Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Zorunlu sezaryen ve normal doğum 60 bin tl isteğe bağlı sezaryen 85 bin tl dediler medicalpark

Benim daha alışveriş yeni tamamlanmis oldu yarın kızımın dogum gunu ama bu hafta bi okulda bi bizle bi akrabalarla dogum gunu yapacağız su telaşa bitsin artık yıkamaya başlarım bende yine cok gec kalacağım gibi geliyor ama

Ayyy nereye koyduğumu unuttuğum gümüş kapaklarımı, süt sağma pompamı, bebek el çantamı buldum çok sevindim baza altında sanıyordum hurçların birinde çıktı. Yarın parlatayım gümüş kapaklarımı
Göğüs kalkanımda duruyormuş aventin ama sararmış içim almadı. Atarım yenisini alırım 3 senedir duruyor sonuçta niye sakladıysam

Gümüş kapakları nasıl patlatacaksın canım var mı bi formülün

Canım gümüş kapak ne ise yarıyor

Eylül anneleri hastane çantanıza neler koydunuz
Bebek için hemşireye verilecek bir hastane çıkışı koydum içinde battaniye ve beziyle beraber ekstrada yanına iki tane yedek hastane çıkışı biri çoklu diğeri sadece alt üst ve zıbın şeklinde bez alt açma örtüsü birde ıslak mendil
Kendim için bir tane Sabahlikli pijama takımı iki tanede yedek pijama iç camasiri emzirme atleti sütyeni çorap lohusa pedi terlik Kisisel bakim urunleri
Bunları koydum ama ben tecrübeli değilim araştırdığım kadarıyla bu kadar ayarladım he birde göğüs pedi ve göğüs pompası koydum ne olur ne olmaz diye

Saolun canim benim cok tesekkur ederim Rabbim size boyle acilar yasatmasin gercekten cok zorlaniyorum psikolojikmen hic iyi degilim ben ve bebegim sizlerden dua bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…