Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar hamilelik fotoğrafı çekinecek misiniz ben ilkinde acil erken doğurdum çekinemedim bu sefer çekinmek istiyorum ama şöyle sahilde çok mütevazi sade birşey olsun istiyorum
Kuzum ben yillardir bu foto işinde pek bir beceriksizim iki kere üniversitesiteden mezun oldum çeşitli sebeplerden mezuniyete katılamadım haliyle fotografimda yok hele ikinci kez evlendim nikahtan Sora tekrar saçlarımı yaptırıp giyinip fotograf cektirem dedim kilo aldım hamile kaldım cektiremedim gebeligimde bari cektirem dedim simdide sıcakta evden cikasim yok

Evet bir kere özele cinsiyet grünmediği sıralar gittim devletteki doktoruma baktım daha ilgili alakalı doğumuda devlette yapacam eşim bakacak bu yüzden özel oda tutmayı düşünüyoruz
Anladım sen o zaman şimdiden randevu bak orda bulmak zor bendede eşim kalıyor

Diğerinde de bel ağrısı kalıyo diyolar ama
Hepsi de zor ya keşke kendiliğinden doğsa

Anladım sen o zaman şimdiden randevu bak orda bulmak zor bendede eşim kalıyor
Hastaneler inanılmaz dolmuş vaziyette şuan eşime yine işin saatleri yüzünden kızgınım hala bekliyorum her an parasını öde özelde doguracam diyebilirim

Hastaneler inanılmaz dolmuş vaziyette şuan eşime yine işin saatleri yüzünden kızgınım hala bekliyorum her an parasını öde özelde doguracam diyebilirim
Bu aralar bende eşimle iyi diğilim aslında o iyide benim gözüme her şey batıyor dün dedim yavaştan başlayak her gün bir odayı temizlemeye daha çok ağırlaşmadan dur diyor daha erken haftaya doktora gidek gelen sonra anlatıyorum ev dubleks hiç kolay diğil diyorum ama kime diyorumki

Evet bir kere özele cinsiyet grünmediği sıralar gittim devletteki doktoruma baktım daha ilgili alakalı doğumuda devlette yapacam eşim bakacak bu yüzden özel oda tutmayı düşünüyoruz
Canim ben de eşimi yanimda istiyorum da sehir hastanesinde özel oda ayarlanabilir mi acaba

Eneeee o kadar olduk mu ya yani bi sonraki kontrolünde tarihib mi belli olacak
Benimde öyle. Hormonlardan sanırım sinir oluyorum her haline. Taksit taksit yap bi anda yapamıyorsun. Benim halılarım geldi şükür. Yarın vileda yaparım. Hemen sermicem. Perdelerimde bitti. Benim 100 m2 ev, senin dubleks düşünemiyorum. Temizlikçi mi tutsan acaba çok mu maliyetli olud? Hangi ildesin bilmiyorum ama

Oğlumda daha 1 sene önce yine doğumdan önce temizlikçi arayışına girdik ama çok saçma biri dedi cam silmicek yukarı kat dedi riske gidemeyiz biri dedi dolap içini temizlemiyor başkası dedi banyoyu etmiyor bilmiyorum bizim memlekette temizlikçi parasını ödüyorsun her işi yapıyor şunu yapamam demiyor yeterki ödemesi ona göre olsun en sonda sinirlendim dedim kendimiz yaparız..şimdide aslında istesem tutarımda ama yok gerçekten sonuçta evim çok kirli diğilki şunu bunu yapmam diyor eee yerleri ben zaten siliyorum

Eşimi sürekli uyarıyorum işini çok abartiyorsun Benim günüm yakın evde yalnızım şu eve gelme konusunda biraz acele et ama üç gün sora yine aynı sinir oluyorum az evvel geldi sirinlik yapıyor tersledim
Bende kadın tutmadım ev temiz dedim geçen hafta deli gibi iş yaptim kayinvalidem bile temizliğe kadın geliyor niye yaptın ki diyor yahu ayda iki ayda bir geliyor. sanırsın hergun geliyor doğumdan önce tutacam tekrardan erkeklere iyilik yaramıyor
Canım kendini yormadn yap olur mu geceleri uyuyamıyoruz zaten yanımızda kocalar horul horul uyuyor aman ne desem ki bunaldım iyice bir tatile dinlenmeye ihtiyacım var

Eşin iştenmi geç çıkıyor yoksa işten sonra arkadaşlarıylamı buluşuyor?eğer işse bence gerçekten yapıcak bir şey yok mesela benimkide kaç gündür saat 9 eve geliyor şartlar zor mesaiyeye kalıyor.
Temizliğe kaldıkta yine canım sana arada gelip temizliyen var ben hep kendim yaptım kıyamadım ve gerçekten nedense başkası sanıyorum benim gibi yapamaz ondan eşime diyorum uzatma bu evi satak gitsin dubleks çok zor benim için bitmiyor bu evin işi

Uzun elbise gibi olanlar var onlar daha mı rahat olur bir tane de ondan alsam diyorum odanın dışına çıkmazsak sorun olmaz ben de tesettürlüyüm şal takamam gibi de umarım çok gelip giden olmaz
Bende düşünmüştüm canım ama annem rahat olmaz dedi diye almadım.Şalı da yazma gibi takacam bende tam kapatabileceğimi sanmıyorum bu arada gelen illaki olur canım

Ventrikülomegali bende Eylül annesi olucam Allah nasip ederse bugün perinatolojiye gittim bebeğin beyninde Ventrikülomegali var dedi 17mm aminyosentez dedi ama yaptemadım yaptemak istemedim mr yönlendirdi geçebilirde geçmeyebilirde dedi başına gelen var mı çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…