Digital magnet diye bir siteden hem çikolata stickers i hem de dolap için ahşap magnet siparişi verdim canım gelince paylaşirim fiyat olarak da uyguna geldi.
Yüksek canım.ben diyabet hastayım gebeliğin ilk gününden beri insülin kullanıyorum Endokrin Dr gözetimdeyim Açlik 95 altı 1.loklmadan itibaren ilk 1.saatte 125 altı istiyor.İlk zamanlar çok güzel uydum ama 24 haftadan sonra diyet yapmama rağmen yükselişte
Ay cidden mi hiç de dikkat edemiyorum canım bu ara sürekli tatlı şeyler istiyo ben cihaz alıp takip edeyim en iyisi bir de benim ailem hep şeker hastası doktor kiloma göre filan sanırım gerek görmedi şeker yüklemesini
Aynen bilerek yapıyor aynı tepkiyi veren tek kişi olsa hiç umursamam ama büyüklere tuhaf geliyor parla kulaklarına hoş gelmiyor sanırım kızlar ne dersiniz sizce ikinci isim koymalımıyım sinirlerim harap olmasin diye onlar diğer koyduğum isimle mi seslense tarla derlerse büyük kavga çıkarırım
Niqu
melizababy den alış veriş yapmıştın değil mi isimli Müslin hastane çıkışı için bende fiyat olarakta kalite olarakta beğendim ama kullanıcıda emin olamadım
Niqu
melizababy den alış veriş yapmıştın değil mi isimli Müslin hastane çıkışı için bende fiyat olarakta kalite olarakta beğendim ama kullanıcıda emin olamadım
Niqu
Selam kızlar artık iyice ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum sürekli kasıklarıma kramp giriyor suyu az içersem ödemden şişiyorum. Birde artık hareketleri epey acıtmaya başladı sizde de öyle mi? Sağ böbreğim yamuldu kesin içerde tekme yemekten
Kızlar benim gşbi hala doğum şekline karar vermeyen var mı bi diyorum tamam normali denemek çok istiyorum sonra birinden birşey duyuyorum geri vazgeçiyorum
Selam kızlar artık iyice ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum sürekli kasıklarıma kramp giriyor suyu az içersem ödemden şişiyorum. Birde artık hareketleri epey acıtmaya başladı sizde de öyle mi? Sağ böbreğim yamuldu kesin içerde tekme yemekten
Canım Bebek erkek se daha bir zor şuan için ben çok evde iş yapinca kramp gidiyor idrar torbasına da baskı yapiyor sürekli lavaboya gitme isteği bugün de bakalım serin bir yaylaya gidip hava alacaz
Kızlar benim gşbi hala doğum şekline karar vermeyen var mı bi diyorum tamam normali denemek çok istiyorum sonra birinden birşey duyuyorum geri vazgeçiyorum
Ben şimdiki aklım olsa normali zorlardim açılma yoksa açılmayı beklerdim iki kez sezeryan oldum sezeryanin doğanın kanuna aykırı olduğunu düşünüyorum. Bugün iyi bir doktor bulsam normal doğururdum prenses doğum diye bişi varmış onu bir düşün canım yine iğneli ama ağrısız diyorlar
Çok sevdiğim kuzenim vardı erken yaşta vefat etti teyzemde bi cıtlattı hafiften keşke duygunun ismini koysa diye yok parla koyacam dedim kapatmıştım şimdi büyüklerde parla ne tarla der gibi falan deyince diyorum duygu parla mı koysam büyükler duygu desinler diye aklıma gelmeye başladı sizce nasıl yapmalıy
Kadının ismi kifayet kaynanası tuvalet diyordu
Güya dili dönmüyormus insanlar demek istediklerini diyorlar benim kızımın adı Asya çok hoş eski bir isim ama babaannesi bazen assiye diğer ki Asya isminin telaffuzu daha basit
Kadının ismi kifayet kaynanası tuvalet diyordu
Güya dili dönmüyormus insanlar demek istediklerini diyorlar benim kızımın adı Asya çok hoş eski bir isim ama babaannesi bazen assiye diğer ki Asya isminin telaffuzu daha basit
Tuvalet mi tobe estağfurullah yaa ne değişik insanlar var işte benim ikinci isim istememin tek sebebi bu ısrarla tarla demeye devam ederlerse diye korkuyorum