- 2 Mart 2021
- 62
- 36
- 38
çok olağanüstü bi doğum olmazsa vakit oluyor duşa, hatta fazla fazla oluyor, sancılar hafiflesin açılma hızlansın diye birkaç kez bile duş alabilirsiniz belki deYani hemen paniklemeye gerek yok deyil mi atıyorum duşa falan girebiliriz heralde
Ben gebe okuluna gidiyorum suyun gelince direkt gitmen gerektiğini söyledi hemşire. Çünkü bebek enfeksiyona açık oluyormuş.Kızlar bişe sorcam ya diyelim suyumuz geldi hemen hızlıca hastaneye gitmek mi gerekir bana nedense aniden gelişecek gibi geliyor hep erken doğacak diye aklıma geliyor
olur olurCanım ben normal doğum istiyorum onda da olur degılmı
terdir o canım. ağustos grubunda da aynı şeyi okumuştum. sıcaklardan ter, akıntı birleşiyorKızlar başına gelem var mı acaba ya bu sıcaklar arttığından beri benim çamaşırımda hep bi ıslaklık var ter mi yoksa allah korusun suyum mu geliyor yavaş yavaş anlayamadım. Doktora gittiğimdede sormayı unuttum ama suyumda falan azalma olsa doktor anlardı değil mi ?
bende bundan kullanıyorum. al alKızlar ıslak mendil ne aldınız bundan alsam mı
Molfix İzotonik Sulu Yenidoğan Islak Mendil 3x50 Adet - ebebek
Molfix İzotonik Sulu Yenidoğan Islak Mendil 3x50 Adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben mesela doktor şimdi unuttum saati geceden dedi yemek yeme saat 8 hastanede ol gittik hastaneye saat 9 sezeryan olucaksın dediler ve benim başıma gelenler demek benden önce sezeryan doğumu olanlar varmış kağıtta nerdeyse ben en sondaymışım eşim doktora diyor eşim aç beli ağrıyor uzanmaktan beklemekten az kaldı diyor ya neyi az kaldı en sonda öğlen aldılar beni saat 3 gibi ve doğumdan sonrada asla dediler yemeyeceksin düşün geceden acım hala diyor yemiceksin çorba bile sadece su..en sonda araştırdık saati eşim almalıymış yani mesela saat 1 deseydi doktor benim geceden aç kalmaya gerek yokdur bu defa daha dikkat olucamBen gebe okuluna gidiyorum suyun gelince direkt gitmen gerektiğini söyledi hemşire. Çünkü bebek enfeksiyona açık oluyormuş.
Ama diyelim suyun gelmedi sancıların başladı, o zaman sancı sıklığı 10-20 dkya inene kadar evde geçirebilirsiniz zamanınızı birkaç kez duş alabilirsiniz falan dedi.
Ben yemek yemeyi sordum sezaryen olma ihtimaline karşı yemeyin falan diyor bazıları. Yemek te yiyebilirmişiz öyle dürüm falan değil de hafif doyurucu besinler
Hastanede su bile vermedikleri oluyormuş çünkü
benimde sabah ezanıyla suyum gelmişti. hastaneye gittik doktorum aç mısın diye sordu. sezeryana girmeden önce aç olmak gerekiyormuş. neyseki açtım hemen aldılar yoksa bekleteceklerdi galibaBen gebe okuluna gidiyorum suyun gelince direkt gitmen gerektiğini söyledi hemşire. Çünkü bebek enfeksiyona açık oluyormuş.
Ama diyelim suyun gelmedi sancıların başladı, o zaman sancı sıklığı 10-20 dkya inene kadar evde geçirebilirsiniz zamanınızı birkaç kez duş alabilirsiniz falan dedi.
Ben yemek yemeyi sordum sezaryen olma ihtimaline karşı yemeyin falan diyor bazıları. Yemek te yiyebilirmişiz öyle dürüm falan değil de hafif doyurucu besinler
Hastanede su bile vermedikleri oluyormuş çünkü
Bunu ben de gördüm canım ama üzerinde yenidoğan yazmıyor farklıdır diye düşündümH haziran cicegimMolfix İzotonik Sulu Islak Mendil Ferah Temizlik 12'li Paket 720 Adet - Trendyol
Molfix İzotonik Sulu Islak Mendil Ferah Temizlik 720 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu şekilde daha uygun , haberin olsun
Genel anestezi için belirli bir saat açlık olması gerekiyor o yüzden plansız olursa spinal yapıyolar diye biliyorumbenimde sabah ezanıyla suyum gelmişti. hastaneye gittik doktorum aç mısın diye sordu. sezeryana girmeden önce aç olmak gerekiyormuş. neyseki açtım hemen aldılar yoksa bekleteceklerdi galiba
normal doğumda tok-aç farkeder mi bilmiyorum
Ay aç aç nasıl dayanılır gerçi benim doğum şekli belli değil ama insanda hiç güç kalmazGenel anestezi için belirli bir saat açlık olması gerekiyor o yüzden plansız olursa spinal yapıyolar diye biliyorum
Normalde farketmez bence
Sezaryen olursa sabahtan alıyolar ama normal olursa ne zaman geleceği belli değilAy aç aç nasıl dayanılır gerçi benim doğum şekli belli değil ama insanda hiç güç kalmaz
Genel anestezi yapmıyolar belden uyuşturma yapıyolar spinal ya da epidural yapabilirsinizKızlar yazdıklarınızı okudum. Diyelimki baya bir yemek yedim ve doğumum başladı. Normal doğum için girdim ama acil olarak sezeryana alınmam gerekirse ne oluyor? Tokum diye almazlarmı? Birde bunu takıcam kafaya sanırım
Oh içim rahatladı, teşekkürlerGenel anestezi yapmıyolar belden uyuşturma yapıyolar spinal ya da epidural yapabilirsiniz
Sizi korkutmak istemem ama ben tok karnına genel olmak zorunda kaldım aşırı sancım vardı acil sezeryan olmam gerekiyordu ve igne için istedikleri pozisyonu alamadım kıvranmaktanGenel anestezi yapmıyolar belden uyuşturma yapıyolar spinal ya da epidural yapabilirsiniz
yok farketmiyor oBunu ben de gördüm canım ama üzerinde yenidoğan yazmıyor farklıdır diye düşündüm
Son aylar geçmiyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorumAy inşallah 22 eylüle kalmaz 8 eylül gibi hayırlıca sağlıkla doğsun istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?