Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar bişe sorcam ya diyelim suyumuz geldi hemen hızlıca hastaneye gitmek mi gerekir bana nedense aniden gelişecek gibi geliyor hep erken doğacak diye aklıma geliyor
Ben gebe okuluna gidiyorum suyun gelince direkt gitmen gerektiğini söyledi hemşire. Çünkü bebek enfeksiyona açık oluyormuş.

Ama diyelim suyun gelmedi sancıların başladı, o zaman sancı sıklığı 10-20 dkya inene kadar evde geçirebilirsiniz zamanınızı birkaç kez duş alabilirsiniz falan dedi.

Ben yemek yemeyi sordum sezaryen olma ihtimaline karşı yemeyin falan diyor bazıları. Yemek te yiyebilirmişiz öyle dürüm falan değil de hafif doyurucu besinler

Hastanede su bile vermedikleri oluyormuş çünkü

Günaydın canımcımlaaarr Güne güzel başladım çünkü indirime girmesini beklediğim kremim indirime girmiş. Hemen sipariş geçtim.
Lierac da kullanıyorum ama bence bunun eline su dökemez. Bu başka bir seviye kızlar. Gece sürüyorsunuz sabaha hala nemli kalıyor. 3 al 2 öde kampanyası var. Alın deneyin kesinlikle.

Canım ben normal doğum istiyorum onda da olur degılmı
olur olur
terdir o canım. ağustos grubunda da aynı şeyi okumuştum. sıcaklardan ter, akıntı birleşiyor
bende bundan kullanıyorum. al al
ilk kızımda hastane özellikle bundan istemişti. o şekilde aldık öyle devam ettik

Ben mesela doktor şimdi unuttum saati geceden dedi yemek yeme saat 8 hastanede ol gittik hastaneye saat 9 sezeryan olucaksın dediler ve benim başıma gelenler demek benden önce sezeryan doğumu olanlar varmış kağıtta nerdeyse ben en sondaymışım eşim doktora diyor eşim aç beli ağrıyor uzanmaktan beklemekten az kaldı diyor ya neyi az kaldı en sonda öğlen aldılar beni saat 3 gibi ve doğumdan sonrada asla dediler yemeyeceksin düşün geceden acım hala diyor yemiceksin çorba bile sadece su..en sonda araştırdık saati eşim almalıymış yani mesela saat 1 deseydi doktor benim geceden aç kalmaya gerek yokdur bu defa daha dikkat olucam

benimde sabah ezanıyla suyum gelmişti. hastaneye gittik doktorum aç mısın diye sordu. sezeryana girmeden önce aç olmak gerekiyormuş. neyseki açtım hemen aldılar yoksa bekleteceklerdi galiba
normal doğumda tok-aç farkeder mi bilmiyorum

Genel anestezi için belirli bir saat açlık olması gerekiyor o yüzden plansız olursa spinal yapıyolar diye biliyorum
Normalde farketmez bence

Ay aç aç nasıl dayanılır gerçi benim doğum şekli belli değil ama insanda hiç güç kalmaz
Sezaryen olursa sabahtan alıyolar ama normal olursa ne zaman geleceği belli değil
Ben planlı sezaryen istiyorum genel anestezili inşallah bi aksilik çıkmazsa spinal de korkunç geliyor

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Diyelimki baya bir yemek yedim ve doğumum başladı. Normal doğum için girdim ama acil olarak sezeryana alınmam gerekirse ne oluyor? Tokum diye almazlarmı? Birde bunu takıcam kafaya sanırım

Genel anestezi yapmıyolar belden uyuşturma yapıyolar spinal ya da epidural yapabilirsiniz

Kızlar doğum ile alakalı hiçbir kelimeyi ve anlamını bilmiyorum çok korkuyorum doktorla da konuşmadım henüz. Sizce önden bir şeyler izleyip doğum yöntemlerine bakayım mi ? Ama bilirsem de kendimi yer dururum korkudan korkunun sebebini bilmiyorum

ay bi şey dicem. şimdi benim ikinci ama bende o terimleri çok karıştırıyorum.
ilkini belimden iğne ile yapmışlardı. genel anestezi değil yani
şimdi ikinci de yine öyle olur dimi ? ben genel anestezi istemiyorum mesela. her şeyi göreyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…