Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben migrosta buyuk boy yazani acip baktim kiyafet sigacak boyutta değildi Bulamadim hic biryerde yaa
öyle mi
ya trendyola bakıcam yada bizim orada temizlik eşyaları satan bi yer var. oraya bakıcam.
bebeğin kıyafeti sığsa yeter zaten. bide ped, iç çamaşırı alsın.
Yarın kontrölüm var acaba gün verirmi eşim diyor verir ama bence erken
erken değil mi ? bence 36 dan sonra verir
bende o makrome anahtarlıklardan düşünüyorum. isimsiz oluyor zaten
dediğin gibi isimliler çok kullanılmıyor. kolonya da olabilir aslındaç çikolata + kolonya + anahtarlık gibi
Kızlar doğum çatlaklarınız ne durumda? Ne kullanıyorsunuz?
var oluyor
karnın geriliyor deri çatlıyor çok normal aslında
bio oil sürüyorum filan ama bence işe yaramıyor

Oğlumu 37 almıştı şimdi diyor 1 ay var 37 sonra alıcam ama yinede erken gün söylemesi.Bende makrome almak istedim ama uyğun fiyata vardı tükendi bende 20 fazla istediğim için başka bir anahtar sipariş ettim kartında yazısıyla o daha uyğuna oldu

Evet ya sabaha kadar o da uyumadı benimle tekmeledi abisini salladık
Ya aynen huzursuz oluyolar abiside küçük peş peşe olunca ikisi birden büyüyor insan sora sorguluyor sevebildim mi diye benimkilerin arasında iki yaş vardı cok zorsuyarak büyütmüştüm

Canım bir ara link atarmisin

trendyol dan mı ınstagram dan mı verdin
banada 39 da alıyoruz sezeryanları ama durumuna bağlı demişti. gün vermemişti

Canım bir ara link atarmisin
Bunu sipariş ettim ama nasıl gelicek bilmiyorum çok güzel diğil tabi ama uyğun olanı bu zaten organizasyona az para ödemicem daha önemli o benim için hediye o kadarda diğil

sade ve kullanışlı :) inşallah güzel çıkar
bende bakayım sayfaya

Geçmiş olsun, bende dün hastanedeyim kanım düşmüştü kan takıldı

Olabilr benimde aklima geldi zuccaciye gibi boyle yerlerede sorayim olmazsa

Kızlar bugün tahlil verdim Alt ve Ast değerim çok yüksek çıktı aranızda böyle olan var mı ?
Kaç çıktı? Başka belirti var mı kaşıntı vs?
Benim 5.-6. Ayımda yüksek çıkmaya başlamıştı. ALT 61, AST 42 lerdeydi.
Sonra doktor aldığım tüm takviyeleri kesti, 2 hafta içinde değerlerim normale döndü. Bana vitaminler ağır gelmişti. Sonrasında sadece demir ilacına devam ettim. 2 aydır multivitamin, d vitamini vs almıyorum. Değerlerim şuan (geçen hafta bakıldı) ALT 9, AST 16. Farklı belirtiler yoksa böyle bir şey çıkabilir veya aşırı karbonhidrat ve yağ tüketimi de sebep olabiliyormuş

Gayette hoş ben beğendim doğrusu
Organizasyon tutalım diyorum eşime hayır ben süsleyecem diyor nasıl olacaksa bilmiyorum çikolataya da hayır diyor tatlı yaptırıriz hastaneye diyor kapı süsünu kendim yapacam bugün bu sıcakta gittim çemberini iplerini aldım ama sıcaklar elimi kolumu oynatmama izin vermiyor

Benim eşime kalırsa o da tabi organizasyon fotoğrafçı istemiyor ama ilkte yaptırdık bu oğlumu ayırmak istemiyorum hem ilk günden dedim sana masraf olmucak gerçekten kendim para biriktirdim bunlar olsun diye.Kapı süsü çok güzel ya benim el beceriğim hiç yok oğlumdan kalan sade bir süs vardı yine onu kullanıcam..pasta eve yaptırıcam otururuz diyorum ailece..çıkolatı dağıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…