hamilelikte koltuk altı , özel bölgede renk değişimi normalmiş ama mercimek tanesi gibi diyorsun. benim renk koyulaştı ama o şekilde morluklar, lekeler yokKızlar merhaba. İki gün önce özel bölgenin üst kısmında morluklar farkettim baya da var kasıklarımda da değişik adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum. Bu morluklar neden oluşur acaba böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba. Biraz endişelendim
Evet koltuk altım mesela daha koyulaştı bakalım doktoruma sorayım o ne diyecek belki de bebek büyüdükçe kan damarları ile ilgili bi değişim oluyordurhamilelikte koltuk altı , özel bölgede renk değişimi normalmiş ama mercimek tanesi gibi diyorsun. benim renk koyulaştı ama o şekilde morluklar, lekeler yok
varis değildir dimiEvet koltuk altım mesela daha koyulaştı bakalım doktoruma sorayım o ne diyecek belki de bebek büyüdükçe kan damarları ile ilgili bi değişim oluyordur
Doktor kontrolünün yarın olması iyi insallah bir şey yokturKızlar merhaba. İki gün önce özel bölgenin üst kısmında morluklar farkettim baya da var kasıklarımda da değişik adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum. Bu morluklar neden oluşur acaba böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba. Biraz endişelendim
Göbeğimde falan hiç çatlak olmadı genelde beyaz olmuyor mu çatlaklar.? Bu mercimek tanesi kadar dağınık bi şekilde. Yarına doktor kontrolüm var ona da soracağım en azından başına gelen var mı merak ettim
Çok geçmiş olsun doğum ile alakalı konuştu mu doktor? Riskli bir durum mu peki bu sürec?Merhaba yeni konu başlığı açacaktım ama nereden açıldığnı bulamadım forumda çok yeniyim benim bir sorum olacak27 haftalık hamileyim erkek bebek annesiyim nabzım yaklaşık 2 aydır 160 lara kadar çıkıyor özellikle ayaktayken ve tuvalete bile gitsem yürürken çok yoruluyorum 20 tane doktora gittim hepsi panik ataksın dedi panik atak için ilaç da kullandım fayda etmedi genelde yemek yerken 120leri buluyor ne yapacağımı şaşırdım uzanırken de 90-100 arası benimle aynı problemi yaşayan hamileler var mı aranızda? Doğumdan sonra da bu şekilde kalmaktan korkuyorum tansiyon problemim yok tansiyonum genel olarak 9 -6 ve 10-6 ama nabzım 150 leri buluyor özellikle sabahları... aynı problemi yaşayan varsa nasıl çözüme ulaştınız bilgilendirirseniz çok sevinirim tüm değerlerime bakıldı troidlerime vs herşey normal sadece ferritinim 10 çıktı onun için de her gün kan ilacı kullanmaya başladım. Gerçekten bazen artık dayanamıyorum çok yoruyor sürekli nabzımın iniş çıkışları 8 haftam kaldı bir an önce geçsin bu gün de günü kurtardım diye allaha şükür ediyorum artık. Panik atak değilim bu vücudumun yaptığı birşey ve nedenini doktorlar da anlayamadılar. Tek isteğim doğumdan sonra düzelmem ve eski sağlığıma kavuşup çocuğuma bakabilmem
Hava gerçekten çok sıcak ve kendimi iş yapmadan alamıyorum bu saatlerde zaten dışarı çıkmak keyfi olarak akıl işi değilKızlar bu gün hiç iyi diğilim sanırım bu sıcaklardan dolayı midemde bulanmaya başladı bazen midemde ağrıda oluyor nerdeyse hep duşa giriyorum ama yine aynı gebeyken yazda dışarı çıkanlara helal olsun benim kalbim durar
bugün benimde sırtım ağrıyor. evdeki işleri düşündükçe gözümde büyüyor. evde olmak mı zor , işe gelip oturmak mı bilemedimKızlar bu gün hiç iyi diğilim sanırım bu sıcaklardan dolayı midemde bulanmaya başladı bazen midemde ağrıda oluyor nerdeyse hep duşa giriyorum ama yine aynı gebeyken yazda dışarı çıkanlara helal olsun benim kalbim durar
Yok kuzum ya acil işim olmazsa hiç dışarı çıkmayı düşünmüyorum iş desen oğluma yemeğini yedirene kadar ter su oluyorumHava gerçekten çok sıcak ve kendimi iş yapmadan alamıyorum bu saatlerde zaten dışarı çıkmak keyfi olarak akıl işi değil
Ev işini hiç deme ya nerdeyse her gün bunu düşünüyorum bu ayın sonu başlamak lazım temizliye çok zor zamanlara denk geldik gerçekten Allah bize yardım etsin zamanında kucağımıza alak bebeklerimizibugün benimde sırtım ağrıyor. evdeki işleri düşündükçe gözümde büyüyor. evde olmak mı zor , işe gelip oturmak mı bilemedim
allah sağlıkla kucağımıza aldırsın. bu ara hep bunu diyorum. temmuz ağustos en zor zamanlara denk geldik
