Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bence erken değil iyi yaptın artık bundan sonraki süreçte kafan rahat geçecek

Ben kan sulandırıcı kullanıyorum, pıhtılaşma yada varis falan mıdır belki ağırlıktan kılcal damar çatlaması olabilir. Sen kaç haftalık gebesin?
Pıhtılaşma var mıdır bilmiyorum bu zamana kadar yapılan testlerim hep normal çıkmıştı. Vücudumun başka yerinde böyle bişey görmedim variste yok. Belki de dediğin gibi kılcal damar çatlaması olabilir. 29. Haftadayım

Psikiyatr a gittim ilaç verdi kullandım ama akıntı yapınca bıraktım verdiği ilaç zaten C kategorisinde yani bebeğe zararlı emme refleksini vs etkiliyor onun dışında damardan diazem verildi psikolojik olsa çoktan geçerdi en azından bir rahatlama olurdu hiç fayda etmedi kendi doktorum mideden şüphelendi fazla insülin salgılamaktan olabilir dedi veya demir eksikliği yüzünden olabilir dedi

Psikiyatr a gittim ilaç verdi kullandım ama akıntı yapınca bıraktım verdiği ilaç zaten C kategorisinde yani bebeğe zararlı emme refleksini vs etkiliyor onun dışında damardan diazem verildi psikolojik olsa çoktan geçerdi en azından bir rahatlama olurdu hiç fayda etmedi kendi doktorum mideden şüphelendi fazla insülin salgılamaktan olabilir dedi veya demir eksikliği yüzünden

ben de bir gün eve geldim ilk defa içtiğim devit3 d vitaminimi içtikten sonra çarpıntı çöktü nabzım tansiyonum fırladı o anda alerjim nüksetti nefes alamadım gözüm karadı ve çok korktum o günden beri böyleyim aslında ama bir sürü psikiyatr ilacı kullandım anksiyetem tetiklenmiş olsa geçerdi çoktan değil mi? Ablanızın doğumdan sonra geçti mi?

Artık son haftalara girdik kasıklarda düzenli sancı olmayana kadar her şey yolunda herhalde diye düşünüyorum benim sancım oluyor ama enfeksiyondan oluyor. Daha yukarılarda sancilaniyorum.
Gece bile uyandırınca korkmuştum belki de rahim büyüyor ondan oluyor. Enfeksiyon için ilaç verdi mi doktor

Çatlak kreminden göbeğim alerji oldu kırmızı noktalar kapladı her yerini ve çok kaşınıyor Böyle bir şey yaşayan var mı kızlar nasıl çözüm buldunuz?

Tetiklenmiş dediğim gibi, evet çok şükür doğumdan sonra geçti emzirmesinde filan da sorun olmadı, anksiyete için değil de panik atak için mi ilaç kullanmak lazım acaba çok da bilmiyorum,çok geçmiş olsun size de

Kızlar e bebekten tulumlara bakıyorum da yenidogan ve 3 ay olarak var genelde napcagimi şaşırdım yenidogan alsam ilk 3 ay giyebilir mi emin olamadım yaa 3 ay alsam buyuk gelir mi kafamda deli sorular

Kızlar e bebekten tulumlara bakıyorum da yenidogan ve 3 ay olarak var genelde napcagimi şaşırdım yenidogan alsam ilk 3 ay giyebilir mi emin olamadım yaa 3 ay alsam buyuk gelir mi kafamda deli sorular
Ben 0-3 ay alıyorum öyle tereddüt ettiğimde canım. 3 ay al gitsin. Biraz büyük olursa olsun 1 hafta giydirip küçülmesinden iyidir. Hem yıkandıktan sonra bir miktar çekiyor.

Demir eksikliğinden kaynaklı olabilir mi acaba. Benimde öyle oluyor

Ben 0-3 ay alıyorum öyle tereddüt ettiğimde canım. 3 ay al gitsin. Biraz büyük olursa olsun 1 hafta giydirip küçülmesinden iyidir. Hem yıkandıktan sonra bir miktar çekiyor.
Oğlumda e bebekten tulum almıştık ama unutmuşum ne kadar giydirdigimi haklısın aslında canim ben en iyisi 3 ay daha çok alayım kalıpları kucuk diye biliyorum zaten sagol

Evet şu an kuş gibi rahatladım, ya benden daha önde olan hamile tanıdıklarım bi şey hazırlamamış bana da erken değil mi vs dediler canım sıkıldı
Herseyi erken alıp önüne görmek gibisi yok bence bi de ne kadar erken hazirlarsan hastane çantasını o kadar içine sine sine hazirlarsin ben oğlumda 2 gun sonra doğuma gidecektim ani kararla panikle o kadar kotu bi durumdu ki anlatamam doğuma 1 gun once çamaşırları yıkanıp kurutuldu bi de kasim ayı dusun sabah doğuma gidicektim gecenin bi yarısı hala ütü yapıp valize yerlestiriyordum

Ay evet ya haber etsen çok iyi olur..bencede artık baskı yapıyor birde bu sıcaklarıda ben kaldıramıyorum asla
ben de aynı durumdayım zaten hala her sabah safra kusuyorum, bir de yemeklerden sonra mide yanması başladı çok fena
geçen gün acil doktoruna gittim bebek büyüdükce mideye baskı yapıyor yukarı doğru itiyormuş çok normalmiş ben de mide koruyucularla yemek yiyebiliorum ancak
Selam hanımlar ben doktoruma sormayı unuttum mide bulantısı normalmi diye..
Kontrolüm pek iyi geçmedi. Bebeğim 1 ayda neredeyse hiç kilo almamış. Geriden geliyor. Neden olarak: kendini çokmu yordun diye sordu bende biraz dedim. Kendini yorduğun için bebek kilo alamamış dedi. (Çok saçma buldum bu cevabı). Senin yemek yemenle alakası yok, bol bol yatman gerekiyor dedi. Sanki birşeyler saklıyor gibi anlamadım? Annenin yorulmasıyla, bebeğin kilo almaması ne alaka? Çok üzüldüm anlatamam, bebeğin kilo alması için ne yapsam önerileriniz varmıı (sağlıklı besleniyorum, herşeyi yiyorum)..?

Kızlar bişe sorcam ya diyelim suyumuz geldi hemen hızlıca hastaneye gitmek mi gerekir bana nedense aniden gelişecek gibi geliyor hep erken doğacak diye aklıma geliyor

Muz ve kaşar kilo aldırıyor diye biliyorum

Kesinlikle 0-3 al canım yeni doğan sadece 2 tane takım aldım hastanede giyindirmeyi için onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…