- 26 Aralık 2020
- 1.525
- 697
- 73
Ayni durumu bnde yasiyorum ozelliklede bugun..hic oturmadim ondan mi hissedemedim bilmiyorum..bide sirt ustu yatmayi deneyin belki o zaman eder hareket..bn hareket etmeyince oyle yapiyorumYa şuan bende dürtüyorum sola yatıyorum yok hareket etmiyo sabahta az az ediyprdu napsam bilemedim
Bedeni large almıştım ama küçük geldi maalesef insanların göbeği hiç mi yok anlamadımBende düşünmüştüm canım ama annem rahat olmaz dedi diye almadım.Şalı da yazma gibi takacam bende tam kapatabileceğimi sanmıyorum bu arada gelen illaki olur canım
Şimdi çikolata yiyip yatıcam bakalım karnımda baya sertleşti korkutuyor minik adamAyni durumu bnde yasiyorum ozelliklede bugun..hic oturmadim ondan mi hissedemedim bilmiyorum..bide sirt ustu yatmayi deneyin belki o zaman eder hareket..bn hareket etmeyince oyle yapiyorum
Aynn birde oyle deneŞimdi çikolata yiyip yatıcam bakalım karnımda baya sertleşti korkutuyor minik adam
O zaman bence sıkıntı yok benimkide bazen geç geliyor şimdi annem yanımda çocukla yardım ediyor doğumdan sonra dönüyor memlekete işte o zaman evet artık zaten kendi bile bu kadar kalamaz fazla işte..sende eşine söyle yardım olmadan eş desteği olmadan zor.Niqu canım işle alakalı geç kalması arkadaşı yok öyle samimi görüştüğü sevmezse bensiz bir yerde keyfi vakit geçirmeyi malzeme bırakmış bir yere ama ben işini ön plana çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum deidgin gibi özel sektör
Dupleks zor diye duydum bizimki müstakil onu bile zorsuyorum kendini sen kendini zorlamadan yapamaya çalış hamile olmasak temizlik te insana iyi geliyor
Olabilir canım gündüz çok sıcak oluyor mide bulantısı ve kusma da olunca zor geçiyor bana zamanSıcaklardan ve gündüzlerin uzun olmasından dolayı bence ya
Hala kusuyor musunuzOlabilir canım gündüz çok sıcak oluyor mide bulantısı ve kusma da olunca zor geçiyor bana zaman
O zaman bence sıkıntı yok benimkide bazen geç geliyor şimdi annem yanımda çocukla yardım ediyor doğumdan sonra dönüyor memlekete işte o zaman evet artık zaten kendi bile bu kadar kalamaz fazla işte..sende eşine söyle yardım olmadan eş desteği olmadan zor.
Ben çok istiyorum müstakil evim olsun ama arsa fiyatları uçmuş
İlk bebek ama çok hareketliydi, birkaç gündür hareketleri azalmıştı ama şimdi yine çoğaldı arada bir böyle yapıp telaşlandırıyor yavrucakİlk bebekmi sende?ilkte bende öyleydi az az haraket ederdi
Hadi hayırlısıyla bizi de haberdar et, sanırım artık daha küçük hareketler yapabileceklerBndede ayni hele bugun iyice taktim niye hareket etmiyor diyerandevu gunumu bekliyorum sabirsizlikla
Galiba oyle olacak hareketleri tm haber ederim carsamba rendevumHadi hayırlısıyla bizi de haberdar et, sanırım artık daha küçük hareketler yapabilecekler
Anladım canım bebek olunca artık öyle olması imkanı yok gerçekten bir anne için destek olmadan büyütmek çok zorNiqu canım aslinda beni üzen taraf benim iki katim fazla calisip maaş konusunda da benim maaşımın yarisini almasi ona ragmende işini önemsiyor olması hiç savsaklamiyor atmiyor tutmuyor ,ama benim işimmle alakalı seni idare etsinler öğlen uyu işe geç git dinlen diyor bende yok niye öyle yapayım demiyorum
Aman bakalım bebek olunca nasıl olack
İlk bebek genelde öyle canım korkmaİlk bebek ama çok hareketliydi, birkaç gündür hareketleri azalmıştı ama şimdi yine çoğaldı arada bir böyle yapıp telaşlandırıyor yavrucak
Benim durumum biraz farklı ondan gitmem canımKizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
Bende haftaya erzuruma ordan da karadenize geçicem bulunduğum şehire zaten erzurum bi 10 saat uzaklıkta ordan karadenize yol ne kadar bilmiyorum doktorumla konuştum 3 saatte bir molalar verip molalarda 15-20 dakika yürüyerek tuvaletin geldiğinde asla tutmayarak bide kesinlikle ve kesinlikle varis çorabı giyme şartıyla çıkabilirsin yola dediKizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
Kendini iyi hissediyorsan git canım malum bebek dogduktan sonra ilk zamanlar çıkılmıyor ama benim asla öyle bir enerjim yok havalarda çok sıcak şahsen ben gitmezdimKizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
Benim durumum biraz farklı ondan gitmem canım
Bende haftaya erzuruma ordan da karadenize geçicem bulunduğum şehire zaten erzurum bi 10 saat uzaklıkta ordan karadenize yol ne kadar bilmiyorum doktorumla konuştum 3 saatte bir molalar verip molalarda 15-20 dakika yürüyerek tuvaletin geldiğinde asla tutmayarak bide kesinlikle ve kesinlikle varis çorabı giyme şartıyla çıkabilirsin yola dedi
Artık daha çok ikilemdeyimKendini iyi hissediyorsan git canım malum bebek dogduktan sonra ilk zamanlar çıkılmıyor ama benim asla öyle bir enerjim yok havalarda çok sıcak şahsen ben gitmezdim
3 saat cok uzak bir mesafe degil bence git hic ikileme dusmeKizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?