Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Birde bura geldiğinde artık güzel haberle seni bekliyoruz güçlü ol bebeğin için

Kızlar İzmir'de olan var mı en iyi hastane ve doktor kim acaba ? Medicana iyi mi ? Hangi doktorlar iyi bileniniz var mı? Ya da başka hastane?

Kızlar İzmir'de olan var mı en iyi hastane ve doktor kim acaba ? Medicana iyi mi ? Hangi doktorlar iyi bileniniz var mı? Ya da başka hastane?
ben ilk hamileliğimde medicana ya gitmiştim. hastane olarka çok "ticari" bulmuştuk.
çınarlı iyi galiba, su var
ama doktor olarak çok bilmiyorum
şehir hastanesi de iyi diye duydum
ben medifema ya gidiyorum sen muhtemelen merkeze yakınsındır, medifema uzak kalır

ben hastane çantamı dün hazırladım. aramızda 1 hafta var. bence çok geçe bırakma
ağırlaşıyoruz malum
Teşekkür ederim öyle yapayım bende o zaman bebiş çamasırlarını atayım makınaya
Yatağını da yani beşik içini hazırlamadım onu hazırladınızmı

Ben Karşıyaka tarafında olduğum için buradaki hastaneleri değerlendirmiştim. Medicalpoint eskiden iyiydi fakat adam akıllı doktor kalmadı diye Can hastanesine geçmiştin. Orada doğum yapacağım inşallah. Çok arkadaşım Can’da doğum yaptı geneli memnun ayrıldı. Çınarlı kadın doğum da iyi diyorlar yılların hastanesi

Kızlar beşik içindeki nevresim takımı nı yastıkları ve kenar minderleri uyku setini kısacası kaç derecede hangı programda yıkamalıyım

Kızlar beşik içindeki nevresim takımı nı yastıkları ve kenar minderleri uyku setini kısacası kaç derecede hangı programda yıkamalıyım

Teşekkür ederim öyle yapayım bende o zaman bebiş çamasırlarını atayım makınaya
Yatağını da yani beşik içini hazırlamadım onu hazırladınızmı
ya el kadarlar ama çok uğraştırıyor kıyafetler
yatağını hazırlamadım evde değil çünkü yazlığa gidip almamız lazım

ultrason ışıkla değil, ses dalgalarıyla ölçüyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…