Ben de akşamları bekliyorum dinlenirim diye hep bebekle uyuyakalıyorum 9 dan sonra yokum hep uykuBen bir tek akşam 9 sonra dinlene biliyorum küçük bebekle olmuyor geçen doktordan çıkarken çok yürüdüm çıkmışken şunu bunu Hall edeyim derken eve döndüğümde artık ağrılar başlandı ama geçer sandım hala gecmemiş tam
Masaj yaptığı iyi olmuş banada masaj iyi geliyor bolca Bebek yağıyla yapilinca sonucta kolay değil canım yaşadıklarımız birde şunu farkettim eriyen magnezyum daha çok etki etti eskisinden daha az kramp giriyorBen bir tek akşam 9 sonra dinlene biliyorum küçük bebekle olmuyor geçen doktordan çıkarken çok yürüdüm çıkmışken şunu bunu Hall edeyim derken eve döndüğümde artık ağrılar başlandı ama geçer sandım hala gecmemiş tam
Güzel görünüyorlar bence kullanılırTemudan ilk alışverişimdi merakla bekliyordum ürünler geldi müslin kumaş hoş duruyor diğer tulum incecik varla yok arasi çanta epey büyük ama iş görür yinede günlük için biraz ufak almam gerek
9 sonra ben uyutmuyorum artık gücüm olmuyor birde benim oğlan bana şımarıyor ama eşime aynısını yapamıyor ondan hemen uyuyor ve geceleride kalkıyor kaç defa ondan ayaklarımı uzatıp dinlenuyorumBen de akşamları bekliyorum dinlenirim diye hep bebekle uyuyakalıyorum 9 dan sonra yokum hep uyku
Magnezyum 2 kaldırdığımda bendede nerdeyse kramp yok ama mesela şimdi ütü yaptım ağrım daha çok olmaya başladı daha çocuğun banyosu var akşama yavaştan düşünüyorum her gün 1 odayı temizlemeye eşimi bekliyorum ona kalırsa daha var diyor ama anlamıyorki ben eskisi gibi diğilimMasaj yaptığı iyi olmuş banada masaj iyi geliyor bolca Bebek yağıyla yapilinca sonucta kolay değil canım yaşadıklarımız birde şunu farkettim eriyen magnezyum daha çok etki etti eskisinden daha az kramp giriyor
Benim çantamı görsen seninki onun yanında minnakTemudan ilk alışverişimdi merakla bekliyordum ürünler geldi müslin kumaş hoş duruyor diğer tulum incecik varla yok arasi çanta epey büyük ama iş görür yinede günlük için biraz ufak almam gerek
Gecmis olsun..Sevindim senin adina iyi olmanaEvet çok haklısın. Gündüz uyuyunca şiş uyanıyorum ve baş ağrım oluyor gündüz uyumuyorum o yüzden neyseki bugğn çok iyiyim hastaydım her yerim ağrıyordu bugğn çok daha iyi uyandım rahatladım
Evt baya sicak orasi bide nem eklenince daha beter oluyordur hamilelikte sicak hicc cekilmiyormus onu anladim.ben ilk hamileligimde mayista dogum yapmistim o yuzden sicaklik sorunu yasamamistim.en guzel dogum ayi bence Nisan MayisGünaydın canlar
Niqu
Ayak bileğimdekii ağrıyı tam iki hafta çektim dinlendikten sora kendiliğinden düzeldi geçen gün yine bir yerden bir yere yürüyerek gittim tekrar başladı bence vücudun ayrodinamiği bozuldu çok hareket etmemek lazım
Tmd2020 canım ben uzattım izni ama çok zorlanıyorum İnan tek motivasyonum Bebek dogdugunda fazladan beş hafta yanında kalacak olmam yoksa gücüm yok
Zeyyzeyyyy gece geç uyuyup sabaha karşı uyanıp bir daha uyuyamıyorum havanın neminden kaynaklı birde sıcaklık git gide artıyor
julettae nasıl oldun canım daha iyimisin