Benmde hep 120 üstüydü gece uykudan kalp atışıma uyanıyordum deprem oluyor sanıyordum kardiyolojiye yönlendirdi ultrosonla kalbe baktılar sıkıntı yok istersen holter takalım dediler öyle kaldı yine kalbim çok hızlı atıyor ama normal diyor doktorlar gebeliktenMerhaba yeni konu başlığı açacaktım ama nereden açıldığnı bulamadım forumda çok yeniyim benim bir sorum olacak27 haftalık hamileyim erkek bebek annesiyim nabzım yaklaşık 2 aydır 160 lara kadar çıkıyor özellikle ayaktayken ve tuvalete bile gitsem yürürken çok yoruluyorum 20 tane doktora gittim hepsi panik ataksın dedi panik atak için ilaç da kullandım fayda etmedi genelde yemek yerken 120leri buluyor ne yapacağımı şaşırdım uzanırken de 90-100 arası benimle aynı problemi yaşayan hamileler var mı aranızda? Doğumdan sonra da bu şekilde kalmaktan korkuyorum tansiyon problemim yok tansiyonum genel olarak 9 -6 ve 10-6 ama nabzım 150 leri buluyor özellikle sabahları... aynı problemi yaşayan varsa nasıl çözüme ulaştınız bilgilendirirseniz çok sevinirim tüm değerlerime bakıldı troidlerime vs herşey normal sadece ferritinim 10 çıktı onun için de her gün kan ilacı kullanmaya başladım. Gerçekten bazen artık dayanamıyorum çok yoruyor sürekli nabzımın iniş çıkışları 8 haftam kaldı bir an önce geçsin bu gün de günü kurtardım diye allaha şükür ediyorum artık. Panik atak değilim bu vücudumun yaptığı birşey ve nedenini doktorlar da anlayamadılar. Tek isteğim doğumdan sonra düzelmem ve eski sağlığıma kavuşup çocuğuma bakabilmem
Evet koltuk altım mesela daha koyulaştı bakalım doktoruma sorayım o ne diyecek belki de bebek büyüdükçe kan damarları ile ilgili bi değişim oluyordurhamilelikte koltuk altı , özel bölgede renk değişimi normalmiş ama mercimek tanesi gibi diyorsun. benim renk koyulaştı ama o şekilde morluklar, lekeler yok
Değildir herhalde yarın buradan haber ederim sizedevaris değildir dimi
orada varis olur mu bilmiyorum ama
doktoruna sor bakalım bizede söyle merak ettim
İnşallahDoktor kontrolünün yarın olması iyi insallah bir şey yoktur
Senin bide küçük çocuğun var dimi. bizimki 3 e yaklaştı , en azından durdan anlıyor. nasıl iş yapacaksın çocuklaEv işini hiç deme ya nerdeyse her gün bunu düşünüyorum bu ayın sonu başlamak lazım temizliye çok zor zamanlara denk geldik gerçekten Allah bize yardım etsin zamanında kucağımıza alak bebeklerimizi
bana da normal deyip gönderiyorlar holter takıldı gece uyurken bile en fazla 158 i görmüş yani panik de yapmıorum ama sürekli yükseliyor bu da beni çok yoruyor sen kaç aylık gebesin ?Benmde hep 120 üstüydü gece uykudan kalp atışıma uyanıyordum deprem oluyor sanıyordum kardiyolojiye yönlendirdi ultrosonla kalbe baktılar sıkıntı yok istersen holter takalım dediler öyle kaldı yine kalbim çok hızlı atıyor ama normal diyor doktorlar gebelikten
çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için doğumla alakalı konuşmadık henüz ama ona anestezi uzmanı bakar benim uzmanlık alanım değil deyip işin içinden kendini sıyırdı doktor o yüzden ben de ne yapacağımı şaşırdım bir de doktora gidince sürekli o ona yönlendirio o öbürüne yönlendirio ilaç yazıolar kullanırsan kullan hiçbiri de sorumluluk kabul etmiyor kardiyoloji dideral verdi ama çocuğun kalp atışlarını yavaşlatacağını düşündüğüm için kullanamadım bir de alerjik astım hastasıyım ve tansiyonum sürekli düşük olduğundan ve daha da düşeceğinden korktuğumdan içemedimÇok geçmiş olsun doğum ile alakalı konuştu mu doktor? Riskli bir durum mu peki bu sürec?
3 gündür benimde midem bulanıyor sanırım bebiş midemize baskı yapıyo acıyo bazen. Akşam doktor randevum var, normalmi diye soracağım haber ederim sanada.Kızlar bu gün hiç iyi diğilim sanırım bu sıcaklardan dolayı midemde bulanmaya başladı bazen midemde ağrıda oluyor nerdeyse hep duşa giriyorum ama yine aynı gebeyken yazda dışarı çıkanlara helal olsun benim kalbim durar
Aaa evet bende de oldu bir nokta yeşil mercimek tanesi kadar sol tarafa doğru kasığımda olmuştuKızlar merhaba. İki gün önce özel bölgenin üst kısmında morluklar farkettim baya da var kasıklarımda da değişik adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum. Bu morluklar neden oluşur acaba böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba. Biraz endişelendim
Göbeğimde falan hiç çatlak olmadı genelde beyaz olmuyor mu çatlaklar.? Bu mercimek tanesi kadar dağınık bi şekilde. Yarına doktor kontrolüm var ona da soracağım en azından başına gelen var mı merak ettim
Ay evet ya haber etsen çok iyi olur..bencede artık baskı yapıyor birde bu sıcaklarıda ben kaldıramıyorum asla3 gündür benimde midem bulanıyor sanırım bebiş midemize baskı yapıyo acıyo bazen. Akşam doktor randevum var, normalmi diye soracağım haber ederim sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?