Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
36 da oldu benimde. Birden suyum geldi. Zaten suyum çoktu. 1 hafta küvezde kaldı. Eli boş dönmek o kadar koymuştu ki allah kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım gelelim
Benimde suyum çok fazlaydı ilkinde sonra tansiyonum yükseldi gebelik zehirlenmesi oldu aldılar. Bunda çok dikkat ediyorum suyum normal sınırda. Tekrar edecek diye aklım çıkıyor. O eli boş dönmek o süreç o kadar zor ki Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten. Bu sefer öyle güzel olsun ki doğumlarımız ilkini unuttursun içimizde ukte kalmasın odamıza miniklerimize dönelim

Allah şifa versin, inşallah bu günler geride kalır bebeğini hastaneden alıp evinize götürürsünüz

Canım benim tez vakitte kucağına almani dilerim ne denir ki onu da bilemiyorum
Şu süreçte ne mutlu sana ki sütünü sağa biliyor bebeğe getirebiliyorsun sıkıntı etmemeye çalış sütün kesilmesin elinden geleni yapıyorsun gerisi Allah'a kalmış

Böyle şeyleri burda paylaşmasanız mı hepimiz hamileyiz ve ben çok etkilendim daha önce kayıplarım oldu gebeliğin başlarında
Şimdi oturdum bebeğin hareketlerini takip ediyorum

Rabbim size bağışlasın bebeğinizi, inşallah atlatacaktır

Böyle şeyleri burda paylaşmasanız mı hepimiz hamileyiz ve ben çok etkilendim daha önce kayıplarım oldu gebeliğin başlarında
Şimdi oturdum bebeğin hareketlerini takip ediyorum
Benimde 2 tane kaybım var ve ondan sonraki gebeliklerim hep riskli geçti iğneler fitiller hala öyle..ama biz burda her şeyimizi paylaşıyoruz erken doğum yapan annelerimiz var onlarada moral olsun İn şa Allah küvezden çıkar bebekleri tez bir zamanda..Onun sorunu başkaydı gebeliğin başından vardı kromosom bozukluğu sadece aldırmadı..Allah sabır versin.Senide üzdüysem üzür dilerim hiç takma kafana bizim öyle bir sorunumuz yok çok şükür

Estağfurullah canım ne özrü benimki sadece öneriydi dediğim gibi ben hâlâ çok korkuyorum 6.aya kadar hiç bişey alamadım kızıma sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz, bir de ilk mesajda nedenini de yazmamışsınız ağır mı kaldırmayalım napalım bilemedim napıcamı, kordon dolanabiliyomuş daha mı sık doktora gitmek gerekir ben ayda 1 gidiyorum

Beni de ayda bir çağırıyor doktor belki artık daha sık çağırır ya da biz mi diyelim daha sık gelelim diye bilemedim eskisi gibi harekette etmiyor bebeğim korkuyorum gün içinde

Rabb'im yavrunu sana bağışlasın canım Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma aldım diyeceğin günde gelicek. Dualarımız sizinle

Beni de ayda bir çağırıyor doktor belki artık daha sık çağırır ya da biz mi diyelim daha sık gelelim diye bilemedim eskisi gibi harekette etmiyor bebeğim korkuyorum gün içinde
Benimki ediyo canım Allah'tan özellikle üzüm,dondurma filan yersem çok hareketleniyo
Ama senin haftan ilerledi artık yer kalmamış da olabilir hemen panik yapmamak lazım ama insan korkuyo yine de

Bura yazdığımda sebebini bilmiyordum o kadar ağladımki en sonda eşim kızdı saçmalama dedi ömrü o kadarmış bebeğin sonra kardeşimle konuştum o da hamile ve daha yeni zor geçiyor gebeliği ama bana dedi asla ağlama onun dedi kesinlikle başka sorunu vardır sadece biz bilmiyoruz gerçektende öyleymiş.Beni doktor artık 1 hafta sonra gel dedi bence 1 ay çok fazla haraketlerini hiss ediyorum ağır zaten bana doktor izin vermedi kaldırmaya riskli gebeyim ama evin işini görüyorum

Anladım canım Allah o anneye de sabırlar versin cennette kavuştursun inşallah
Ben de ev işlerini yapıyorum ama o da zorlamaya başladı eğilip kalkmak filan ağrılarım da oluyor bir de çok sıcak çok zorluyo nefes alamıyorum bazen

seninde planlı sezeryan olacak dimi Niqu

işyerinde otururken bacak bacak üstüne atarken bile zorlanıyorum. alışkanlık olmuş atmaya çalışıyorum
akşam uyumadan önce neneler iç çeker ya öyle istemsizce hıhhh diye ses çıkardım kendi sesimi kendim duydum baktım eşimden tepki yok uyudum

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar açıkçası süreç her anlamda çok zor özellikle prematüre ebeveyni olmak. Ben ilk günden beri ayaktayım bebeğim için vajinal doğum olmasının galiba avantajlari da vardı. Aynı zamanda ilk hafta hastane değişikliği de yapmamız gerekti doktordan kaynaklı o yüzden ilk hafta full hastanelerde sonraki günlerde yani son iki haftadır haftada üç gün hastaneye gidip geliyoruz.Kızım Doğa Nek teşhisi ile ameliyat geçirdi. Erken doğum kaynaklı bebeğin sindiremediği zamanda bağırsakların ödem yapması aslında şimdi tekrar anne sütü alması sindirmesi bekleniyor. Bol bol dua edin bize. Siz karnınızı da biz kalbimizde büyütüyoruz. Bugün tam 22 gün oldu hâlâ yenidoğan yoğun bakımında. İnşallah sağlıcakla güzelliklerle evimize de gelecek

Ben doktora gideli on beş gün oldu şimdide kendi doktoruma on beş gün sonraya randevu bulabildim gittiğimde 36. Hafta olur sezeryan gününü tayin ederiz ha durumdan memnunmuyum hayır sora diyorumki kendi kendime eskiden aman ultrasyon mu vardı ben hatırlıyorum annemi yengelerimi bir kere sadece cinsiyet için giderlerdi hastaneye birde suları gelince biraz kendimi akışa biraktim bir yerde okudum bir uzman diyorki şimdi bilinmiyor ama fazla ultrasyona girmek Bebek için zararlı olabilir ilerde karşımıza çıkacak yan etkileri çünkü bebeğe doğrudan ultrasyon ışığı temas ediyormuş

Tez zmanda güzel haberler bekliyoruz inşallah canım

Amintabi benide zorluyor ama ben yapmasam kimse yardım etmez eşimle ikimiz yapıyoruz birde küçük bebekle daha zor geceleri zaten uyumuyorum hem sıcaklar hem oğlum sık sık uyanıyor ama en çok sıcaklar beni yordu şimdi bile ter su içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…