Hadi hayırlısıyla bebisi görecenUyudum kahvaltımı edeyim kalkana kadar yine uyumaya çalışıcam bu gün birde kontrölüm var
öyle miBen migrosta buyuk boy yazani acip baktim kiyafet sigacak boyutta değildiBulamadim hic biryerde yaa
erken değil mi ? bence 36 dan sonra verirYarın kontrölüm var acaba gün verirmi eşim diyor verir ama bence erken
bende o makrome anahtarlıklardan düşünüyorum. isimsiz oluyor zatenBu arada kızlar hediyelere baktım geçen gün çok güzellerin fiyatları uçmuş benimde kendi ailemden burda kimse yok eşimin aileside anlamaz bile..ondan zar zor buldum sipariş ettim bakalım nasıl gelicek..ilk oğlumda anahtar yaptırmıştım şimdide anahtar istedim..kolonya magnet ve ya başka bir şey istemedim hele üstünde isimli asla istemedim olsun sadece yakınlar saklar geri kalan kısmı çöpe atıcak ama anahtar isimsiz banada verseler kullanırım mesela
var oluyorKızlar doğum çatlaklarınız ne durumda? Ne kullanıyorsunuz?
çikolatayı ne zaman alacaksın ?Çıkolata bende bir kutu alıcam..iyi yaptın en güzeli bana göre anahtarlık
Evet yaHadi hayırlısıyla bebisi görecen
Ben haftaya sipariş edicem evet çok sıcak ondan buz dolabına koyucamçikolatayı ne zaman alacaksın ?
çok geçe kalmasın diyorum ama erken de olmaz sıcakta
Oğlumu 37 almıştı şimdi diyor 1 ay var 37 sonra alıcam ama yinede erken gün söylemesi.Bende makrome almak istedim ama uyğun fiyata vardı tükendi bende 20 fazla istediğim için başka bir anahtar sipariş ettim kartında yazısıyla o daha uyğuna olduöyle mi
ya trendyola bakıcam yada bizim orada temizlik eşyaları satan bi yer var. oraya bakıcam.
bebeğin kıyafeti sığsa yeter zaten. bide ped, iç çamaşırı alsın.
erken değil mi ? bence 36 dan sonra verir
bende o makrome anahtarlıklardan düşünüyorum. isimsiz oluyor zaten
dediğin gibi isimliler çok kullanılmıyor. kolonya da olabilir aslındaç çikolata + kolonya + anahtarlık gibi
var oluyor
karnın geriliyor deri çatlıyor çok normal aslında
bio oil sürüyorum filan ama bence işe yaramıyor
Ya aynen huzursuz oluyolar abiside küçük peş peşe olunca ikisi birden büyüyor insan sora sorguluyor sevebildim mi diye benimkilerin arasında iki yaş vardı cok zorsuyarak büyütmüştümEvet yasabaha kadar o da uyumadı benimle tekmeledi abisini salladık
Canım bir ara link atarmisinOğlumu 37 almıştı şimdi diyor 1 ay var 37 sonra alıcam ama yinede erken gün söylemesi.Bende makrome almak istedim ama uyğun fiyata vardı tükendi bende 20 fazla istediğim için başka bir anahtar sipariş ettim kartında yazısıyla o daha uyğuna oldu
trendyol dan mı ınstagram dan mı verdinOğlumu 37 almıştı şimdi diyor 1 ay var 37 sonra alıcam ama yinede erken gün söylemesi.Bende makrome almak istedim ama uyğun fiyata vardı tükendi bende 20 fazla istediğim için başka bir anahtar sipariş ettim kartında yazısıyla o daha uyğuna oldu
Bunu sipariş ettim ama nasıl gelicek bilmiyorum çok güzel diğil tabi ama uyğun olanı bu zaten organizasyona az para ödemicem daha önemli o benim için hediye o kadarda diğilCanım bir ara link atarmisin
Trendyol Instagramda fiyatlar çok yüksek ama güzel tabitrendyol dan mı ınstagram dan mı verdin
banada 39 da alıyoruz sezeryanları ama durumuna bağlı demişti. gün vermemişti
