Benim sol göğsümün altında bir ara ağrı vardı ama senin dediğin gibi çok fena bir sancı yoktu sonra geçti gittiHayırlı günler hamişler sağ göğüs altı tam göbeğin büyümeye başladığı yerde efsane bir sancı var kaburga ağrısı değil ama kaburgalarım genişledikçe kaslarımı yırtıyor gibi bi ağrı sancı dışarıdan bi yırtık yok ama elimi diyince büyük abdest yaparken ve artık sürekli sancıma yapıyor yaşayan var mı bu durumu
Ohh ne güzel çanta hazır olunca çok rahat oluyorsun..ben oğlumda hurclara koydum yine öyle yapıcam üstünede yazıp koymuştum çok rahattım öyle eşimde sonra çantanı karıştırmadı artık biliyordum ne nerdeKızlar ben yavaştan hastane çantamı hazırlamaya başladım hatta çoğu bitti bile. Ikeadan kilitli poşetler almıştım en büyüklerinden. Onların içine koydum takım takım size de fikir olsun. Hurçlarım da var aslında ama bu şekilde daha pratik geldi bana
Gerçekten kafa rahatlığı. Yazı yazmak mantıklıymış o sırada laf anlatmak ta zor olurOhh ne güzel çanta hazır olunca çok rahat oluyorsun..ben oğlumda hurclara koydum yine öyle yapıcam üstünede yazıp koymuştum çok rahattım öyle eşimde sonra çantanı karıştırmadı artık biliyordum ne nerde
O kilitli poşetlerden bende alıcam. Hurçları aldım zaten ama bebeğin kıyafetlerini, iç çamaşırımı filan o poşetlere koyucam. Daha hijyenik olacak öyle. Yarın eğer enerjim iyi olursa bende hazırlıcam artık. 31 oldum bugün ağırlaşmadan yapayım dursun. Akmaz kokmaz. Ne koydun peki bitti miKızlar ben yavaştan hastane çantamı hazırlamaya başladım hatta çoğu bitti bile. Ikeadan kilitli poşetler almıştım en büyüklerinden. Onların içine koydum takım takım size de fikir olsun. Hurçlarım da var aslında ama bu şekilde daha pratik geldi bana
Evet kesinlikle çok temiz oldu.O kilitli poşetlerden bende alıcam. Hurçları aldım zaten ama bebeğin kıyafetlerini, iç çamaşırımı filan o poşetlere koyucam. Daha hijyenik olacak öyle. Yarın eğer enerjim iyi olursa bende hazırlıcam artık. 31 oldum bugün ağırlaşmadan yapayım dursun. Akmaz kokmaz. Ne koydun peki bitti mi
Sanki kaburgam kırılmışta içten içe yırtıyor büyük abdest yaparkende daha çok batıp sancıyorBenimde sağ göğsümün altında ağrı oluyor. Bugün doktora sordum o da bana bebek büyüdükçe kaburga kemiklerinin dışarıya doğru açıldıklarını ve midenin de iyice sıkıştığını söyledi. Yırtılma hissiyatını bende hissediyorum içten çatlıyoruzdur belki bilemiyorum. Büyük abdest yaparken sancıma demişsin,o konuda hiçbir bilgim yok hatta şaşırdım
Benim te 5 aylıkken hafif hafif başlamıştı şimdi bazen dayanılmaz oluyor yaBenim sol göğsümün altında bir ara ağrı vardı ama senin dediğin gibi çok fena bir sancı yoktu sonra geçti gitti
Bana kabin boy yeterli gelmişti ama bir tanede büyük yol çantası götürmüştüm valizde bir tek çocuğun eşyalarıdı çantada benim öyle rahat ettimGerçekten kafa rahatlığı. Yazı yazmak mantıklıymış o sırada laf anlatmak ta zor olurben kabin boy valiz yeter diyordum ama orta boya geçeceğim galiba dhdjdk
İyi akşamlar.İlk oğlumada tek isim koyduk şimdide Miraç koyucaz Allah'ın izniyle eşimle ikimiz asla iki isim sevmiyoruz Allah'tan bu konuda aynı fikirdeyizKızlar iyi akşamlar. Doğum yaklaştıkça isim konusu beni biraz zorlamaya başladı. Cinsiyeti öğrendiğimizde eşimle yağız ismine karar verdik kısa bir sürede. Eşim de miraç ismini çok istedi anlamı mucize olduğu için bizim mucizemiz daha anlamlı olur diye düşündü. Bebişimiz 5 yıl sonunda geliyor çünkü:) dedik sadece yağız yazdıralım. Miraç göbek adı olsun. Şimdi de ikisini yazdıralım diyor ama ikisi birlikte benim pek hoşuma gitmedi sizlerden fikir almak istedim. Miraç ismi tek başına nasıl ya da yanına miraç efe gibi kısa bi isim mi koysak. Eşimi kırmak istemiyorum miraç benimde hoşuma gidiyor. Fikirlerinizi bekliyorum
Aslında bende tek isim taraftarıydım hep çocuk için zor olur sonrasında diye. Ama şimdi ikimizinde istediği farklı olunca bi düşünmedim değil. Ne güzel karar verebilmişsiniz:) çok zormuş isim koymakİyi akşamlar.İlk oğlumada tek isim koyduk şimdide Miraç koyucaz Allah'ın izniyle eşimle ikimiz asla iki isim sevmiyoruz Allah'tan bu konuda aynı fikirdeyiz
Sling i bilemedim bende.ona hemen ihtiyaç duyar mısın? Sezeryan olursa takabilir misin? BilemedimEvet kesinlikle çok temiz oldu.
