- 3 Mayıs 2023
- 1.364
- 744
- 53
- 32
Ceviz, avokado, muz, yumurta, kaşar ben bunları yemeye çalışıyorumSelam hanımlar ben doktoruma sormayı unuttum mide bulantısı normalmi diye..
Kontrolüm pek iyi geçmedi. Bebeğim 1 ayda neredeyse hiç kilo almamış. Geriden geliyor. Neden olarak: kendini çokmu yordun diye sordu bende biraz dedim. Kendini yorduğun için bebek kilo alamamış dedi. (Çok saçma buldum bu cevabı). Senin yemek yemenle alakası yok, bol bol yatman gerekiyor dedi. Sanki birşeyler saklıyor gibi anlamadım? Annenin yorulmasıyla, bebeğin kilo almaması ne alaka? Çok üzüldüm anlatamam, bebeğin kilo alması için ne yapsam önerileriniz varmıı (sağlıklı besleniyorum, herşeyi yiyorum)..?
3-4 saat sürüyo diyolar ama ben de bilmiyorum ne kadar hızlı giderseniz o kadar iyiKızlar bişe sorcam ya diyelim suyumuz geldi hemen hızlıca hastaneye gitmek mi gerekir bana nedense aniden gelişecek gibi geliyor hep erken doğacak diye aklıma geliyor
Kuzu zaten öyle almaya ozen gösteriyorum ama ebebekte yenidogan dedigi 0-1 aylik 3 aylik olan 1-3 aylik sanirim ben hastanede 2 gun kalacağım için hastane çıkışlarını hep yenidogan aldim ama tutumları 3 aylik alcamKesinlikle 0-3 al canım yeni doğan sadece 2 tane takım aldım hastanede giyindirmeyi için onuda
Canim beni yanlış anlama ama başka doktora da mı gitsen ya ölçüde yanlış yapmış olabilir mi ben kızımı bu yüzden 36 haftalikken dogum yaptim eğer ciddi bisi olsa seni öyle bırakmazdı aslaSelam hanımlar ben doktoruma sormayı unuttum mide bulantısı normalmi diye..
Kontrolüm pek iyi geçmedi. Bebeğim 1 ayda neredeyse hiç kilo almamış. Geriden geliyor. Neden olarak: kendini çokmu yordun diye sordu bende biraz dedim. Kendini yorduğun için bebek kilo alamamış dedi. (Çok saçma buldum bu cevabı). Senin yemek yemenle alakası yok, bol bol yatman gerekiyor dedi. Sanki birşeyler saklıyor gibi anlamadım? Annenin yorulmasıyla, bebeğin kilo almaması ne alaka? Çok üzüldüm anlatamam, bebeğin kilo alması için ne yapsam önerileriniz varmıı (sağlıklı besleniyorum, herşeyi yiyorum)..?
Muz tahin ceviz kaşar kabak çekirdeği şimdi ne kadar kilosu?Selam hanımlar ben doktoruma sormayı unuttum mide bulantısı normalmi diye..
Ebebeğin kalıplarını bilmiyorum ya hep sipariş ettim bu güne kadar 1-3 ve 3 ay bence iyi benim aldığım yeni doğan çok küçükKuzu zaten öyle almaya ozen gösteriyorum ama ebebekte yenidogan dedigi 0-1 aylik 3 aylik olan 1-3 aylik sanirim ben hastanede 2 gun kalacağım için hastane çıkışlarını hep yenidogan aldim ama tutumları 3 aylik alcam
Evet çok saçma içime bir kurt düştü ne yapsam bilemedimCeviz, avokado, muz, yumurta, kaşar ben bunları yemeye çalışıyorum
Bana da saçma geldi ne kadar yormuş olabilirsiniz ki
Yurtdışındayım ve malesef doktor değiştiremiyorum şuan (kabul etmiyorlar gebelik ilerlediği için). Senin doğum kendiliğindenmi geldi yoksa doğumu doktormu başlattı?Canim beni yanlış anlama ama başka doktora da mı gitsen ya ölçüde yanlış yapmış olabilir mi ben kızımı bu yüzden 36 haftalikken dogum yaptim eğer ciddi bisi olsa seni öyle bırakmazdı asla
Ben 36 haftalikken kontrol için gitmiştim bana 15 günde hiç kilo almamış dedi yemene dikkat ettin mi dedi evet dedim ama benim 5 dakka 1 sancimda çıkınca doğuma alındım o gun Zaten sancim çıkmasaydı da doktor 1 hafta içinde bana dogum için gun vermisti kontrol edip ona göre alacaktı senin doktorunun öyle düşünmesi saçma geldi ondan dedim daha çok canim yorulmayla alakalı olduğunu düşünmüyorum Doktorun yanlış ölçümü diye düşünüyorum ben nedenseEvet çok saçma içime bir kurt düştü ne yapsam bilemedim
Yurtdışındayım ve malesef doktor değiştiremiyorum şuan (kabul etmiyorlar gebelik ilerlediği için). Senin doğum kendiliğindenmi geldi yoksa doğumu doktormu başlattı?
