Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Canım doktorum oky derse epidurali istiyorum aslında ama bi arkadaşımız yeni doğum yaptı normal olması için çok ısrar etti makata kadar yırtıldı doğumdan sonra iki ameliyat daha geçirdi bunları da duydukça gerçekten insan korkuyor maalesef bizim ülkemizde de kimse iyi yönleri söylemez hep bi korku acı olumsuzluk olarak anlatıyorlar hakkımızda hayırlısı bakalım

Of bende bu yırtılma muhabbetinden tırsıyorum yalan yok. Birde şekli falan bozuluyormuş saçma sapan dikiyorlarmış. Sezeryan desen o da bambaşka bir olay. Amaaan iki ucu pis değnek misali

Kızlar ben hastane çantamı hazırladım da siz bebek battaniyesi mi koyacaksınız müslin mi? Ben sadece müslin koyayım diyorum. İzmir de eylül ayı hala sıcak olur çünkü

Kızlar ben hastane çantamı hazırladım da siz bebek battaniyesi mi koyacaksınız müslin mi? Ben sadece müslin koyayım diyorum. İzmir de eylül ayı hala sıcak olur çünkü
Müslin koyucam sadece canım ,ama birde isimli setin içinde pamuklu olan nispeten kalın battaniyeyi de ekleyeceğim.

Ay çoğu kişi eşyaları yıkayıp hastane çantasını hazırlamış galiba. Ben sıcaklardan pek bişey yapamadım. Evi boyattım sadece bebiş gelmeden temiz olsun eşimde camları sildi perde falan yıkadı. Mobilyalarını kurup eşyaları öyle yıkayacağım. İzmir sıcakları çok fena hiçbirşey yapasım gelmiyor resmen isilik oldum ilk defa

Bu gün diş ağrım var kulağıma boğazıma başıma vuruyor hiç iyi diğilim kendimi bileni hep diş doktorlarındayım en sonda takma diş düzelttiricem genetiğinde bu kadarı olmaz

Ama bu çok komplike bir durum yani olağandışı. Sezaryendede bir sıkıntı çıkıp ekstra ameliyat olanlar oluyor bunlar normal durumlar değil. Sen bence her şey yolunda gidecek diye düşünüp plan yap herhangi bir ameliyatta da böyle şeyler olabilir :/ benim iki doğumum çok iyi geçti arkadaşlarımın da öyle hatta geçen ay eltim doğurdu hiçbir sorun yaşamadı olumsuz düşünme

Bu gün diş ağrım var kulağıma boğazıma başıma vuruyor hiç iyi diğilim kendimi bileni hep diş doktorlarındayım en sonda takma diş düzelttiricem genetiğinde bu kadarı olmaz
Ay ben çok çektim dişlerden ilk defa bu ara rahatım çok zor

Gecmis olsun dunyadaki en pis agrilardan biri dis agrisi..dolgu yada kanalsa bence hic bekleme yaptir

Ay ne kadar üzücü... İnşallah hiçbirimizin başına gelmez ne kadar zor bir durum ya. Bende çok üzüldüm. Allah acısını hafifletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…