- 26 Aralık 2020
- 1.525
- 697
- 73
Agrin cok degilse gitme agri kesici al o gecirir birazHiç şimdi doktora gidesim yok ya orda oturamam bile sıkılıyorum
Ağrı kesici gebelikte izin varmıki kullanmaya sızlıyor öyle kulağıma vuruyor ağrı ayıptır söylemesi bence çıkolatadan olduAgrin cok degilse gitme agri kesici al o gecirir biraz
Hayırlısı hakkında canım olumluyu çağır kötüyü hiç düşünme tabi sezeryanda da riskler oluyorCanım doktorum oky derse epidurali istiyorum aslında ama bi arkadaşımız yeni doğum yaptı normal olması için çok ısrar etti makata kadar yırtıldı doğumdan sonra iki ameliyat daha geçirdi bunları da duydukça gerçekten insan korkuyor maalesef bizim ülkemizde de kimse iyi yönleri söylemez hep bi korku acı olumsuzluk olarak anlatıyorlar hakkımızda hayırlısı bakalım
Benim ilk doğumdan dolayı erken doğurma fobim var.bide herşeyi kendim yapmam gerekiyor. Yardım edenim yok. O yüzden hazırladım yoksa var daha acele etme. Benimde göğüs aralarım kızardı sıcaktan isilik oldu. Bu haftada daha sıcak olacakmış. Senin temizlik bitince gerisini yaparsın tek seferde. Kendini strese sokmaAy çoğu kişi eşyaları yıkayıp hastane çantasını hazırlamış galiba. Ben sıcaklardan pek bişey yapamadım. Evi boyattım sadece bebiş gelmeden temiz olsun eşimde camları sildi perde falan yıkadı. Mobilyalarını kurup eşyaları öyle yıkayacağım. İzmir sıcakları çok fena hiçbirşey yapasım gelmiyor resmen isilik oldum ilk defa
Parol kullanabilirsin ben bazen kullaniyorum yani mecbur kaldigimdaAğrı kesici gebelikte izin varmıki kullanmaya sızlıyor öyle kulağıma vuruyor ağrı ayıptır söylemesi bence çıkolatadan oldu
Eşimde diyor kullan ilk gebelikte hastalanmıştım sordum ateşim olursa parol kullana bilirmiyim hayır dedi şaşırdım acile gidersin dedi..şimdi çok devam ederse tuzlu suyla gargara yaparım yine geçmezse mecbur içicem parolParol kullanabilirsin ben bazen kullaniyorum yani mecbur kaldigimda
Kız bebek canım ama sürekli pozisyon değişiyor baş aşağı idi geçen hafta mesanem haşat oldu bu hafta yan yatıyormuş böbrek boşluğum ağrıyor sağ tarafa dönsem acıyor sola dönsem sol bacağımda varis var ağrıyor. Bi sürü yastıkla yatıyorumCanım Bebek erkek se daha bir zor şuan için ben çok evde iş yapinca kramp gidiyor idrar torbasına da baskı yapiyor sürekli lavaboya gitme isteği bugün de bakalım serin bir yaylaya gidip hava alacaz
Herkesin bebişi vaktinde gelir inşallah :) bende bi zaman yaklaştıkça dedim geç mi kaldım. Bu hafta yavaştan yıkamaya başlayayım bari. Allah herkese kolaylık versin bu sıcaklarda çok zor gerçektenBenim ilk doğumdan dolayı erken doğurma fobim var.bide herşeyi kendim yapmam gerekiyor. Yardım edenim yok. O yüzden hazırladım yoksa var daha acele etme. Benimde göğüs aralarım kızardı sıcaktan isilik oldu. Bu haftada daha sıcak olacakmış. Senin temizlik bitince gerisini yaparsın tek seferde. Kendini strese sokma
Hastane çıkışının içinde ince bir battaniyesi var bende ekstra bir tane müslin koyacağım yeter diye düşünüyorum istanbul eylülde aşırı sıcak olmaz sanırımKızlar ben hastane çantamı hazırladım da siz bebek battaniyesi mi koyacaksınız müslin mi? Ben sadece müslin koyayım diyorum. İzmir de eylül ayı hala sıcak olur çünkü