Valla en nefret ettiğim şey ölçüEbebeğin kalıplarını bilmiyorum ya hep sipariş ettim bu güne kadar 1-3 ve 3 ay bence iyi benim aldığım yeni doğan çok küçük
Yani hemen paniklemeye gerek yok deyil mi atıyorum duşa falan girebiliriz heralde3-4 saat sürüyo diyolar ama ben de bilmiyorum ne kadar hızlı giderseniz o kadar iyi
Oğlumda cuma akşamı 8gibi suyum gelmişti cumartesi gece 22de doğdu canım yardımcı olur sana inşallah cevabımYani hemen paniklemeye gerek yok deyil mi atıyorum duşa falan girebiliriz heralde
Banada çok saçma geldi en son kaçıncı haftada gittin kaçtı kilosu şimdi kaçEvet çok saçma içime bir kurt düştü ne yapsam bilemedim
Yurtdışındayım ve malesef doktor değiştiremiyorum şuan (kabul etmiyorlar gebelik ilerlediği için). Senin doğum kendiliğindenmi geldi yoksa doğumu doktormu başlattı?
Tecrübeli annelerin söylemine göre bebekler kıyafetlerin ayına göre genelde 3 ay önde gidiyormuş. 6 aylık yazanı 3 aylıkken 9 aylık yazanı 6 aylıkken giyiyolarmış mesela. Belki yardımcı olurKızlar e bebekten tulumlara bakıyorum da yenidogan ve 3 ay olarak var genelde napcagimi şaşırdım yenidogan alsam ilk 3 ay giyebilir mi emin olamadım yaa 3 ay alsam buyuk gelir mi kafamda deli sorular
Aynı sorunu bnde yasıyorum yenı dogan alsam cok az kullanır kucuk gelır dıyorum 3 ay alsam buyuk olursa dıyorum kararsız kalıyorum.Kızlar e bebekten tulumlara bakıyorum da yenidogan ve 3 ay olarak var genelde napcagimi şaşırdım yenidogan alsam ilk 3 ay giyebilir mi emin olamadım yaa 3 ay alsam buyuk gelir mi kafamda deli sorular
Gebelık sekerınız var mı?Selam hanımlar ben doktoruma sormayı unuttum mide bulantısı normalmi diye..
Demir eksikliği de olabilir benim ferritinim 10 a düşmüş en az 30 olmalıymış e 2 canlıyız haliyle vücut eksik olan birşey için daha çok efor sarf ediyor o da olabilir yaniDemir eksikliğinden kaynaklı olabilir mi acaba. Benimde öyle oluyor
Merhaba canım yiyebiliyorsan alerjin yoksa bol bol kuruyemiş yemen lazım ceviz fındık kuru dut kuru incir hurma ama hurmayı çok abartma 2 tane falan ye fazlası erken doğuma sebebiyet veriyormuş çok stresli ortamlarda bulunma kendini de çok yorma doktorunu dinle ayaklarını uzatıp yat bir süre bir de kullanabiliyorsan vitaminlerini düzenli al etli tarhana çorbası ye havuç da bebeği besler bol bol havuç ye inşallah kilo alır bebişSelam hanımlar ben doktoruma sormayı unuttum mide bulantısı normalmi diye..
İnşallah benimki de geçerTetiklenmiş dediğim gibi, evet çok şükür doğumdan sonra geçti emzirmesinde filan da sorun olmadı, anksiyete için değil de panik atak için mi ilaç kullanmak lazım acaba çok da bilmiyorum,çok geçmiş olsun size de
plasentanla ilgili bir şey söyledi mi? kaç haftalık ve kaç kilo şu an?Selam hanımlar ben doktoruma sormayı unuttum mide bulantısı normalmi diye..
Ben sanırım sadece 3 takım yeni doğan aldım gerisi hep 0-3 ayKızlar e bebekten tulumlara bakıyorum da yenidogan ve 3 ay olarak var genelde napcagimi şaşırdım yenidogan alsam ilk 3 ay giyebilir mi emin olamadım yaa 3 ay alsam buyuk gelir mi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?