- 24 Şubat 2021
- 1.819
- 2.418
- 83
Benimde suyum çok fazlaydı ilkinde sonra tansiyonum yükseldi gebelik zehirlenmesi oldu aldılar. Bunda çok dikkat ediyorum suyum normal sınırda. Tekrar edecek diye aklım çıkıyor. O eli boş dönmek o süreç o kadar zor ki Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten. Bu sefer öyle güzel olsun ki doğumlarımız ilkini unuttursun içimizde ukte kalmasın odamıza miniklerimize dönelim36 da oldu benimde. Birden suyum geldi. Zaten suyum çoktu. 1 hafta küvezde kaldı. Eli boş dönmek o kadar koymuştu kiallah kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım gelelim
Yazın sıcakların etkisi de var ağırlaşmakta bunaltıyor insanı. Bende 85 olmuşum totalde 6 kg aldım maşallahım var34 teyim önceki gebelikler zamanın da doğdu ama bu gebelikte bende korkuyorum inanılmaz ağırlaştım157 boyla 84 kg olmuşum
Allah şifa versin, inşallah bu günler geride kalır bebeğini hastaneden alıp evinize götürürsünüzBebegim hala yogun bakimda entübe oldu 3 gundur..
dua beklerim sizlerden cok zor bi surec Rabbim kimseye vermesin boyle aci..
25 gun oldu hic kucagima alamadim kokusunu bilmiyorum sadece annelik olarak süt götürüyorum yavruma elimden baska hic bi sey gelmiyor
Canım benim tez vakitte kucağına almani dilerim ne denir ki onu da bilemiyorumBebegim hala yogun bakimda entübe oldu 3 gundur..
25 gun oldu hic kucagima alamadim kokusunu bilmiyorum sadece annelik olarak süt götürüyorum yavruma elimden baska hic bi sey gelmiyor
Sıcaklardan bunaldim bugün dünün yorgunluğunu çekiyorum işten eve öğle arasina geldim mutfağı toplamam lazım yapamıyorumYazın sıcakların etkisi de var ağırlaşmakta bunaltıyor insanı. Bende 85 olmuşum totalde 6 kg aldım maşallahım var
Böyle şeyleri burda paylaşmasanız mı hepimiz hamileyiz ve ben çok etkilendim daha önce kayıplarım oldu gebeliğin başlarındaMoralim o kadar bozulduki akrabam ağustosta doğum yapıcaktı şimdi duydumki bebeği karnında ölmüş suyumu azaldı bazıları diyor anlamadım kendi telefonu açmıyor iyi diğil Allah bizlerden uzak etsin.Amin
Rabbim size bağışlasın bebeğinizi, inşallah atlatacaktırBebegim hala yogun bakimda entübe oldu 3 gundur..
Benimde 2 tane kaybım var ve ondan sonraki gebeliklerim hep riskli geçti iğneler fitiller hala öyle..ama biz burda her şeyimizi paylaşıyoruz erken doğum yapan annelerimiz var onlarada moral olsun İn şa Allah küvezden çıkar bebekleri tez bir zamanda..Onun sorunu başkaydı gebeliğin başından vardı kromosom bozukluğu sadece aldırmadı..Allah sabır versin.Senide üzdüysem üzür dilerim hiç takma kafana bizim öyle bir sorunumuz yok çok şükürBöyle şeyleri burda paylaşmasanız mı hepimiz hamileyiz ve ben çok etkilendim daha önce kayıplarım oldu gebeliğin başlarında
Şimdi oturdum bebeğin hareketlerini takip ediyorum
Estağfurullah canım ne özrü benimki sadece öneriydi dediğim gibi ben hâlâ çok korkuyorum 6.aya kadar hiç bişey alamadım kızıma sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz, bir de ilk mesajda nedenini de yazmamışsınız ağır mı kaldırmayalım napalım bilemedim napıcamı, kordon dolanabiliyomuş daha mı sık doktora gitmek gerekir ben ayda 1 gidiyorumBenimde 2 tane kaybım var ve ondan sonraki gebeliklerim hep riskli geçti iğneler fitiller hala öyle..ama biz burda her şeyimizi paylaşıyoruz erken doğum yapan annelerimiz var onlarada moral olsun İn şa Allah küvezden çıkar bebekleri tez bir zamanda..Onun sorunu başkaydı gebeliğin başından vardı kromosom bozukluğu sadece aldırmadı..Allah sabır versin.Senide üzdüysem üzür dilerim hiç takma kafana bizim öyle bir sorunumuz yok çok şükür
Beni de ayda bir çağırıyor doktor belki artık daha sık çağırır ya da biz mi diyelim daha sık gelelim diye bilemedim eskisi gibi harekette etmiyor bebeğim korkuyorum gün içindeEstağfurullah canım ne özrü benimki sadece öneriydi dediğim gibi ben hâlâ çok korkuyorum 6.aya kadar hiç bişey alamadım kızıma sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz, bir de ilk mesajda nedenini de yazmamışsınız ağır mı kaldırmayalım napalım bilemedim napıcamı, kordon dolanabiliyomuş daha mı sık doktora gitmek gerekir ben ayda 1 gidiyorum
Rabb'im yavrunu sana bağışlasın canım Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma aldım diyeceğin günde gelicek. Dualarımız sizinleBebegim hala yogun bakimda entübe oldu 3 gundur..
