oysa ben babamlara her gittiğimde (salağım ya) orayı temizleyip öyle dönüyorum eve.Benim eşimde aynı canim bebek gelmeden evi temizlememiz lazım diyorum...Sen yapamazsin ablam olmazsa doğumdan önce gelsin de temizligi yapsın diyor ama bende evimin kirini kimse görsün istemiyorum bir de benim ev dublex aşağıda annem babam oturuyor ikisi de yaşli oranında temizlenmesi lazım mutfak ortak kullanım alanımız ben üst kattayim 2 büyük teras var.Ben de tek kızım bacım yok.Olsaydi keşke biraz da olsa yardımı olurdu.Ne yapacağım bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?