- 3 Mayıs 2023
- 1.370
- 747
- 53
- 32
Teşekkür ederim hastane için kaç tane almamız yeterli olur acabaBen mağazada görmüştüm güzel canım hayırlı olsun..Ben 3 tane aldigim için almadım
Aa bunu bilmiyorudım, bakacağım çok teşekkür ederimBizim yazıların altında gözüküyor ya bebek kaç haftalık diye işte o benim yazıma bak en altta ekle istersen, mavi yazıyla: Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın diyor oraya tıkla o seni yönlendirecek son adet tarihini falan gireceksin.
Merhaba doktorunuz kim acaba benimde var bir kaç tane tanıdığım. Zürichte misinizBen İsviçredeyim suratsız doktorlardan sonra Türk doktor buldum o da sezaryen yaparız kolay olur diyor
Hastaneler göremiyoruz çok çok acil ölümcül değilsek yani doğum harici görmedim
Bir de doğumda doktor da görmedim sadece ebe oluyor hastanede doktor zaten başka yerde kendi binalarında bakıyorlar. doğum için büyük hastane ayarlıyor sancın gelince oraya git diyor. Doğumdan iki hafta önce hastaneye gidip bilgilerimi vereceğim bu sefer ebe buldum o benimle doğuma gelecek mi anlamadım ama onu görüştüğümüzde soracağım
Günaydın. Ben pozisyondan diye yorumladım çünkü bazen benimki de yukarı doğru sivri oluyor bazen resmen aşağı sarkıyor. Aşağı düşmüş gibi olan günlerde bebeğimi hep kasıklarımda hissediyorum. Yine de şüpheleniyorsan bi gidip baktır bence hiç ummadığımız şeyler oluyor hamilelikte malumHerkese günaydın, dün akşam fark ettim ki karnım aşağı düşmüş yada inmiş işte bizim buralarda böyle olunca doğum yaklaştı derler sizce o yüzden mi yoksa bebeğin pozisyonundan mı? Başına gelen yada önceki gebeliğinden hatırlayan var mı? Kilo vermişimondan olabilir mi?
günaydınnHerkese günaydın, dün akşam fark ettim ki karnım aşağı düşmüş yada inmiş işte bizim buralarda böyle olunca doğum yaklaştı derler sizce o yüzden mi yoksa bebeğin pozisyonundan mı? Başına gelen yada önceki gebeliğinden hatırlayan var mı? Kilo vermişimondan olabilir mi?
1 gece yatacaz büyük ihtimalle durumunuzda belli olmayabilir o yüzden 3 tane aldım sabahlikli 3 unude koyaca.Brn tesettürlüyüm o yüzden üzerine şal da aldım.Teşekkür ederim hastane için kaç tane almamız yeterli olur acaba
Demek olsa da olmasa fark etmiyor eni sonu ihale bize kalıyorAman hiç öyle düşünme. Benim genç kız kardeşim var zerre faydası yok. Bir gün olsun abla bir ihtiyacın var mı gelim yardım edim demedi. Oysa ben babamlara her gittiğimde (salağım ya) orayı temizleyip öyle dönüyorum eve.
Teşekkürler bu gün muayene için gelecektim zaten, şimdi hastanedeyim doktoruma sorarımGünaydın. Ben pozisyondan diye yorumladım çünkü bazen benimki de yukarı doğru sivri oluyor bazen resmen aşağı sarkıyor. Aşağı düşmüş gibi olan günlerde bebeğimi hep kasıklarımda hissediyorum. Yine de şüpheleniyorsan bi gidip baktır bence hiç ummadığımız şeyler oluyor hamilelikte malum
İnşallah sorun yoktur, tahmini doğum tarihimizde yakın arada 8 gün gözüküyor belki de olması gereken budurgünaydınn
bunu haftasonu bende düşündüm. benimde karnım biraz aşağıya doğru eğildi. öyle değildi. annem ilk doğumumdan önce, karnın aşağıdaydı ben şüphelenmiştim zaten demişti. şimdi acaba mı dedim
ama çok erken ve geçen hafta kontrolüm vardı doktorum herhangi bir riskten bahsetmedi.
bence sıkıntı yoktur ya
Canim nasıl oldunKızlar dün gece uykumdan uyandıran bi adet sancısı başladı şu saat oldu hala hafiflemiyor ya kendim idrar testi falan baktırdım tertemiz idrar yolu da değil. İki üç saatte bir şiddetli hissettiyor acaba pozisyon mu değiştirdi acil birşey midir hareketleri normal ama canım yanıyor belim çok ağrıyor
Uzun elbise gibi olanlar var onlar daha mı rahat olur bir tane de ondan alsam diyorum odanın dışına çıkmazsak sorun olmaz ben de tesettürlüyüm1 gece yatacaz büyük ihtimalle durumunuzda belli olmayabilir o yüzden 3 tane aldım sabahlikli 3 unude koyaca.Brn tesettürlüyüm o yüzden üzerine şal da aldım.
o korku bende de var. sürekli söylersek başımıza gelir öyle düşünmeyelim :)İnşallah sorun yoktur, tahmini doğum tarihimizde yakın arada 8 gün gözüküyor belki de olması gereken budurben erken doğmuşum o yüzden çok korkuyorum
Gece magnezyum alıp geri uyudum sabaha geçmişti artık normal mi yaşıyoruz anormal mi bende bilmiyorum vallahiCanim nasıl oldun
Artık son haftalara girdik kasıklarda düzenli sancı olmayana kadar her şey yolunda herhalde diye düşünüyorum benim sancım oluyor ama enfeksiyondan oluyor. Daha yukarılarda sancilaniyorum.Gece magnezyum alıp geri uyudum sabaha geçmişti artık normal mi yaşıyoruz anormal mi bende bilmiyorum vallahi
Çatlak olmasınKızlar merhaba. İki gün önce özel bölgenin üst kısmında morluklar farkettim baya da var kasıklarımda da değişik adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum. Bu morluklar neden oluşur acaba böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba. Biraz endişelendim
AMİNo korku bende de var. sürekli söylersek başımıza gelir öyle düşünmeyelim :)
her şey güzel olacak tam zamanında gelecekler inşallah
Göbeğimde falan hiç çatlak olmadı genelde beyaz olmuyor mu çatlaklar.? Bu mercimek tanesi kadar dağınık bi şekilde. Yarına doktor kontrolüm var ona da soracağım en azından başına gelen var mı merak ettimÇatlak olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?