Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
32 den Selamlar bebek kıyafetlerını hazırladınız mı ben hâla hazırlamadım
ben bir tane hastane çıkış seti aldım, bir tane de hediye geldi. başka yenidoğan ölçülerinde yok. arada bir hoşuma giden 3-6 aylık tulum ya da takımlardan alıyorum ama boylu boyuna kıyafet alışkanlığı yapmadım. herkes hediye gelir, sen alma diyor. gerçekten ben de hediye olarak hep kıyafet götürüyordum o yüzden öyle çok alışveriş yapmayacağım, ihtiyaç olursa evime yakın bir ebebek var alıp geliriz

Gerçi hastane çantasını hazırladınız mı diye sormuşsun sanırım ben alışveriş olarak sordun sandım

Kızlar bebek telsizini ne yaptınız? monitörlülerden kullanan, memnun olduğunuz f/p ürünü var mı bildiğiniz?

Alışveriş yeni yaptık valla daha bir kargom daha gelecek canım
Zıbın olarak uzun kollu mu kısa kollumu koycanız valize

Alışveriş yeni yaptık valla daha bir kargom daha gelecek canım
Zıbın olarak uzun kollu mu kısa kollumu koycanız valize
benim setin içinde ikisinden de var, ikisini de koyacağım hava durumuna göre hemşireye vereceğimi seçerim arasından. benim doğum tee eylül sonu gözüküyor havayı şimdiden kestiremiyorum.

bende 32'de yapmayı düşünüyorum hastane valizimi. gerçi hiç ağırlaşmadım çok komik bir hamileyim sadece top gibi bir göbeğim çıktı ve her gün kusuyorum, başka da hamile olduğuma dair bir alametim yok ama ne olur ne olmaz hazırlıksız yakalanmayalım diye 32'de hazırlamak mantıklı geliyor

bende o zaman oy birliği ile yarın yıkamaya başlayım bebiş kıyafetlerını benim şuan 32. haftam eylül ortası gibi gözüküyor tabi nasip canım bakalım

Canim sirkeyle tuzu kariştir gargara yap bende işe yaramişti.

Bende bugün oğluşumun çamaşırlarını yıkamaya başladım ufaktan. Kuruması ütülemesi hurçlaması vs. derken 1 haftada ancak bitiririm.
Eline sağlık canim darısı başıma ama yoruldum sabahtan beri hem evle uğraşıyorum temuzlık flan hemde bebek mevresim seti ni yıkamakla napcamı şaşırdım

Hahah zor canım eşler de bi yere kadar naz çekiyor yani benimki öyle yavaştan sıkıldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…