Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kapı süsü çok güzel ama ben ne o kadar yetenekliyim nede zamanım var
elinden geliyorsa yap ne güzel :)

Bizim adamın kalbine iner fotgrafci dersem

Kapı süsü çok güzel ama ben ne o kadar yetenekliyim nede zamanım var
elinden geliyorsa yap ne güzel :)
Valla niyetlendim
Esasen emzik seti yaptım çıngırak falan oluyor içinde
Uyku arkadaşı da yaptım
Ama kapı süsünee gelince malzeme aldım da heralde zorlanacam bir saat Çarşıda dolaştım kalkamıyorum yerimden

Alt100 ast 65

Çok geçmiş olsun neyin var nasıl anladın kanın düştüğünü
Teşekkür ederim, benim kanla alakalı genetik rahatsızlığım var zaten normalde de çok düşük kalır bu yüzden riskli gebelik kategorisindeyim ve sağlık ocağında takiplerim normal gebelere göre daha sık. Sağlık ocağında rutin kan verdim sürekli baygınlık hissi, yorgunluk ve halsizlik vardı kanım düşük çıkınca kontrolde olduğum bölüme gittim sağlık ocağında kanım 7.3 çıkmıştı dedim hastanede de tahlil yapıldı 8.3 çıktı ben şikayetlerimi anlatınca kan takıldı

Kızlar ben hamileliğimin başından beri sadece 2 defa kan verdim sağlık ocağında. Siz kaç defa verdiniz? Az verdiysem eğer, bende gidip vericem.

Kızlar gecelik linki atan herkese teşekkür ederim hepsini inceledim. Miss dunya en alınabilir uygun görünen o gibi duruyor. Sanki hastanede ağrıdan acıdan kendimizi mi gorecegiz
O kadar sıcak ki uzun kol hiç düşünmüyorum bile

Valla canım ağrıyı falan unuttum süse püse odağım sezeryani sanki annem olacak

Çok geçmiş olsun ya zor bir durum ama az kaldı umarım kolay geçer zaman

Canımm her şey yolundadır öyle hissediyorum senin için randevu çıkışı haber verirsin durumları
randevuden yeni geldim canim sukur her sey yolunda sorun yok ama bebek daha donmemis yani kafasi yukarda.doktor daha zaman var doner endiselenme dedi..32+6 yim bugun bakalim hayirlisi..

Kizlar aranizda RSV asisi yaptiran var mi?Normalde yaptirmayi dusunmuyordum ama bu RVS acisi faydaliymis bebek icin baya kisiden duydum bugun kontrole gittigimde onuda yaptirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…