Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Genelde yıkamıyorlar ama ben duymuştum çok nadir olsa bile yıkayan hastaneler var..gazlı bez steril oluyor ondan en mantıklısı o

Lohusalıkta sizinle kim ilgilenecek? 2 tarafa da uzağız. 2 annenin aynı anda gelmesi mantıklı olur mu? Yoksa evde gereksiz kalabalık mı olur?
Bana eşim bakacak.
Anneler gelecekse 2 si birden gelmesin, sırayla gelsinler. Hem ikisi aynı anda yorulmaz hemde görüşleri çatışmaz.
Kızlar bebeğin kıyafetlerini kurutmaya atsam mi diye düşünüyorum yada asayım öyle mi kurusun
Ben kurutmaya attım. Ama hassasa at da çekmesin. Dışarıda da çok temiz hava yok diye attım geçtim

Ben yoruldum ya. Daha 1 ay var 1 ay küsür hatta. Allah ım sen sabır ver hepimize

Bende o yüzden kurutmaya atayım diye düşünüyorum aynen hassas da atıp kurutayim daha hazırlamadim ben yavaş yavaş başlayıp bitirsem iyi olacak

Bı de şey diyor herkes ben diyorum ki 40 olmadan doğar flaan diyorum erkek çocuk gününe kadar bekler diyorlar gerçek mi bu ?
Ben iki erkeği hep geç doğurdum çok bekliyorlar gerçekten belkide tesadüftür bu kız nasıl olacak bakalım gününde gelse razıyım senin ilk bebeğin miydi ?

Bu çanta işi ilkte bu kadar zorlamamıştı rahattım belkide şimdi koydumda ama tam bitmedi sanki eşim doğum yapıcak yanımda kalıcak diye kaç tane tişört koydum terlicek diye onların ütüsünü yaptım artık o kadar ütü yaptımki başka bir işe halim kalmadı yarında nigah olduğu için giyinilecek giyimlerin ütüsünü yaptım sabah rahat olayım diye.

Bı de şey diyor herkes ben diyorum ki 40 olmadan doğar flaan diyorum erkek çocuk gününe kadar bekler diyorlar gerçek mi bu ?
Benm oglan gunune kadar bekledi 40+3 te dogdubnde oyle biliyorum annemde der erkek gec kiz erken dogarmis ama bnm yigenim kiz 41 ci haftada dogmustu bence herkezde tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…