Kızlar göbeğimin alt tarafı sağ ve sol olmak üzere arada ağrılar giriyor ama bebiş hareketli kasılma gibi değil de damar çekiyor gibi yuvarlak bağ ağrısı dedikleri şey olabilir mi acaba
Ben normalde tuz çok az kullanıyorum suyu çok içiyorum ona rağmen artık akşamları ayaklarım şişmiş oluyor karnımın içleri acıyor. Ayaklarımı yüksekte tutup dinleniyorum.
Bu grup üyeler tam olarak kaç haftalık hamişler ben 29+3 üm doktor doğum tarihi demedi çünkü devlete gidiyorum sisteme göre de 22 eylül son gösteriyor çocukta 1 hafta önden gidiyor 30+3'4 olarak eylülün başını bulur mu aceba ki diye sormak istiyoru.
Bende 29+5 im doktor önden gidiyor dedi ama erken olabilir diye bişe dmeedi en son tarih 20 Eylül 33 de gel ozman konuşuruz dedi ntsye girince netleşir sanırım ölçüleri 30 31 çıktı
Senin boy kilo ne çıktı
Bende 29+5 im doktor önden gidiyor dedi ama erken olabilir diye bişe dmeedi en son tarih 20 Eylül 33 de gel ozman konuşuruz dedi ntsye girince netleşir sanırım ölçüleri 30 31 çıktı
Senin boy kilo ne çıktı
Kızlar başına gelem var mı acaba ya bu sıcaklar arttığından beri benim çamaşırımda hep bi ıslaklık var ter mi yoksa allah korusun suyum mu geliyor yavaş yavaş anlayamadım. Doktora gittiğimdede sormayı unuttum ama suyumda falan azalma olsa doktor anlardı değil mi ?
Kızlar başına gelem var mı acaba ya bu sıcaklar arttığından beri benim çamaşırımda hep bi ıslaklık var ter mi yoksa allah korusun suyum mu geliyor yavaş yavaş anlayamadım. Doktora gittiğimdede sormayı unuttum ama suyumda falan azalma olsa doktor anlardı değil mi ?