Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bende bunları düşünüyorum benimde ikinci ilkinde herşeyi gördüm direk oğlumu kokladım inşallah gene olur bu sefer de kızımın her anına şahit olurum

Kızlar crp biraz yüksek çıkmış bi belirti falanda yok neden olmuş olabilir acaba eşim doktora soracak merak ettim böyle durum yaşayan var mı idrar yolu enfeksiyonu mı acaba

Ya hissedersek isteğe bağlı olur büyük ihtimalle

Ben spinal olmuştum ikinci yeterki sezeryan olsun anesteziyi kendin seçe bilirsin..genel bana göre iyi diğil her şeyi görmek istiyorsan spinal ola bilirsin

Son aylar geçmiyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum
banada hazirandan sonrası çok hızlı geçmeye başladı. ne zaman 11 temmuz oldu anlamadım, pazartesi temmuz ayı yarılanmış olacak

Bende bunları düşünüyorum benimde ikinci ilkinde herşeyi gördüm direk oğlumu kokladım inşallah gene olur bu sefer de kızımın her anına şahit olurum
inşallah ya hayırlısyla inşallah
Ya hissedersek isteğe bağlı olur büyük ihtimalle
yok ya hissetmeyiz , ilkinde hiççç anlamamıştım. zaten o heyecanla gözün görmüyor

Ben spinal olmuştum ikinci yeterki sezeryan olsun anesteziyi kendin seçe bilirsin..genel bana göre iyi diğil her şeyi görmek istiyorsan spinal ola bilirsin
bende genel istemiyorum. insan bide çok sersemliyormuş.
ilki nasıl olduysa aynısından istiyorum dicem doktoruma :)

Sevindim senin adına canım

Eki Görüntüle 3616471
Kızlar crp biraz yüksek çıkmış bi belirti falanda yok neden olmuş olabilir acaba eşim doktora soracak merak ettim böyle durum yaşayan var mı idrar yolu enfeksiyonu mı acaba
Bende 30larda olmasına rağmen hematoloji doktorum birşey vermemişti sadece eğer ateşin çıkarsa yada idrarda yanma falan hissedersen muhakkak gel dedi. Ama bende vajinada çokkk hafif bir kaşıntı oldu ve sabahları dilimde beyazlık oluyordu kadın doğum doktoruma candidadan şüphelendiğimi söyledim oda bana fitil ve krem yazdı.

Ayy ilk doğumda öğlen sancin var diye yatırıp sürekli nst ye bağlayıp sorada git gel açıklık kontrolü yaptılar acilmayinca da ertesi günü sezeryan dediler bu arada açım ve 24 saati geçti o şekilde ameliyat ettiler çıkınca da zaten aç kalacan inanılmaz zor toparladim

Ben spinalden daha çok korkuyorum açıkçası genelde haberin olmuyo en azından
Kuzum genel çok daha zor hemde doktorlar önermiyor yoğun şekilde anestezi alacağın için bebeğe zararlı teyzem diretti oldu ilk anlarinda yanindaydim ayılma evresi zor geçti ve narkoza bağlı öksürük oluştu her öksürükte ameliyat yerinden inanılmaz acı çekti

Kızlar dün doktora gittik kızım 1900 gram olmuş artık iki haftada bir gidecez ve 36 hafta geldiğinde doktor sezeryan günü verecek çok değişik duygular dayım sanki ilk bebeğim olacak hareketlerini öyle iyi hissediyorum ki yüzünü merak etmeye başladım. Hayırlısi ile her ne şekilde olursa olsun bir şekilde kucağımıza alacağız sağlıkla gelsin bebislerimiz

Bendede aynı oldu geceden aç öğlen sezeryan sonra yine aç aldığım kiloları hastanede verdim

Yaaa ne güzel evet farklı duyğular bende haftaya doktordayım acaba ne kadar olmuş merak ediyorum bence banada artık 2 haftadan bir söylicek gel çünkü en son 3 hafta dedi ne kaldıki

Yaaa ne güzel evet farklı duyğular bende haftaya doktordayım acaba ne kadar olmuş merak ediyorum bence banada artık 2 haftadan bir söylicek gel çünkü en son 3 hafta dedi ne kaldıki
32 den sora 2 haftada bir gel diyorda randevu bulmak inanılmaz zor sürekli tekrar tekrar bakmak lazım

Kızlar hamilelik fotoğrafı çekinecek misiniz ben ilkinde acil erken doğurdum çekinemedim bu sefer çekinmek istiyorum ama şöyle sahilde çok mütevazi sade birşey olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…