2 tam takım hastane çıkışı koydum battaniyesi vs ile birlikte
2 alt üst takım koydum içlerine ağız mendilleri atletlerini falan koydum
Zıbın ve alt koydum 3 er tane falan
Kendime bir takım gecelik, bir takım sabahlıklı pijama, iki takım da normal pijama takımı koydum. Hepsini ayrı ayrı poşetledim içlerine iç çamaşırları ve çorap falan da ekledim. Komple takım takım yaptım.
Sling koydum bundan emin değilim çıkarabilirim.
Bunun dışında bebek bakım ürünlerini falan koyacağım işte biberon emzik pişik kremi falan lazım olursa diye. Makyaj malzemesi diş fırçası falan koyacağım öyle şimdilik
Çok detay varmış ama içine girince birsürü şey çıktı
Ben ilk oğluma iki isim koydum ikincisi çok gereksiz duruyor öyleKızlar iyi akşamlar. Doğum yaklaştıkça isim konusu beni biraz zorlamaya başladı. Cinsiyeti öğrendiğimizde eşimle yağız ismine karar verdik kısa bir sürede. Eşim de miraç ismini çok istedi anlamı mucize olduğu için bizim mucizemiz daha anlamlı olur diye düşündü. Bebişimiz 5 yıl sonunda geliyor çünkü:) dedik sadece yağız yazdıralım. Miraç göbek adı olsun. Şimdi de ikisini yazdıralım diyor ama ikisi birlikte benim pek hoşuma gitmedi sizlerden fikir almak istedim. Miraç ismi tek başına nasıl ya da yanına miraç efe gibi kısa bi isim mi koysak. Eşimi kırmak istemiyorum miraç benimde hoşuma gidiyor. Fikirlerinizi bekliyorum
Bende tek isim sevenlerdenim. Miraç tek başına güzel bi isim benceKızlar iyi akşamlar. Doğum yaklaştıkça isim konusu beni biraz zorlamaya başladı. Cinsiyeti öğrendiğimizde eşimle yağız ismine karar verdik kısa bir sürede. Eşim de miraç ismini çok istedi anlamı mucize olduğu için bizim mucizemiz daha anlamlı olur diye düşündü. Bebişimiz 5 yıl sonunda geliyor çünkü:) dedik sadece yağız yazdıralım. Miraç göbek adı olsun. Şimdi de ikisini yazdıralım diyor ama ikisi birlikte benim pek hoşuma gitmedi sizlerden fikir almak istedim. Miraç ismi tek başına nasıl ya da yanına miraç efe gibi kısa bi isim mi koysak. Eşimi kırmak istemiyorum miraç benimde hoşuma gidiyor. Fikirlerinizi bekliyorum
Evet bende öyle düşünüyorum biri başka isim söylüyor diğeri başka . Ama kararsız kaldık diye acaba mı dedim ikinci isim içinBen ilk oğluma iki isim koydum ikincisi çok gereksiz duruyor öyleartık tek isim koyuyoruz hangisini kullanacaksanız bence onda karar verin iki isim gereksiz oluyor
Sanırım bende yavaş yavaş alışacağım miraç ismine ilk başta bi sevememiştim ama doğuma kadar netleşiriz inşallahBende tek isim sevenlerdenim. Miraç tek başına güzel bi isim bence
ben eşimin istediği isimden zamanla soğuttum benim istediğim isimde karar verdikEvet bende öyle düşünüyorum biri başka isim söylüyor diğeri başka . Ama kararsız kaldık diye acaba mı dedim ikinci isim için
Evet zormuşAslında bende tek isim taraftarıydım hep çocuk için zor olur sonrasında diye. Ama şimdi ikimizinde istediği farklı olunca bi düşünmedim değil. Ne güzel karar verebilmişsiniz:) çok zormuş isim koymak
Ahaha çok iyi fikirmişben eşimin istediği isimden zamanla soğuttum benim istediğim isimde karar verdikkimdi o kız neden o ismi istiyorsun sevgilin miydi diye diye bıktırdım haha
Ay ben de aynı fikirdeyim kesinlikle tek isim konulmalı. Ben asla hamza ismini istemediğim için ve kocam asla kabul etmediği için iki isim koymak zorunda kaldık djdjd ben alp dicem o hamza der artık yazık çocuğaBen ilk oğluma iki isim koydum ikincisi çok gereksiz duruyor öyleartık tek isim koyuyoruz hangisini kullanacaksanız bence onda karar verin iki isim gereksiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?