Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bı de şey diyor herkes ben diyorum ki 40 olmadan doğar flaan diyorum erkek çocuk gününe kadar bekler diyorlar gerçek mi bu ?
Öyle diyorlar ama 40 ı geçen kız bebekler de var ben birazda bebeğin mizacı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Benim kızım 36 hafta doğdu gerçekten çok hareketli aceleci hiç yerinde durmuyor. Mesela şuan anne karnında nasıl? Çok mu hareketli yoksa sakin mi

Ben eşimin kıyafetlerini daha koymadım. Bi onlar eksik bide diş fırçasıdır macunudur onlar. İkinci de insan unutuyormuş ya. Tecrübeli olurum sanıyorsun ama ben unutmuşum çoğu şeyi

Ben iki erkeği hep geç doğurdum çok bekliyorlar gerçekten belkide tesadüftür bu kız nasıl olacak bakalım gününde gelse razıyım senin ilk bebeğin miydi ?
Benim ilk bebeğim bir an önce gelsin de istiyorum
Banada öyle diyorlar seninki erkekmi benimki erkek40i beklemezse eylul sonu doğurcam bende
Erkek bebek bekliyoruz, anlam veremedigim bir özlem hali var gelsin de istiyorum
Benm oglan gunune kadar bekledi 40+3 te dogdubnde oyle biliyorum annemde der erkek gec kiz erken dogarmis ama bnm yigenim kiz 41 ci haftada dogmustu bence herkezde tutmuyor
Bizimkinde göreceğiz bakalım
Cok hareketli maşallah. Hatta doktor bile söylüyor annesine çekmiş diyorum eşim de gülüyor o çok sakin benim yanımda

Ben eşimin kıyafetlerini daha koymadım. Bi onlar eksik bide diş fırçasıdır macunudur onlar. İkinci de insan unutuyormuş ya. Tecrübeli olurum sanıyorsun ama ben unutmuşum çoğu şeyi
Yok ya ne tecrübesi valla hala diyorum kesin bir şeyler unutmuşum koymaya

Lohusalıkta sizinle kim ilgilenecek? 2 tarafa da uzağız. 2 annenin aynı anda gelmesi mantıklı olur mu? Yoksa evde gereksiz kalabalık mı olur?
Canım bende senin gibiyim her iki tarafta uzak şuan için doğum şekli belli olmadığı için ben her açıdan annemin gelmesini mantıklı buluyorum evim de her iki tarafı yatıracak yer olmadığı için de kayınvalidemi istemedim açıkçası eşimde annesine söyledi siz sonra gelirsiniz aynı anda gelmenizin bi mantığı yok dedi kesinlikle annenin gelmesi senin için daha iyi olur ben kayınvalideme onu ver bunu ver diyemem ama anneme nazım geçer

Çok haklısınız ben de böyle düşünüyorum. Ama gelmek istiyorlar anladığım kadarıyla ve kayınvalidem tek de gelmez görümcem ve çocuğu da geliyor. Daha önce hamilelikte sorun yaşadık bu yüzden ama akıl edip gelmemezlik yapar mı bilmiyorum. Düşüncesi bile geriyor.

Kızlar tek eksiğimiz bebek bakım seti kaldı mustela mı yoksa ıncıa mı onu da sipariş verirsem artık kafam rahat olacak

Benim kayınvalidem de bi sordu biz gelecek miyiz hemen diye eşimi dinlerler allahtan o da siz sonra geleceksiniz dedi ve konu kapandı çok şükür birde babam da geliyor benim kayınvalidem tek gelecekti ama babam falan olacağı için çekindi sanırım ondan vazgeçti kendi eşi ve oğlu da çalışıyor evde ona da ihtiyaç var o yüzden bi bakıma kendi işine de geldi bizim işimize de her iki taraf da mutlu sen bu konuyu eşinle konuş da gelmesinler

Kızlar kilolar ne durumda yarın 32 haftaya başlıcaz 7 ye yakın kg almışım totalde çok mu sizce? Çokta abartmıyorum aslında beslenmemi değiştirmedim her hafta 500 500 geliyo sanki bu kilolar

Kızlar kilolar ne durumda yarın 32 haftaya başlıcaz 7 ye yakın kg almışım totalde çok mu sizce? Çokta abartmıyorum aslında beslenmemi değiştirmedim her hafta 500 500 geliyo sanki bu kilolar
Bende totalde 7.5 kilo aldım canım. Yarın 32+2 olucaz neredeyse aynıyız. Bence hiç çok değil , gayet makul. Zaten doğumla birlikte bebek ,bebeğin eşi ,suyu vs. falan derken 4-5 kilosu gidicek

Bende öyle ya 38 -39da Doğsun istiyorum.Bi an önce kavuşmk istiyorum

Ooo görümcen ve çocuğu mu kız nasıl yaşayacaksınız öyle cümbür cemaat bence müdahale et bu duruma. Karı koca kalın ikiniz halledersiniz ilk başta annen gelsin kalsın sonra o gider kocanla idare edersin. Yoksa kocanla da hiç tek kalamazsınız o da iyi değil

Çok iyi gitmişsin ben 14 kg aldım heralde en çok alan benimdir

Bende öyle ya 38 -39da Doğsun istiyorum.Bi an önce kavuşmk istiyorum
Haftası 35falan olanları acayip kıskanıyorum bende çok sabırsızlanıyorm bide artık gerçekten yormaya başladı hamilelik tabiki vaktinde gelsinde bi kurtulaydık bide çok sabırsızlanıyorum artık son haftalar geçmiyor sanki

Yok gebelikten önce yoktu canim şeker.
O zaman dogum sonrasi cok buyuk ihtimal gecer.ben ilk hamileligimde dogum yaptim 1 ay sonra insilin direncine baktilar hani seker devam ediyor mu diye sukur etmiyordu.siz ilac falan kullaniyormusunz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…