Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar kilolar ne durumda yarın 32 haftaya başlıcaz 7 ye yakın kg almışım totalde çok mu sizce? Çokta abartmıyorum aslında beslenmemi değiştirmedim her hafta 500 500 geliyo sanki bu kilolar
Çok güzel az almışsın. Ben 60 ile başladım 69 oldum. 32. Haftam
ilk hamileliğimi 69 ile bitirmiştim 57-69

Kız ben biberon almamışım yaaa. Şimdi reels izlerken farkettim.hiç kullanmadığım wee baby nin cam olanlarından var. Avent alsam mı bunlar iş görür mü

7 kilo normal mi diyorsunuz yani doktor bir yorumda bulunmadı bebeğin kilosu suyu normal dedi sadece. Riskli gebe olduğum için 37 de bile alabilirim diyor kızlar beni acayip heyecan basmaya başladı. En geç 38 desek bile 50 gün kalmış

7 normal bence. Bebek 2 kg olsa ooo maşallah
37 mi Küvezde kalmaz inşallah yaaa
Çabuk geçiyor hazırlıklarını bitir bi an önce

Evet ya 29da takili kaldim gibi hissediyorum

Kız ben biberon almamışım yaaa. Şimdi reels izlerken farkettim.hiç kullanmadığım wee baby nin cam olanlarından var. Avent alsam mı bunlar iş görür mü
Balım ben dr Browns aldım arastirmani tavsiye ederim gaz oluşumunu engelliyor anti colic diye geçiyor oğlumda da bu biberonu almıştim

Veririz kızlar herkesin vücudu farklı bazıları hiç almıyor zayıflıyor bazıları bizim gibi sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar geçici kilolar
Ben takmıyorum aldığım kiloları zaten veriliyor koşuşturmann arasında ama kilodan mi bilmiyorum sürekli sağa sola yatmaya calistigimdan özellikle sol bacağımdaki kalça kemigi oluyor sanırım acayip ağrıyor yük bindigindenHa bide kızlar kilodan bahsedince ilk doğum yapacaklar doğumdan çıkınca şok olmayın emi bebek hala daha duruyor gibi oluyo göbek ziyarete gelen aptalın biri doğurdun mu göbeğin aynı demişti bana sinirden deli olmuştum 3ay sonra gördü çok zayıflamışsn verme daha dedi seni de ben memnun edemedim napacan sen benim kilomu deyil susturmustum. Sonradan sıkılasıyor göbegi görüp üzülmeyin

Kesinlikle çok güzel anlattın

Kesinlikle çok güzel anlattın
Beni gör ben eve gider gitmez bir hışımla pantolonlarima girmeye calistim kız dur daha yeni doğumdan çıktın acelen ne demi kocaman göbeğini görüyon nasıl girecen içine göbeğime bakıp bakıp kaldı bu diye aglayasım geliyodu Ama tabiki hepsi bir süreç 3ay sonra göbek falan kalmadı sıfır beden devam ettim

Ayy bende bunu sorguluyodum doğum sonrası hastane çıkışı için bi elbise bakayım dedim beden konusunda bi afallamıştım şuanki halime göre alayım o zaman

Ayy bende bunu sorguluyodum doğum sonrası hastane çıkışı için bi elbise bakayım dedim beden konusunda bi afallamıştım şuanki halime göre alayım o zaman
Tabi tabi balım suanki kilona göre almalisin hatta şöyle uçuş uçuş olan elbiselerden al vücudu sarmayan

aynı ben yaa ikinci doğum sonrası bile yaptım bunu bu sefer yapmayacağım. Eski kıyafetlerimi denemeye iki ay sonra başlarım :/ çok yıpratıcı oluyor

Ama benim karnım hemen gitti nerdeyse ondan çıkış elbisemi eski kiloma göre aldım şimdide sadece yüzüm gözüm ayaklarım şişmişti İn şa Allah bu defada karnım olmaz

Ama benim karnım hemen gitti nerdeyse ondan çıkış elbisemi eski kiloma göre aldım şimdide sadece yüzüm gözüm ayaklarım şişmişti İn şa Allah bu defada karnım olmaz
Tabiki azalıyorda dümdüz sert bir karın olmuyor yumuşak ilk başta eski kıafterlerim kalçamdan da çıkmıyordu zaten zamanla gitti o ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…