sade ve kullanışlı :) inşallah güzel çıkarBunu sipariş ettim ama nasıl gelicek bilmiyorum çok güzel diğil tabi ama uyğun olanı bu zaten organizasyona az para ödemicem daha önemli o benim için hediye o kadarda diğil
İ&DBABY 48 Adet Yeni Doğan Hastane ve 40 Mevlidi Bebek Mevlidi Dağıtmalık Mavi Anahtarlık Hediyelik - Fiyatı, Yorumları
İ&DBABY 48 Adet Yeni Doğan Hastane ve 40 Mevlidi Bebek Mevlidi Dağıtmalık Mavi Anahtarlık Hediyelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Geçmiş olsun, bende dün hastanedeyim kanım düşmüştü kan takıldıKızlar selam, sabah doğru kanlı ishal ve aşırı kusmayla uyandım hastanedeyim enfeksiyon kapmışım. Salgın varmış, benim gibi bir sürü gebe vardı acilde. Doktor dışarıdaki içeceklerin buzlarından oluyor diye tahmin etti. O iced americanoyu içmeyecektimSiz de dikkat edin kendinize buzlu içeceklerden kaçının
Çok geçmiş olsun neyin var nasıl anladın kanın düştüğünüGeçmiş olsun, bende dün hastanedeyim kanım düşmüştü kan takıldı
Olabilr benimde aklima geldi zuccaciye gibi boyle yerlerede sorayim olmazsaöyle mi
ya trendyola bakıcam yada bizim orada temizlik eşyaları satan bi yer var. oraya bakıcam.
bebeğin kıyafeti sığsa yeter zaten. bide ped, iç çamaşırı alsın.
erken değil mi ? bence 36 dan sonra verir
bende o makrome anahtarlıklardan düşünüyorum. isimsiz oluyor zaten
dediğin gibi isimliler çok kullanılmıyor. kolonya da olabilir aslındaç çikolata + kolonya + anahtarlık gibi
var oluyor
karnın geriliyor deri çatlıyor çok normal aslında
bio oil sürüyorum filan ama bence işe yaramıyor
Ay İn şa Allah hediye işini hall etmiş olurumsade ve kullanışlı :) inşallah güzel çıkar
bende bakayım sayfaya
Kaç çıktı? Başka belirti var mı kaşıntı vs?Kızlar bugün tahlil verdim Alt ve Ast değerim çok yüksek çıktı aranızda böyle olan var mı ?
Gayette hoş ben beğendim doğrusuBunu sipariş ettim ama nasıl gelicek bilmiyorum çok güzel diğil tabi ama uyğun olanı bu zaten organizasyona az para ödemicem daha önemli o benim için hediye o kadarda diğil
İ&DBABY 48 Adet Yeni Doğan Hastane ve 40 Mevlidi Bebek Mevlidi Dağıtmalık Mavi Anahtarlık Hediyelik - Fiyatı, Yorumları
İ&DBABY 48 Adet Yeni Doğan Hastane ve 40 Mevlidi Bebek Mevlidi Dağıtmalık Mavi Anahtarlık Hediyelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok geçmiş olsun kaça düşmüş şu sıcaklarda inanılmaz yorgunluk halsizlik yaparGeçmiş olsun, bende dün hastanedeyim kanım düşmüştü kan takıldı
Benim eşime kalırsa o da tabi organizasyon fotoğrafçı istemiyor ama ilkte yaptırdık bu oğlumu ayırmak istemiyorum hem ilk günden dedim sana masraf olmucak gerçekten kendim para biriktirdim bunlar olsun diye.Kapı süsü çok güzel ya benim el beceriğim hiç yok oğlumdan kalan sade bir süs vardı yine onu kullanıcam..pasta eve yaptırıcam otururuz diyorum ailece..çıkolatı dağıtırımGayette hoş ben beğendim doğrusu
Organizasyon tutalım diyorum eşime hayır ben süsleyecem diyor nasıl olacaksa bilmiyorum çikolataya da hayır diyor tatlı yaptırıriz hastaneye diyor kapı süsünu kendim yapacam bugün bu sıcakta gittim çemberini iplerini aldım ama sıcaklar elimi kolumu oynatmama izin vermiyor
Eki Görüntüle 3621053
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?