Bende bunları düşünüyorum benimde ikinci ilkinde herşeyi gördüm direk oğlumu kokladım inşallah gene olur bu sefer de kızımın her anına şahit olurumay bi şey dicem. şimdi benim ikinci ama bende o terimleri çok karıştırıyorum.
ilkini belimden iğne ile yapmışlardı. genel anestezi değil yani
şimdi ikinci de yine öyle olur dimi ? ben genel anestezi istemiyorum mesela. her şeyi göreyim istiyorum
Ben spinalden daha çok korkuyorum açıkçası genelde haberin olmuyo en azındanSizi korkutmak istemem ama ben tok karnına genel olmak zorunda kaldım aşırı sancım vardı acil sezeryan olmam gerekiyordu ve igne için istedikleri pozisyonu alamadım kıvranmaktan
Ya hissedersekay bi şey dicem. şimdi benim ikinci ama bende o terimleri çok karıştırıyorum.
şimdi ikinci de yine öyle olur dimi ? ben genel anestezi istemiyorum mesela. her şeyi göreyim istiyorum
Ben spinal olmuştum ikinci yeterki sezeryan olsun anesteziyi kendin seçe bilirsin..genel bana göre iyi diğil her şeyi görmek istiyorsan spinal ola bilirsinay bi şey dicem. şimdi benim ikinci ama bende o terimleri çok karıştırıyorum.
banada hazirandan sonrası çok hızlı geçmeye başladı. ne zaman 11 temmuz oldu anlamadım, pazartesi temmuz ayı yarılanmış olacakSon aylar geçmiyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum
inşallah ya hayırlısyla inşallahBende bunları düşünüyorum benimde ikinci ilkinde herşeyi gördüm direk oğlumu kokladım inşallah gene olur bu sefer de kızımın her anına şahit olurum
yok ya hissetmeyiz , ilkinde hiççç anlamamıştım. zaten o heyecanla gözün görmüyorYa hissedersekisteğe bağlı olur büyük ihtimalle
bende genel istemiyorum. insan bide çok sersemliyormuş.Ben spinal olmuştum ikinci yeterki sezeryan olsun anesteziyi kendin seçe bilirsin..genel bana göre iyi diğil her şeyi görmek istiyorsan spinal ola bilirsin
Aynen öyle söyle canım genel bende beğenmiyorumbende genel istemiyorum. insan bide çok sersemliyormuş.
ilki nasıl olduysa aynısından istiyorum dicem doktoruma :)
Sevindim senin adına canımbanada hazirandan sonrası çok hızlı geçmeye başladı. ne zaman 11 temmuz oldu anlamadım, pazartesi temmuz ayı yarılanmış olacak
inşallah ya hayırlısyla inşallah
yok ya hissetmeyiz , ilkinde hiççç anlamamıştım. zaten o heyecanla gözün görmüyor
Bende 30larda olmasına rağmen hematoloji doktorum birşey vermemişti sadece eğer ateşin çıkarsa yada idrarda yanma falan hissedersen muhakkak gel dedi. Ama bende vajinada çokkk hafif bir kaşıntı oldu ve sabahları dilimde beyazlık oluyordu kadın doğum doktoruma candidadan şüphelendiğimi söyledim oda bana fitil ve krem yazdı.Eki Görüntüle 3616471
Kızlar crp biraz yüksek çıkmış bi belirti falanda yok neden olmuş olabilir acaba eşim doktora soracak merak ettim böyle durum yaşayan var mı idrar yolu enfeksiyonu mı acaba
Ayy ilk doğumda öğlen sancin var diye yatırıp sürekli nst ye bağlayıp sorada git gel açıklık kontrolü yaptılar acilmayinca da ertesi günü sezeryan dediler bu arada açım ve 24 saati geçti o şekilde ameliyat ettiler çıkınca da zaten aç kalacan inanılmaz zor toparladimBen mesela doktor şimdi unuttum saati geceden dedi yemek yeme saat 8 hastanede ol gittik hastaneye saat 9 sezeryan olucaksın dediler ve benim başıma gelenler demek benden önce sezeryan doğumu olanlar varmış kağıtta nerdeyse ben en sondaymışım eşim doktora diyor eşim aç beli ağrıyor uzanmaktan beklemekten az kaldı diyor ya neyi az kaldı en sonda öğlen aldılar beni saat 3 gibi ve doğumdan sonrada asla dediler yemeyeceksin düşün geceden acım hala diyor yemiceksin çorba bile sadece su..en sonda araştırdık saati eşim almalıymış yani mesela saat 1 deseydi doktor benim geceden aç kalmaya gerek yokdur bu defa daha dikkat olucam
Kuzum genel çok daha zor hemde doktorlar önermiyor yoğun şekilde anestezi alacağın için bebeğe zararlı teyzem diretti oldu ilk anlarinda yanindaydim ayılma evresi zor geçti ve narkoza bağlı öksürük oluştu her öksürükte ameliyat yerinden inanılmaz acı çektiBen spinalden daha çok korkuyorum açıkçası genelde haberin olmuyo en azından
Bendede aynı oldu geceden aç öğlen sezeryan sonra yine aç aldığım kiloları hastanede verdimAyy ilk doğumda öğlen sancin var diye yatırıp sürekli nst ye bağlayıp sorada git gel açıklık kontrolü yaptılar acilmayinca da ertesi günü sezeryan dediler bu arada açım ve 24 saati geçti o şekilde ameliyat ettiler çıkınca da zaten aç kalacan inanılmaz zor toparladim
Yaaa ne güzel evet farklı duyğular bende haftaya doktordayım acaba ne kadar olmuş merak ediyorum bence banada artık 2 haftadan bir söylicek gel çünkü en son 3 hafta dedi ne kaldıkiKızlar dün doktora gittik kızım 1900 gram olmuş artık iki haftada bir gidecez ve 36 hafta geldiğinde doktor sezeryan günü verecek çok değişik duygular dayım sanki ilk bebeğim olacak hareketlerini öyle iyi hissediyorum ki yüzünü merak etmeye başladım. Hayırlısi ile her ne şekilde olursa olsun bir şekilde kucağımıza alacağız sağlıkla gelsin bebislerimiz
Benimde 9 falan çıkmıştı doktorum gebelikte normal dediEki Görüntüle 3616471
Kızlar crp biraz yüksek çıkmış bi belirti falanda yok neden olmuş olabilir acaba eşim doktora soracak merak ettim böyle durum yaşayan var mı idrar yolu enfeksiyonu mı acaba
32 den sora 2 haftada bir gel diyorda randevu bulmak inanılmaz zor sürekli tekrar tekrar bakmak lazımYaaa ne güzel evet farklı duyğular bende haftaya doktordayım acaba ne kadar olmuş merak ediyorum bence banada artık 2 haftadan bir söylicek gel çünkü en son 3 hafta dedi ne kaldıki
Devletemi gidiyorsun?32 den sora 2 haftada bir gel diyorda randevu bulmak inanılmaz zor sürekli tekrar tekrar bakmak lazım
Evet bir kere özele cinsiyet grünmediği sıralar gittim devletteki doktoruma baktım daha ilgili alakalı doğumuda devlette yapacam eşim bakacak bu yüzden özel oda tutmayı düşünüyoruzDevletemi gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?