Kaçıncı haftada doğdu canım? Benim ilki 34 te zorunlu sezeryan oldu sanki bu da aynı haftalarda doğarmış gibime geliyor tedirginim ama hazırlıkları da psikolojik olarak geciktiriyorum erken gelmesin diye :)Benim ilk doğumdan dolayı erken doğurma fobim var.bide herşeyi kendim yapmam gerekiyor. Yardım edenim yok. O yüzden hazırladım yoksa var daha acele etme. Benimde göğüs aralarım kızardı sıcaktan isilik oldu. Bu haftada daha sıcak olacakmış. Senin temizlik bitince gerisini yaparsın tek seferde. Kendini strese sokma
Maşallah sağlıklı hareketliKız bebek canım ama sürekli pozisyon değişiyor baş aşağı idi geçen hafta mesanem haşat oldu bu hafta yan yatıyormuş böbrek boşluğum ağrıyor sağ tarafa dönsem acıyor sola dönsem sol bacağımda varis var ağrıyor. Bi sürü yastıkla yatıyorumkızımın nazlarını çekmeye razıyım da zor biraz işte
Ben henüz hazirlamadim çantayı bekliyordum ne büyük yukten kurtulmussun canım darısı bize bende bir isimli muslin ince battaniye bir normal pamuk bırakırımKızlar ben hastane çantamı hazırladım da siz bebek battaniyesi mi koyacaksınız müslin mi? Ben sadece müslin koyayım diyorum. İzmir de eylül ayı hala sıcak olur çünkü
Geçmiş olsun canım ya diş en zoru bol bol kalsiyum almamız lazım gebelikte malesef dişler gidiyor ama ben kalsiyuma dikkat edemiyorumBu gün diş ağrım var kulağıma boğazıma başıma vuruyor hiç iyi diğilim kendimi bileni hep diş doktorlarındayım en sonda takma diş düzelttiricem genetiğinde bu kadarı olmaz
34 teyim önceki gebelikler zamanın da doğdu ama bu gebelikte bende korkuyorum inanılmaz ağırlaştımKaçıncı haftada doğdu canım? Benim ilki 34 te zorunlu sezeryan oldu sanki bu da aynı haftalarda doğarmış gibime geliyor tedirginim ama hazırlıkları da psikolojik olarak geciktiriyorum erken gelmesin diye :)
Sağol canım bende alamıyorum iyice günleri saymaya başladımBen henüz hazirlamadim çantayı bekliyordum ne büyük yukten kurtulmussun canım darısı bize bende bir isimli muslin ince battaniye bir normal pamuk bırakırım
Geçmiş olsun canım ya diş en zoru bol bol kalsiyum almamız lazım gebelikte malesef dişler gidiyor ama ben kalsiyuma dikkat edemiyorum
Bebegim hala yogun bakimda entübe oldu 3 gundur..
Bebegim hala yogun bakimda entübe oldu 3 gundur..
Yani parol hamilelikte kullanilan bir ilac hic bir sey olmaz kendine eziyet etme bence..ben gerekli durumlarda kullaniyorum doktor kullanabilirsin dediEşimde diyor kullan ilk gebelikte hastalanmıştım sordum ateşim olursa parol kullana bilirmiyim hayır dedi şaşırdım acile gidersin dedi..şimdi çok devam ederse tuzlu suyla gargara yaparım yine geçmezse mecbur içicem parol
Ah canim benim bnmde aklima geliyordun acaba bebegi nasil oldu diyeeBebegim hala yogun bakimda entübe oldu 3 gundur..
dua beklerim sizlerden cok zor bi surec Rabbim kimseye vermesin boyle aci..
25 gun oldu hic kucagima alamadim kokusunu bilmiyorum sadece annelik olarak süt götürüyorum yavruma elimden baska hic bi sey gelmiyor
36 da oldu benimde. Birden suyum geldi. Zaten suyum çoktu. 1 hafta küvezde kaldı. Eli boş dönmek o kadar koymuştu kiKaçıncı haftada doğdu canım? Benim ilki 34 te zorunlu sezeryan oldu sanki bu da aynı haftalarda doğarmış gibime geliyor tedirginim ama hazırlıkları da psikolojik olarak geciktiriyorum erken gelmesin diye :)
Aynen yarında öyle devam ederse kullanıcam mecburYani parol hamilelikte kullanilan bir ilac hic bir sey olmaz kendine eziyet etme bence..ben gerekli durumlarda kullaniyorum doktor kullanabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?