yaaa çanta çok güzelTemudan ilk alışverişimdi merakla bekliyordum ürünler geldi müslin kumaş hoş duruyor diğer tulum incecik varla yok arasi çanta epey büyük ama iş görür yinede günlük için biraz ufak almam gerek
Ben çok güzel şeyler aldım güzel geldi ancak dediğin gibi çoğu polyester bunu göze almıştım ve biraz büyük yaş sipariş verdim çünkü küçük geliyoryaaa çanta çok güzel
müslin kumaş nasıl peki
ben temu dan kıyafete güvenemiyorum. polyester çıkar filan diye
evet bedenlerinin küçük olacağını tahmin ediyorum zatenBen çok güzel şeyler aldım güzel geldi ancak dediğin gibi çoğu polyester bunu göze almıştım ve biraz büyük yaş sipariş verdim çünkü küçük geliyorama açıklamalarına yazıyorlar yani pamuk diye seçtiğim kıyafetlerde pamuk gerçekten güzel geldi çocuklarım kullanıyor
git gide ağırlaşıyoruz bende iş yapma taraftarıym ama hala çalışlyorum hafta sonu da eşim dedi yaylaya çıkarayım serine dedi kafam karışık iş mi yapsam gezsem miMagnezyum 2 kaldırdığımda bendede nerdeyse kramp yok ama mesela şimdi ütü yaptım ağrım daha çok olmaya başladı daha çocuğun banyosu var akşama yavaştan düşünüyorum her gün 1 odayı temizlemeye eşimi bekliyorum ona kalırsa daha var diyor ama anlamıyorki ben eskisi gibi diğilim
aynen bu aslında tam bir doğum çantası herşeyi alır sevmeye başladımBenim çantamı görsen seninki onun yanında minnakbebek olunca zor yerleştiriyorum kocaman çantaya bile
müslin kumaşçok hoş duruyor 3-6 aylık zaten bir kere yıkasam minnacık kalır doğuncada sıcaklarda arada giyer bu kumaş heralde kış için pek uygun değil esasen kıyafet konusunda en güzeli yerli markalryaaa çanta çok güzel
müslin kumaş nasıl peki
ben temu dan kıyafete güvenemiyorum. polyester çıkar filan diye
Benimde sağ göğsümün altında ağrı oluyor. Bugün doktora sordum o da bana bebek büyüdükçe kaburga kemiklerinin dışarıya doğru açıldıklarını ve midenin de iyice sıkıştığını söyledi. Yırtılma hissiyatını bende hissediyorum içten çatlıyoruzdur belki bilemiyorum. Büyük abdest yaparken sancıma demişsin,o konuda hiçbir bilgim yok hatta şaşırdımHayırlı günler hamişler sağ göğüs altı tam göbeğin büyümeye başladığı yerde efsane bir sancı var kaburga ağrısı değil ama kaburgalarım genişledikçe kaslarımı yırtıyor gibi bi ağrı sancı dışarıdan bi yırtık yok ama elimi diyince büyük abdest yaparken ve artık sürekli sancıma yapıyor yaşayan var mı bu durumu
Aaa çok şaşırdım bunagebe okulundaki hemşire 40 gün sonra takılmalı dedi
Yok çanta iyi asla büyük diye düşünme.git gide ağırlaşıyoruz bende iş yapma taraftarıym ama hala çalışlyorum hafta sonu da eşim dedi yaylaya çıkarayım serine dedi kafam karışık iş mi yapsam gezsem mi
aynen bu aslında tam bir doğum çantası herşeyi alır sevmeye başladım
müslin kumaşçok hoş duruyor 3-6 aylık zaten bir kere yıkasam minnacık kalır doğuncada sıcaklarda arada giyer bu kumaş heralde kış için pek uygun değil esasen kıyafet konusunda en güzeli yerli markalr
temuya bende güvenmiyorum siparişte ikili hurç vardı güya çark çevirip hediyemi bişimi yapıyorlar anlamadım tek geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?