Benimki ediyo canım Allah'tan özellikle üzüm,dondurma filan yersem çok hareketleniyoBeni de ayda bir çağırıyor doktor belki artık daha sık çağırır ya da biz mi diyelim daha sık gelelim diye bilemedim eskisi gibi harekette etmiyor bebeğim korkuyorum gün içinde
Bura yazdığımda sebebini bilmiyordum o kadar ağladımki en sonda eşim kızdı saçmalama dedi ömrü o kadarmış bebeğin sonra kardeşimle konuştum o da hamile ve daha yeni zor geçiyor gebeliği ama bana dedi asla ağlama onun dedi kesinlikle başka sorunu vardır sadece biz bilmiyoruz gerçektende öyleymiş.Beni doktor artık 1 hafta sonra gel dedi bence 1 ay çok fazla haraketlerini hiss ediyorum ağır zaten bana doktor izin vermedi kaldırmaya riskli gebeyim ama evin işini görüyorumEstağfurullah canım ne özrü benimki sadece öneriydi dediğim gibi ben hâlâ çok korkuyorum 6.aya kadar hiç bişey alamadım kızıma sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz, bir de ilk mesajda nedenini de yazmamışsınız ağır mı kaldırmayalım napalım bilemedim napıcamı, kordon dolanabiliyomuş daha mı sık doktora gitmek gerekir ben ayda 1 gidiyorum
Anladım canım Allah o anneye de sabırlar versin cennette kavuştursun inşallahBura yazdığımda sebebini bilmiyordum o kadar ağladımki en sonda eşim kızdı saçmalama dedi ömrü o kadarmış bebeğin sonra kardeşimle konuştum o da hamile ve daha yeni zor geçiyor gebeliği ama bana dedi asla ağlama onun dedi kesinlikle başka sorunu vardır sadece biz bilmiyoruz gerçektende öyleymiş.Beni doktor artık 1 hafta sonra gel dedi bence 1 ay çok fazla haraketlerini hiss ediyorum ağır zaten bana doktor izin vermedi kaldırmaya riskli gebeyim ama evin işini görüyorum
seninde planlı sezeryan olacak dimi NiquBura yazdığımda sebebini bilmiyordum o kadar ağladımki en sonda eşim kızdı saçmalama dedi ömrü o kadarmış bebeğin sonra kardeşimle konuştum o da hamile ve daha yeni zor geçiyor gebeliği ama bana dedi asla ağlama onun dedi kesinlikle başka sorunu vardır sadece biz bilmiyoruz gerçektende öyleymiş.Beni doktor artık 1 hafta sonra gel dedi bence 1 ay çok fazla haraketlerini hiss ediyorum ağır zaten bana doktor izin vermedi kaldırmaya riskli gebeyim ama evin işini görüyorum
işyerinde otururken bacak bacak üstüne atarken bile zorlanıyorum. alışkanlık olmuş atmaya çalışıyorumAnladım canım Allah o anneye de sabırlar versin cennette kavuştursun inşallah
Ben de ev işlerini yapıyorum ama o da zorlamaya başladı eğilip kalkmak filan ağrılarım da oluyor bir de çok sıcak çok zorluyo nefes alamıyorum bazen
Tez zmanda güzel haberler bekliyoruz inşallah canımHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar açıkçası süreç her anlamda çok zor özellikle prematüre ebeveyni olmak. Ben ilk günden beri ayaktayım bebeğim için vajinal doğum olmasının galiba avantajlari da vardı. Aynı zamanda ilk hafta hastane değişikliği de yapmamız gerekti doktordan kaynaklı o yüzden ilk hafta full hastanelerde sonraki günlerde yani son iki haftadır haftada üç gün hastaneye gidip geliyoruz.Kızım Doğa Nek teşhisi ile ameliyat geçirdi. Erken doğum kaynaklı bebeğin sindiremediği zamanda bağırsakların ödem yapması aslında şimdi tekrar anne sütü alması sindirmesi bekleniyor. Bol bol dua edin bize. Siz karnınızı da biz kalbimizde büyütüyoruz.Bugün tam 22 gün oldu hâlâ yenidoğan yoğun bakımında. İnşallah sağlıcakla güzelliklerle evimize de gelecek
AminAnladım canım Allah o anneye de sabırlar versin cennette kavuştursun inşallah
Ben de ev işlerini yapıyorum ama o da zorlamaya başladı eğilip kalkmak filan ağrılarım da oluyor bir de çok sıcak çok zorluyo nefes alamıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?