- 10 Nisan 2022
- 450
- 154
- 53
- 33
Yaa bi tane mi olmuştu benim 6-7 tane var o büyüklükteAaa evet bende de oldu bir nokta yeşil mercimek tanesi kadar sol tarafa doğru kasığımda olmuştu
Ay evet ya haber etsen çok iyi olur..bencede artık baskı yapıyor birde bu sıcaklarıda ben kaldıramıyorum asla
ben de aynı durumdayım zaten hala her sabah safra kusuyorum, bir de yemeklerden sonra mide yanması başladı çok fena3 gündür benimde midem bulanıyor sanırım bebiş midemize baskı yapıyo acıyo bazen. Akşam doktor randevum var, normalmi diye soracağım haber ederim sanada.
geçen gün acil doktoruna gittim bebek büyüdükce mideye baskı yapıyor yukarı doğru itiyormuş çok normalmiş ben de mide koruyucularla yemek yiyebiliorum ancak3 gündür benimde midem bulanıyor sanırım bebiş midemize baskı yapıyo acıyo bazen. Akşam doktor randevum var, normalmi diye soracağım haber ederim sanada.
Merhabalar ben bişey sormak istiyorum doktora gittim bugün bana dedi ki sol yumurtada gelişme var sol yumurtalğında görünüyor dedi ama ney olduğunu felan demedi acaba bebek mi var demek istediBende katılayım;
Yaş 27
İlk bebiş
Tahmini doğum tarihi 6 eylül
Yaaa sen hala kusuyorsun Allah yardım etsin valla öyle daha zor yaben de aynı durumdayım zaten hala her sabah safra kusuyorum, bir de yemeklerden sonra mide yanması başladı çok fena
Normalde anksiyeteniz filan var mıydıgeçen gün acil doktoruna gittim bebek büyüdükce mideye baskı yapıyor yukarı doğru itiyormuş çok normalmiş ben de mide koruyucularla yemek yiyebiliorum ancak
Merhaba yumurtanız olgunlaşmıştır değerlendirebilirsiniz bugünleri demek istemiş benceMerhabalar ben bişey sormak istiyorum doktora gittim bugün bana dedi ki sol yumurtada gelişme var sol yumurtalğında görünüyor dedi ama ney olduğunu felan demedi acaba bebek mi var demek istedi
Yani her insan gibi stres olduğum zamanlar oluyordu tabi ama bu anksiyete kaynaklı değil bence çünkü çok fazla sakinim çok uyuyorum ayağa kalktığım anda 130 a fırlıyor nabzım pek anksiyete gibi değilNormalde anksiyeteniz filan var mıydı
teşekkür ederim canım artık alıştım bileYaaa sen hala kusuyorsun Allah yardım etsin valla öyle daha zor ya
hamza ismi çok güzel bence, alple de çok yakışmış. ikili isimlerde ismin birisinin böyle kısa olmasını çok seviyorumKızlar biz isme sonunda karar verdik.. kocam kazandı alp hamza koyacağızTmd2020 listeye ekleyebilirsin hahahah
Anlıyorum seni insan bir süre sonra alışıyor benimde ağrılarım normal diğilki gebelik hastalık diğil sonuçta ama ben yürüyemiyorumteşekkür ederim canım artık alıştım bile
Bana psikolojik gibi geldi çok mu stres yapıyosunuz acaba farkında olmadan, fiziksel olsa anlarlardı bence bişey tetiklemiş de olabilir ablamın gebeliğinde büyük kızı başını çarpmıştı o korkuyla onun da çarpıntısı başlamıştıYani her insan gibi stres olduğum zamanlar oluyordu tabi ama bu anksiyete kaynaklı değil bence çünkü çok fazla sakinim çok uyuyorum ayağa kalktığım anda 130 a fırlıyor nabzım pek anksiyete gibi değil
aaa öyle mi tam olarak nerelerinde ağrıların? daha önceki hamileliklerinde de oldu muAnlıyorum seni insan bir süre sonra alışıyor benimde ağrılarım normal diğilki gebelik hastalık diğil sonuçta ama ben yürüyemiyorum
Oldu öncekindede oldu aynı ağrılar..vajina üstü kasıklar ağrıyor bendeaaa öyle mi tam olarak nerelerinde ağrıların? daha önceki hamileliklerinde de oldu mu
Ay hayır çok özendim sana. Bende çabucak halletmek isterdim ama işte mecburiyetler sebepli ertelemek durumundayım. Ne güzel kafan rahat olucak oh mis. Hem çok da bir şey kalmadı göz açıp kapayıncaya kadar geçer bundan sonrası.Kızlar ben mi çok hızlıyım çok mu erken davranıyorum bilmiyorum ama eksiklerim neredeyse bitti , dün bebişin çekmecesi geldi bugün dizdim sayılır ve hızımı alamayıp doğum valizini bile büyük oranda hazırladım işte hemşireye verilecekler yedek kıyafetler vs ÇOK MU ERKEN OLDU :)
Bana bıraz panık atak gıbı geldı eger tetkıklerı yaptırıp bır sey cıkmadıysa cunku atak anksıyete nabzı anıden yukseltıyor.bır psıkıyatrıye gıtsenız belkı uygun ilac yada tedavı uygularYani her insan gibi stres olduğum zamanlar oluyordu tabi ama bu anksiyete kaynaklı değil bence çünkü çok fazla sakinim çok uyuyorum ayağa kalktığım anda 130 a fırlıyor nabzım pek anksiyete gibi değil
Okullar tatil oldu evde boş boş oturuyorum yapayım dedim öğretmenim bu arada ama şu an hâlâ çalışıyor olsaydım hiçbir şey yapamazdım ben deAy hayır çok özendim sana. Bende çabucak halletmek isterdim ama işte mecburiyetler sebepli ertelemek durumundayım. Ne güzel kafan rahat olucak oh mis. Hem çok da bir şey kalmadı göz açıp kapayıncaya kadar geçer bundan sonrası.
Ay ne guzellKızlar ben mi çok hızlıyım çok mu erken davranıyorum bilmiyorum ama eksiklerim neredeyse bitti , dün bebişin çekmecesi geldi bugün dizdim sayılır ve hızımı alamayıp doğum valizini bile büyük oranda hazırladım işte hemşireye verilecekler yedek kıyafetler vs ÇOK MU ERKEN OLDU :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?