Çok güzel az almışsın. Ben 60 ile başladım 69 oldum. 32. HaftamKızlar kilolar ne durumda yarın 32 haftaya başlıcaz 7 ye yakın kg almışım totalde çok mu sizce? Çokta abartmıyorum aslında beslenmemi değiştirmedim her hafta 500 500 geliyo sanki bu kilolar
7 normal bence. Bebek 2 kg olsa ooo maşallah7 kilo normal mi diyorsunuz yanidoktor bir yorumda bulunmadı bebeğin kilosu suyu normal dedi sadece. Riskli gebe olduğum için 37 de bile alabilirim diyor kızlar beni acayip heyecan basmaya başladı. En geç 38 desek bile 50 gün kalmış
Tomme tippe benimki cam almıcam başlıklarını sipariş ettimKız ben biberon almamışım yaaa. Şimdi reels izlerken farkettim.hiç kullanmadığım wee baby nin cam olanlarından var. Avent alsam mı bunlar iş görür mü
Yok canim kullanmiyorum sadece diyet önerdi doktor.O zaman dogum sonrasi cok buyuk ihtimal gecer.ben ilk hamileligimde dogum yaptim 1 ay sonra insilin direncine baktilar hani seker devam ediyor mu diye sukur etmiyordu.siz ilac falan kullaniyormusunz?
Evet ya 29da takili kaldim gibi hissediyorumHaftası 35falan olanları acayip kıskanıyorumbende çok sabırsızlanıyorm bide artık gerçekten yormaya başladı hamilelik tabiki vaktinde gelsinde bi kurtulaydık bide çok sabırsızlanıyorum artık son haftalar geçmiyor sanki
Balım ben dr Browns aldım arastirmani tavsiye ederim gaz oluşumunu engelliyor anti colic diye geçiyor oğlumda da bu biberonu almıştimKız ben biberon almamışım yaaa. Şimdi reels izlerken farkettim.hiç kullanmadığım wee baby nin cam olanlarından var. Avent alsam mı bunlar iş görür mü
Geriye dönüp bakınca nasıl geçti diye sasiriyorm ama son haftalar bitmiyo gibi geliyo bide son haftalarin aşırı sıcaklara denk gelmesi de kötü olduEvet ya 29da takili kaldim gibi hissediyorum
Evet ağustosuda atlatsak gerisi gelicekGeriye dönüp bakınca nasıl geçti diye sasiriyorm ama son haftalar bitmiyo gibi geliyo bide son haftalarin aşırı sıcaklara denk gelmesi de kötü oldu
Ben takmıyorum aldığım kiloları zaten veriliyor koşuşturmann arasında ama kilodan mi bilmiyorum sürekli sağa sola yatmaya calistigimdan özellikle sol bacağımdaki kalça kemigi oluyor sanırım acayip ağrıyor yük bindigindenVeririz kızlar herkesin vücudu farklı bazıları hiç almıyor zayıflıyor bazıları bizim gibisağlıkla kucağımıza alalım da bunlar geçici kilolar
Kesinlikle çok güzel anlattınBen takmıyorum aldığım kiloları zaten veriliyor koşuşturmann arasında ama kilodan mi bilmiyorum sürekli sağa sola yatmaya calistigimdan özellikle sol bacağımdaki kalça kemigi oluyor sanırım acayip ağrıyor yük bindigindenHa bide kızlar kilodan bahsedince ilk doğum yapacaklar doğumdan çıkınca şok olmayın emi bebek hala daha duruyor gibi oluyo göbek ziyarete gelen aptalın biri doğurdun mu göbeğin aynı demişti bana sinirden deli olmuştum 3ay sonra gördü çok zayıflamışsn verme daha dedi seni de ben memnun edemedim napacan sen benim kilomu deyil susturmustum. Sonradan sıkılasıyor göbegi görüp üzülmeyin
Beni gör ben eve gider gitmez bir hışımla pantolonlarima girmeye calistim kız dur daha yeni doğumdan çıktın acelen ne demi kocaman göbeğini görüyon nasıl girecen içineKesinlikle çok güzel anlattın
Ayy bende bunu sorguluyodumBeni gör ben eve gider gitmez bir hışımla pantolonlarima girmeye calistim kız dur daha yeni doğumdan çıktın acelen ne demi kocaman göbeğini görüyon nasıl girecen içinegöbeğime bakıp bakıp kaldı bu diye aglayasım geliyodu Ama tabiki hepsi bir süreç 3ay sonra göbek falan kalmadı sıfır beden devam ettim
Tabi tabi balım suanki kilona göre almalisin hatta şöyle uçuş uçuş olan elbiselerden al vücudu sarmayanAyy bende bunu sorguluyodumdoğum sonrası hastane çıkışı için bi elbise bakayım dedim beden konusunda bi afallamıştım şuanki halime göre alayım o zaman
Evet öyle yapayım en iyisi teşekkür ediyorumTabi tabi balım suanki kilona göre almalisin hatta şöyle uçuş uçuş olan elbiselerden al vücudu sarmayan
Beni gör ben eve gider gitmez bir hışımla pantolonlarima girmeye calistim kız dur daha yeni doğumdan çıktın acelen ne demi kocaman göbeğini görüyon nasıl girecen içinegöbeğime bakıp bakıp kaldı bu diye aglayasım geliyodu Ama tabiki hepsi bir süreç 3ay sonra göbek falan kalmadı sıfır beden devam ettim
Ama benim karnım hemen gitti nerdeyse ondan çıkış elbisemi eski kiloma göre aldım şimdide sadece yüzüm gözüm ayaklarım şişmişti İn şa Allah bu defada karnım olmazBen takmıyorum aldığım kiloları zaten veriliyor koşuşturmann arasında ama kilodan mi bilmiyorum sürekli sağa sola yatmaya calistigimdan özellikle sol bacağımdaki kalça kemigi oluyor sanırım acayip ağrıyor yük bindigindenHa bide kızlar kilodan bahsedince ilk doğum yapacaklar doğumdan çıkınca şok olmayın emi bebek hala daha duruyor gibi oluyo göbek ziyarete gelen aptalın biri doğurdun mu göbeğin aynı demişti bana sinirden deli olmuştum 3ay sonra gördü çok zayıflamışsn verme daha dedi seni de ben memnun edemedim napacan sen benim kilomu deyil susturmustum. Sonradan sıkılasıyor göbegi görüp üzülmeyin
Tabiki azalıyorda dümdüz sert bir karın olmuyor yumuşak ilk başta eski kıafterlerim kalçamdan da çıkmıyordu zaten zamanla gitti o ödemAma benim karnım hemen gitti nerdeyse ondan çıkış elbisemi eski kiloma göre aldım şimdide sadece yüzüm gözüm ayaklarım şişmişti İn şa Allah bu defada karnım olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?