Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben de akşamları bekliyorum dinlenirim diye hep bebekle uyuyakalıyorum 9 dan sonra yokum hep uyku

Masaj yaptığı iyi olmuş banada masaj iyi geliyor bolca Bebek yağıyla yapilinca sonucta kolay değil canım yaşadıklarımız birde şunu farkettim eriyen magnezyum daha çok etki etti eskisinden daha az kramp giriyor

Temudan ilk alışverişimdi merakla bekliyordum ürünler geldi müslin kumaş hoş duruyor diğer tulum incecik varla yok arasi çanta epey büyük ama iş görür yinede günlük için biraz ufak almam gerek

Eklentiler

• IMG_20250718_131713.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20250718_131646.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Ben de akşamları bekliyorum dinlenirim diye hep bebekle uyuyakalıyorum 9 dan sonra yokum hep uyku
9 sonra ben uyutmuyorum artık gücüm olmuyor birde benim oğlan bana şımarıyor ama eşime aynısını yapamıyor ondan hemen uyuyor ve geceleride kalkıyor kaç defa ondan ayaklarımı uzatıp dinlenuyorum

Magnezyum 2 kaldırdığımda bendede nerdeyse kramp yok ama mesela şimdi ütü yaptım ağrım daha çok olmaya başladı daha çocuğun banyosu var akşama yavaştan düşünüyorum her gün 1 odayı temizlemeye eşimi bekliyorum ona kalırsa daha var diyor ama anlamıyorki ben eskisi gibi diğilim

Temudan ilk alışverişimdi merakla bekliyordum ürünler geldi müslin kumaş hoş duruyor diğer tulum incecik varla yok arasi çanta epey büyük ama iş görür yinede günlük için biraz ufak almam gerek
Benim çantamı görsen seninki onun yanında minnakbebek olunca zor yerleştiriyorum kocaman çantaya bile

Merhaba kızlar. Bugün hastane randevumuz vardı. 1558 gr olmuş bebişim çok şükür. Bel ölçümü 2 hafta geriden geliyor ,kafa ölçümü de 1 hafta ileride. Doktorum hiç dert etmememi önemli şeyler olmadıklarını söyledi. Umarım söylediği şekildedir. Bu arada deterjan ,leke çıkarıcı , hurç vs sipariş ettim. Haftaya inşallah oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledikten sonra ay ay ayırıp hurçlucam.
Hurç olarak da bunları tercih ettim size de fikir olsun.

Evt baya sicak orasi bide nem eklenince daha beter oluyordur hamilelikte sicak hicc cekilmiyormus onu anladim.ben ilk hamileligimde mayista dogum yapmistim o yuzden sicaklik sorunu yasamamistim.en guzel dogum ayi bence Nisan Mayis

yaaa çanta çok güzel
müslin kumaş nasıl peki
ben temu dan kıyafete güvenemiyorum. polyester çıkar filan diye

yaaa çanta çok güzel
müslin kumaş nasıl peki
Ben çok güzel şeyler aldım güzel geldi ancak dediğin gibi çoğu polyester bunu göze almıştım ve biraz büyük yaş sipariş verdim çünkü küçük geliyor ama açıklamalarına yazıyorlar yani pamuk diye seçtiğim kıyafetlerde pamuk gerçekten güzel geldi çocuklarım kullanıyor

evet bedenlerinin küçük olacağını tahmin ediyorum zaten pamuk yazanlar pamuk çıktıysa öyle bakabilirim.

git gide ağırlaşıyoruz bende iş yapma taraftarıym ama hala çalışlyorum hafta sonu da eşim dedi yaylaya çıkarayım serine dedi kafam karışık iş mi yapsam gezsem mi
Benim çantamı görsen seninki onun yanında minnakbebek olunca zor yerleştiriyorum kocaman çantaya bile
aynen bu aslında tam bir doğum çantası herşeyi alır sevmeye başladım
yaaa çanta çok güzel
müslin kumaş nasıl peki
müslin kumaşçok hoş duruyor 3-6 aylık zaten bir kere yıkasam minnacık kalır doğuncada sıcaklarda arada giyer bu kumaş heralde kış için pek uygun değil esasen kıyafet konusunda en güzeli yerli markalr
temuya bende güvenmiyorum siparişte ikili hurç vardı güya çark çevirip hediyemi bişimi yapıyorlar anlamadım tek geldi

Hayırlı günler hamişler sağ göğüs altı tam göbeğin büyümeye başladığı yerde efsane bir sancı var kaburga ağrısı değil ama kaburgalarım genişledikçe kaslarımı yırtıyor gibi bi ağrı sancı dışarıdan bi yırtık yok ama elimi diyince büyük abdest yaparken ve artık sürekli sancıma yapıyor yaşayan var mı bu durumu

Benimde sağ göğsümün altında ağrı oluyor. Bugün doktora sordum o da bana bebek büyüdükçe kaburga kemiklerinin dışarıya doğru açıldıklarını ve midenin de iyice sıkıştığını söyledi. Yırtılma hissiyatını bende hissediyorum içten çatlıyoruzdur belki bilemiyorum. Büyük abdest yaparken sancıma demişsin,o konuda hiçbir bilgim yok hatta şaşırdım

Temudan da ben birkaç kez alışveriş yaptım. Aldığınız şeyin bilgilerine detaylarına mutlaka bakın. Hatta yorumlarında fotoğraflı olanlar oluyor. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım bu şekilde. Ne aldıysam birebir aynısı geldi.
Asyalılar küçük olduğu için kıyafet tercihinde mutlaka büyük alınmalı bu arada. Onların m bedeni bizim s ya da xs olabiliyor

Yok çanta iyi asla büyük diye düşünme.
Ben bir yere gidib dinlenmek bile istemiyorum çocukla dinlenemem çünkü bu gün temizliye yavaştan başladık ikimizde bittik bu sene böyle olsun diyorum bu ağrılarla zaten gidememde çok ağırlaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…