Ben ay sonu Kastamonu’ya gidiyorum İstanbul’danKizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
Ben haftasonları yüzüyorum bana o kadar iyi geliyor ki mental olarak. 3 saat çok yormaz gibi bence gidilebilir araba seni çok yormayacaksa, saatte bir durup bir yürürsün olmadı.Kizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
Aynı ikilemde bugün evde kaldım yarına da eriniyorum dışarı inanılmaz sıcak aynı şekilde hep uykusuz hissediyorum.yarın bakalım ne yapacam bende bilmiyorum birde denize girip amele yanığı gibi yanacam gebelikten ötürü oluşan Çiller çoğalacakKizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
O zaman hakllısın. Bende temizlikçi geldi mi isteklerinden bıkıyorum o yüzden kendim yapıyorum. Yok yemeği yok sigarası yok kahvesi. Evin dubleks olması kötüymüş. Yapabildiğini yap artıkOğlumda daha 1 sene önce yine doğumdan önce temizlikçi arayışına girdik ama çok saçma biri dedi cam silmicek yukarı kat dedi riske gidemeyiz biri dedi dolap içini temizlemiyor başkası dedi banyoyu etmiyor bilmiyorum bizim memlekette temizlikçi parasını ödüyorsun her işi yapıyor şunu yapamam demiyor yeterki ödemesi ona göre olsun en sonda sinirlendim dedim kendimiz yaparız..şimdide aslında istesem tutarımda ama yok gerçekten sonuçta evim çok kirli diğilki şunu bunu yapmam diyor eee yerleri ben zaten siliyorum
GitmezdimKizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
Meyveyi çok abartmazsan sorun olacağını sanmıyorum. İçindeki şeker suyunu arttırabilirKızlar ya bu aralar iştahım pek yok o yüzden kahvaltı niyetine meyve yiyerek falan geçiştiriyorum acaba bu yaptığım ne kadar sağlıklı ? Gerçi kahvaltı anlayışım pek yoktur yumurta falan yemem anca tost falan yaparım onun yerine bi yandan meyve yemek daha iyi gibi geliyor
Çok abartmıyorum 2 meyveden bölüyorum yarım yarım yiyiyorumMeyveyi çok abartmazsan sorun olacağını sanmıyorum. İçindeki şeker suyunu arttırabilir
Evt canim ondan olabilir cunku yatinca oturunca hissediyorm.bugun ful dinleniyorum sicaktan ayaga kalkmak bile istemiyorum sicakta hamilelik zor oluyormus ya insanin hali olmuyorZeyyzeyyyy kuzum ben geçen gün sordum doktoruma uzun süre oynamadı hocam dedim dinlenmedigin için dedi uzanman lazım dedi sende kendimi cok yorma
O zaman sorun olmaz yaÇok abartmıyorum 2 meyveden bölüyorum yarım yarım yiyiyorum
Ama bebişlerimiz çok güzel zamanda doğacaklar bu sıcaklardan etkilenip huzursuz olmayacaklarEvt canim ondan olabilir cunku yatinca oturunca hissediyorm.bugun ful dinleniyorum sicaktan ayaga kalkmak bile istemiyorum sicakta hamilelik zor oluyormus ya insanin hali olmuyor
Aynen görümcem bir defa evine çağırmış istekleri bitmemiş ondan kendim yapıcamO zaman hakllısın. Bende temizlikçi geldi mi isteklerinden bıkıyorum o yüzden kendim yapıyorum. Yok yemeği yok sigarası yok kahvesi. Evin dubleks olması kötüymüş. Yapabildiğini yap artık
Gitmezdim3 saat uzaklıkta köyüm var. Gözümde tütüyor ama yoldan dolayı gitmiyorum. 30 ları geçtik artık yoruluyoruz
Walla ben zaten kilolu hamileBedeni large almıştım ama küçük geldi maalesef insanların göbeği hiç mi yok anlamadım
Evet kesin olur
Bazen ağrı demeyelim de rahatsız edici oluyor. İçim bir tuhaf oluyor hareket ettiğinde. Ben kendi durumum için doktorluk bir şey görmüyorum ama senin için rahat değilse, canın yanıyorsa git. Ne zararı olur gitmenin, için rahatlar.Kızlar bir şey soracam 24.haftadan beri kasılmalarım vardı sanki göbegime kramp geçer gibi oluyor dünden beri de sıklaşti canımı yakıyor.Bebegin hareketlerini çok net yukarda hissederdim 2 gündür kasıklarım da atıyor sanki.Acilr gitmeyi düşünüyorum.Basina gelen var mı acaba
Ben de iade edip xl aldım bakalım olacak mıWalla ben zaten kilolu hamilekaldım toplamda da 10 kilo daha almışım o yüzden 2xl ve 3 xl aldım ki rahat olsun diye
Yalancı kasılmalar muhtemelen. Evet benimde öyle. Özellikle akşam 6-7 arası taş gibi oluyor karnım. Çok rahatsız ediyor. Yemek saati oluyor. Yemek filan yiyemiyorumKızlar bir şey soracam 24.haftadan beri kasılmalarım vardı sanki göbegime kramp geçer gibi oluyor dünden beri de sıklaşti canımı yakıyor.Bebegin hareketlerini çok net yukarda hissederdim 2 gündür kasıklarım da atıyor sanki.Acilr gitmeyi düşünüyorum.Basina gelen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?