Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Aaa olivia bizde düşündük ilk bir süre sonra venüs daha yakın geldi bana. Çok güzel bir isim Ada Olivia sevindim çok yakışır
Cok tesekkur ederim bnde sevdim..Venus te cok guzel farkli bir isim insallh saglikla dogarlar kucagimiza aliriz hepimizde

bende alyaya karar verdim eşim ikranur diye tuttutrdu bu iki ismi nasıl kombinelerim bilemedim alya ikra olsa öne alsam 2. İsim unutuluyor zamanla oda uymuyor ikra alya daha uyuyor ne yapacağım bilemedim

Kızlar benimki de eylüle takti yaa eylul de doğacak diye koyuyoruz resmen diye ağustosta dogurursan ağustos koycam bunu bil dedi sinir etti beni resmen ağustosta dogurcak beni bu yüzden bu adam
Sabah sabah güldürdün benieziyetini çeken biz anneler isime onlarmı karar vericek ortak bir karar verin canım niye sinir oluyorsunki

Bilerek yapıyor madem dili dönmüyor torunum diye sevsin. Bilerek yapıyor parlanin neyi donmuyormus.
Sinirlendirdi sabah sabah. İnsanlar hamile kadınları neden bu kadar yoruyor

biz de Sina koyucaz oğlumuzun adını simay sinan simya hatta zina diyen bile oldu ben de insnaın aklı nerdeyse onu duyuyor heralde hiç
öyle düşünmedim dedim herkes ilk başta zorlaşır sonra alışırlar yapavak birşey yok ben bu ismi koymayı düşünüyorum dedim ve herkesin çenesi kapandı

Ah evet tek başına çok güzel ama ikna olmuyor çok inat biri amacın onunkini. 2. Ye koyup zamanla unutulması herzman baştaki kullanılır okul hayatında filan
Birde kızım olsaydı eşime izin vermezdim isim koymaya kıskancım söylerdim ve konu kapanırdı

Birde kızım olsaydı eşime izin vermezdim isim koymaya kıskancım söylerdim ve konu kapanırdı
Başta öyle anlaştık erkek olursa sen kız olursa ben diye yan çiziyor annesi reyyan istedi allahtan onda ısrarcı olmadı kuranda geçsin diye ikra diye tutturrdu

Bizde İdil koyduk bi arkadaşım İdil ne ya dedi bende başkalarının beğenip beğenmemesi umrumda bile değil bunun kararını sadece biz veririz demiştim gülerek ondan sonra kimseden bi tepki almadık
İyi yapmışsınız insanlar nasıl yorum yapmaya kendilerine hak görüyo gerçekten anlamıyorum annesi babası beğenmiş, siz boşverin gayet de güzel bi isim ben de düşünmüştüm
Bugün ismine karışan yarın her şeyine karışır özellikle yakın çevrede varsa

Parla güzel isim yaaaa tarla nereden çıkmış
Bence hiç sallama parla güzel

Sabah sabah güldürdün benieziyetini çeken biz anneler isime onlarmı karar vericek ortak bir karar verin canım niye sinir oluyorsunki
Kuzu anlaşmıştık iste eylul ece olacakti o eceyi bende eylülü istediğim için ama hep eylulum diye seviyorum resmen eylülde doğacak diye istediniz diyip söyleniyor uyuz

Kızlar ne güzel isimler seçmişsiniz biizimkide de Aylin olacak kaynım Leyla napıyor diye şaka ediyor bazende Ayla diyor bende onun yeni torunu oldu Alaz koydular ismini İlyas napıyor diyorum geçinip gidiyoruz yani beğenmeyene aynı oranda isim koyuyorum Parla yi bende güzel ve modern buluyorum
Venüs farklı hoş
Ayla da güzel bizde düşünmedik değil
Hamza biraz kaba
IKra sırf Kuran'da geçiyor diye bırakmak ne bilim biraz bana has değil hem bu isimden çok fazla
İlay da çok hoş
Unuttuğum varmı başka bilemedim öpüyorum hepinizi bugün evdeyim iş çok

Aman o kadar konuşsunki sen sev Eylül diye
Kendisi de masal koymuştu ilkine masal masal diye sesleniyoruz oglumunda ilk ismiyle sesleniyoruz sarp diye smdi bu da eylul olacak ya ilk ismi ondan sinir oluyor bence aman ne olursa olsun o benim eylülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…