Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay evet ya haber etsen çok iyi olur..bencede artık baskı yapıyor birde bu sıcaklarıda ben kaldıramıyorum asla
3 gündür benimde midem bulanıyor sanırım bebiş midemize baskı yapıyo acıyo bazen. Akşam doktor randevum var, normalmi diye soracağım haber ederim sanada.
ben de aynı durumdayım zaten hala her sabah safra kusuyorum, bir de yemeklerden sonra mide yanması başladı çok fena

3 gündür benimde midem bulanıyor sanırım bebiş midemize baskı yapıyo acıyo bazen. Akşam doktor randevum var, normalmi diye soracağım haber ederim sanada.
geçen gün acil doktoruna gittim bebek büyüdükce mideye baskı yapıyor yukarı doğru itiyormuş çok normalmiş ben de mide koruyucularla yemek yiyebiliorum ancak

Bende katılayım;

Yaş 27
İlk bebiş
Tahmini doğum tarihi 6 eylül
Merhabalar ben bişey sormak istiyorum doktora gittim bugün bana dedi ki sol yumurtada gelişme var sol yumurtalğında görünüyor dedi ama ney olduğunu felan demedi acaba bebek mi var demek istedi

Merhabalar ben bişey sormak istiyorum doktora gittim bugün bana dedi ki sol yumurtada gelişme var sol yumurtalğında görünüyor dedi ama ney olduğunu felan demedi acaba bebek mi var demek istedi
Merhaba yumurtanız olgunlaşmıştır değerlendirebilirsiniz bugünleri demek istemiş bence

Yani her insan gibi stres olduğum zamanlar oluyordu tabi ama bu anksiyete kaynaklı değil bence çünkü çok fazla sakinim çok uyuyorum ayağa kalktığım anda 130 a fırlıyor nabzım pek anksiyete gibi değil
Bana psikolojik gibi geldi çok mu stres yapıyosunuz acaba farkında olmadan, fiziksel olsa anlarlardı bence bişey tetiklemiş de olabilir ablamın gebeliğinde büyük kızı başını çarpmıştı o korkuyla onun da çarpıntısı başlamıştı

Anlıyorum seni insan bir süre sonra alışıyor benimde ağrılarım normal diğilki gebelik hastalık diğil sonuçta ama ben yürüyemiyorum
aaa öyle mi tam olarak nerelerinde ağrıların? daha önceki hamileliklerinde de oldu mu

Kızlar ben mi çok hızlıyım çok mu erken davranıyorum bilmiyorum ama eksiklerim neredeyse bitti , dün bebişin çekmecesi geldi bugün dizdim sayılır ve hızımı alamayıp doğum valizini bile büyük oranda hazırladım işte hemşireye verilecekler yedek kıyafetler vs ÇOK MU ERKEN OLDU :)

Ay hayır çok özendim sana. Bende çabucak halletmek isterdim ama işte mecburiyetler sebepli ertelemek durumundayım. Ne güzel kafan rahat olucak oh mis. Hem çok da bir şey kalmadı göz açıp kapayıncaya kadar geçer bundan sonrası.

Yani her insan gibi stres olduğum zamanlar oluyordu tabi ama bu anksiyete kaynaklı değil bence çünkü çok fazla sakinim çok uyuyorum ayağa kalktığım anda 130 a fırlıyor nabzım pek anksiyete gibi değil
Bana bıraz panık atak gıbı geldı eger tetkıklerı yaptırıp bır sey cıkmadıysa cunku atak anksıyete nabzı anıden yukseltıyor.bır psıkıyatrıye gıtsenız belkı uygun ilac yada tedavı uygular

Okullar tatil oldu evde boş boş oturuyorum yapayım dedim öğretmenim bu arada ama şu an hâlâ çalışıyor olsaydım hiçbir şey yapamazdım ben de

Ay ne guzellbende daha tık yokk ılham gelmesını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…