Aynen sabırda ama benim oğlan daha yeni doğduğunda çok rahattı hiç fazla ağlamazdı ağlasa eğer hemen ateşi var diyordum gerçektende öyle oluyordu hep diyordum böyle kaç tane çocuğa bakarım şimdi diyorum eşime her bebek farklı hazır olHaklısın öyle büyümüş sorun orda oluyor.. sen de gebelikten dolayı çok yoruluyorsun doğuralım çok daha rahat olur kafamız az daha sabır
İshal olmuştum sadece onun dışında bi yan etki yaşamadımmerhaba, aşı yaptırdınız mı ne durumdasınız ? Aşıdan yan etki yaşayan oldu mu acaba ?
Başla bencede ben nerdeyse bitirdim ama bende bittim aman ben normalde çok anlayışlı biriyim ama onunki bir tek iş bende çocuk ev yerimizi değişek diyorum kendisine bir pazar günü gördü nasıl yediriyorum oğlumu kendisi bana dedi Allah sabır versin sana..ilk bebekte hiç kendisinden yardım beklemedim ama şimdi evde her şey değişti sabaha kadar uykusuz kalmak hiç kolay diğil oğlum 7 kalkıyor hemen hızlica kahvaltısını yapıyorum sonra tartışarak yemeğini yediriyorum en sonda bilmem saat kaçta kendim yiyorum onuda nasıl anneler anlarSelam kızlar ne güzel bebekler dönmüşAllah yardım etsin hepimize bu ne sıcak işe git gel yapıyorum yarım yamalak uykuyla halsizim haftasonu becerebilirsem çantayı hazır edecem kaynanam çağırmıştı gidemeyecem bir haftasonum var is mi yapam ağırlaştım sıcak hatta yavaş yavaş temizliğe başlayalım dedim eşime tamam sen canını sıkma dedi bazen bizler hassas oluyoruz evet fakat erkeklerde zorlanıyor. işleri çok zor eşim mesela bu sıcakta arabadan inip inip müşteri geziyor ben onun işine bir saat dayanamam
rahat olmamız gerekirken olamıyoruz ondan ben bi ton iş yapıp yormuyorum onları yine de çocuğumdan rahatsız olduklarını hissedince kalamıyorum ki birkaç gün sonra kaçıyorum direkt kaç yıldır da görmedim özlemem Lazım ama telefonda konuşmak yetiyor ne bileyim öyle bir duygum kalmamış belki yaştan dolayı evet büyüdük koptuk mu bilemiyorum . Sen doğumda ne yapacaksın seninle çocuklarla kim ilgilenecek :/julettae canım bende artık yaş gereğimi bilmiyorum ailemin yanına gitmek istemiyorum inanılmaz bunaliyorum halbuki insanın en doğal rahat davranması gereken yer aile yanı malesef zaman içerisinde insan evinin konforunu hiç bir yerde bulamıyor annem doğumumda gelemeyecek üzülüyorum bu kadar işleriyle meşgul olmalarına ama yapacak bişi yok
Analık zor iş vesselam büyüdükçe azalıyor ama başka dertleri başlıyor vallahiBaşla bencede ben nerdeyse bitirdim ama bende bittim aman ben normalde çok anlayışlı biriyim ama onunki bir tek iş bende çocuk ev yerimizi değişek diyorum kendisine bir pazar günü gördü nasıl yediriyorum oğlumu kendisi bana dedi Allah sabır versin sana..ilk bebekte hiç kendisinden yardım beklemedim ama şimdi evde her şey değişti sabaha kadar uykusuz kalmak hiç kolay diğil oğlum 7 kalkıyor hemen hızlica kahvaltısını yapıyorum sonra tartışarak yemeğini yediriyorum en sonda bilmem saat kaçta kendim yiyorum onuda nasıl anneler anlarsonra uyutmak hemen uyumuyor tabi koşarak mutfağa gidiyorum eşim işten gelicek yemek olsun evde hele diyorum yok tatlida yapayım ben salak seviyor diye bazen yemek öylece kalıyor oğlum kalkıyor onunla kitap okumakmı deyim neyi deyim hepsi bende..erkek bir tek para kazanıyor geliyor eve hazır yemek ev temiz ohh miss arada oynar eder hemen yorulur ahhh içimi boşalttım
Benimkiler büyük eşimde bana bakacak teyzem var kaynanamda gelir sagsalim bir zamanı gelirse bugün bayağı yorgunum korkuyorum suyum gelecek diyerahat olmamız gerekirken olamıyoruz ondan ben bi ton iş yapıp yormuyorum onları yine de çocuğumdan rahatsız olduklarını hissedince kalamıyorum ki birkaç gün sonra kaçıyorum direkt kaç yıldır da görmedim özlemem Lazım ama telefonda konuşmak yetiyor ne bileyim öyle bir duygum kalmamış belki yaştan dolayı evet büyüdük koptuk mu bilemiyorum . Sen doğumda ne yapacaksın seninle çocuklarla kim ilgilenecek :/
Ankaradayım canım avm yi denedik gittiğimiz avm dışarıdan daha sıcaktı pişman oldum gerçektenSıcak konusunda haklısın evet dışarı çıkılacak gibi değil ama avmye falan gidip kafanı dağıtsan nasıl olur ? 1.5 ay çok ciddi bir süre çünkü. Doğumdan sonra da ister istemez bi süre evde duracağız çünkü havalar soğuyacak vs. Bence biraz psikolojini resetlesen iyi olurHangi şehirdesin ?
O zaman sabırlar diliyorum başka tavsiyem kalmadı hahahAnkaradayım canım avm yi denedik gittiğimiz avm dışarıdan daha sıcaktı pişman oldum gerçekten
Aynen böyle idare edecez artık yapacak bişey yok bende her yolu deniyorum eşim erken geldikçe akşamları parka götürecek artık o biraz daha iyi gelir inşallahO zaman sabırlar diliyorum başka tavsiyem kalmadı hahahKısa zaman sonra sıkılmaya vaktin olmayacak zaten öyle düşün
Ankarada çok sıcak nefes alınmıyor valla duşa da çok girmek istemiyorum malum kuraklık olaylarından dolayı sürekli el yüz yıkıyorumKızlar çok sıcak. Her yerim terliyor benim. Sizin oralarda havalar nasıl günde 3 kere suyun altına giriyorum bana misin demiyor
Girdikçe daha çok terlersin sık sık üstünü değiştir bol su içKızlar çok sıcak. Her yerim terliyor benim. Sizin oralarda havalar nasıl günde 3 kere suyun altına giriyorum bana misin demiyor
Cok ince çok güzel düşünüyorsun. Burası 43 derece dayanilacak gibi değil klima da yok alev alevAnkarada çok sıcak nefes alınmıyor valla duşa da çok girmek istemiyorum malum kuraklık olaylarından dolayı sürekli el yüz yıkıyorum
Suyu da çok şükür iciyorum ama bana mısın demiyor.Girdikçe daha çok terlersin sık sık üstünü değiştir bol su iç
Doktorun bir sorun görmüyorsa kendini üzmeSelam hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı çok canım sıkıldı 32 haftalığım bebiş 2300 gr . bebişin suyu fazlaymış kafası 4 karnı 2 hafta önden gidiyormuş .. önceki bebeğimdede böyleydi ama bi sorun olmadı sağlıklı şekilde doğdu şuan iki yaşında .. stres yapmamaya çalıştım ama yine de canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?