Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Insallhh insallhhyani o cevirmeyi duymustum doktorda demisti ama agrili zor oluyormus diye duydum o yuzden oglumda surekli donmesi icin hareketler yapiyordum gec dondu ama donmustu
Koltuktan baş aşağı doğru eğiliyorum arada penguen gibi yuvarlanıcam bir gün doğurana kadar

Bide ben başka bi ameliyat için epidural aldım baş baş bagırdım çok agrılı bişeydi şimdi onadan korkuyorum ama herkes epidural istiyor sanırım prenses doğum dedikleri o mu oluyor
Evt prenses dogum epidural normal dogum oluyor.ben hic agri olan duymadim ha soyle bir durum var epidural normal oluyosun diye hic aci sanci cekmiyorsun degil ben sanci cok cektim oncesinde acilma 10 cm olana kadar epidural ignesini yapmiyorlar ne zaman 10 cm oldum suyum patladi ondan sonra epidural ignesini yaptilar anestezi vermeye basladilar..

Bu arada kızlar hediyelere baktım geçen gün çok güzellerin fiyatları uçmuş benimde kendi ailemden burda kimse yok eşimin aileside anlamaz bile..ondan zar zor buldum sipariş ettim bakalım nasıl gelicek..ilk oğlumda anahtar yaptırmıştım şimdide anahtar istedim..kolonya magnet ve ya başka bir şey istemedim hele üstünde isimli asla istemedim olsun sadece yakınlar saklar geri kalan kısmı çöpe atıcak ama anahtar isimsiz banada verseler kullanırım mesela

Ben iğne vurulurken sancılı değildim ya belki ondan dolayı o iğne beni mahfetti önde iki kişi tutuyordu onlara sarıldım artık agrıdan

Canım bende İncili anahtarlik gördüm pek bir beğendim büyük ihtimal onu alırım bir kutu da çikolata alasim var esasen ailemden kimse yok çok gelen gidenm olurmu onu bile bilmiyorum

Canım bende İncili anahtarlik gördüm pek bir beğendim büyük ihtimal onu alırım bir kutu da çikolata alasim var esasen ailemden kimse yok çok gelen gidenm olurmu onu bile bilmiyorum
Çıkolata bende bir kutu alıcam..iyi yaptın en güzeli bana göre anahtarlık

Gece saat 2 uyumuyorum oğlum diş çıkarıyor asla uyumak istemedi hala ayakta bitmiş durumdayım gece bağırdım en son uyu diye tabi ağladı sonra kendim ağladım

Gece saat 2 uyumuyorum oğlum diş çıkarıyor asla uyumak istemedi hala ayakta bitmiş durumdayım gece bağırdım en son uyu diye tabi ağladı sonra kendim ağladım
Geçmiş olsun canım bünye zorlanıyor uyuduysa biraz uyumaya çalışmalısın

Çatlaklar için hindistan cevizi yağı sürdüğümde daha çok kaşınıyor
Canım hiç bişi doğal değil bırak karnı yuzume bile sürdüğüm herhangi bişi bebeğe geçer diye korkuyorum şampuan kullanırken saç kremi kullanırken bile tedirginim cilt emiyor ne olur ne olmaz bir tek Güneş kremi kullanıyorum onu bile Yves Rocher var ordan yüzde 98 doğal buldum kullanıyorum şuan yüzde elli indirme girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…