Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Sling i bilemedim bende.ona hemen ihtiyaç duyar mısın? Sezeryan olursa takabilir misin? Bilemedim
Bide ne dicem refakatçi kim kalacak? Eşin kalacaksa onada bi şey koy bence.
Diğerlerini bende öyle yapayım
Eksiklerim var epey, eşime de evet pijama terlik falan koymam lazım bakalım tamamlayacağım artık az iş kaldı

Ay ben de aynı fikirdeyim kesinlikle tek isim konulmalı. Ben asla hamza ismini istemediğim için ve kocam asla kabul etmediği için iki isim koymak zorunda kaldık djdjd ben alp dicem o hamza der artık yazık çocuğa
Ay Alp çok güzel olmuş yanına o Hamza dedikçe sinirlerin bozulur çok zor ya
Doğurmadan biraz ağlasan küssen falan hiç ikna olmaz mı son kez bir denesen

Beni de parla isminden soğuttular ya hele kayınvalidem dili dönmüyormus gibi tarla ne deyip duruyor biri daha parla deyince tarlami diye baktı yüzüme 2isim koysam diye düşünüyorum ama yanına da yakışacak isim yok

beğenmemiş seni soğutmak için yapıyordur siz sevdiyseniz boşver diğerlerini.. bize de çok öyle dalga geçen oluyor artık isim sorana daha karar vermedim bile diyorum :/

beğenmemiş seni soğutmak için yapıyordur siz sevdiyseniz boşver diğerlerini.. bize de çok öyle dalga geçen oluyor artık isim sorana daha karar vermedim bile diyorum :/
Benim çok içime sinmisti ama iki kişi de tarla diyince ya okulda vs de dalga geçerlerse diye düşünmeye başladım bide bana örnek isimler sunuyor deniz yok pınar koy Aleyna koy duygu koy gece gündüz Survivor izliyon çok etkisinde kalmışın anne sen dedim ordaki kızların isimlerini söylüyor soğuttular resmen isimden

yaa bence çok güzel bir isim eski kafalılar anlamıyorlar kesinlikle soğutmak için yapıyordur. Bence kimseyi takmamak lazım şimdi bana alp ne diyolar teyzemler falan. Biz öyle karar verdik diyorum bir şey diyemiyorlar sonra

bence soğuma çok güzel.. internette bir kadın gördüm kızına parla ismini vermiş çok rahatlar hiç sıkıntı yaşadığını söylemedi çok yakışıyor kız çocuğuna parla demek.. eski Türk ismiymiş bir de öyle araştırmıştım

Bir de şöyle bir şey var bence her isimle dalga geçilecek bir şey illaki çıkıyor ya. Ya da o isimle iyi anısı olmayan birileri vs. Çok takmamak lazım dışarıyı
Bizim de ailemiz çok kalabalık ne isim koysam teyzelerimden halalımdan veya kuzenlerimden birinin ismi çıkıyo oğluma kerem koycaz dedim herkes ailede bir tane kerem var dedi bende banane benim evimde değil sonuçta diyerek hepsinin ağzını kapattım. Herkes karışma hakkını nerden buluyor anlamıyorum

Vazgecmeyim dimi acaba dedim iki isim mi olsa büyükler sıcak bakmıyor ya onlar diğer ismini söylesin diye ama parlanin yanına da başka isim olmuyor

Kızlar isim konusunda biri yorum yaparsa herkes kendi çocuğuna karışsın diyin ben öyle öyle kabul ettirdim kızımın ismini şimdi hiç kimse yorum yapamıyo
Bizde İdil koyduk bi arkadaşım İdil ne ya dedi bende başkalarının beğenip beğenmemesi umrumda bile değil bunun kararını sadece biz veririz demiştim gülerek ondan sonra kimseden bi tepki almadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…