Ufak bir şey kalıyor kıyafetim oldu bana ilk gebelikte şimdiki gibi karnım büyük diğildi ayaklarım şişmemişti belkide gebelikte diyet yapmıştım suyum fazla olduğu için onun etkisinden ola bilir hemende verdim kilolarıTabiki azalıyorda dümdüz sert bir karın olmuyor yumuşak ilk başta eski kıafterlerim kalçamdan da çıkmıyordu zaten zamanla gitti o ödem
Bende öyle kilo sorunum olmaz hiç veririmUfak bir şey kalıyor kıyafetim oldu bana ilk gebelikte şimdiki gibi karnım büyük diğildi ayaklarım şişmemişti belkide gebelikte diyet yapmıştım suyum fazla olduğu için onun etkisinden ola bilir hemende verdim kiloları
Doğum iznine çıkınca hallederim diye daha alışverişi bile yarılamadık niyeyse bu sefer hep erteledim7 normal bence. Bebek 2 kg olsa ooo maşallah
37 mi Küvezde kalmaz inşallah yaaa
Çabuk geçiyor hazırlıklarını bitir bi an önce
Aynı şeyi sağ kalçam ve bacağımda yaşıyorum ama benim sürekli acıyor yürümemi engelliyor ne yapacağım böyle bilmiyorumBen takmıyorum aldığım kiloları zaten veriliyor koşuşturmann arasında ama kilodan mi bilmiyorum sürekli sağa sola yatmaya calistigimdan özellikle sol bacağımdaki kalça kemigi oluyor sanırım acayip ağrıyor yük bindigindenHa bide kızlar kilodan bahsedince ilk doğum yapacaklar doğumdan çıkınca şok olmayın emi bebek hala daha duruyor gibi oluyo göbek ziyarete gelen aptalın biri doğurdun mu göbeğin aynı demişti bana sinirden deli olmuştum 3ay sonra gördü çok zayıflamışsn verme daha dedi seni de ben memnun edemedim napacan sen benim kilomu deyil susturmustum. Sonradan sıkılasıyor göbegi görüp üzülmeyin
Benimde öyle özellikle ilk uyandığımda ağrısı çok vuruyor az kaldı sabredecegiz balımAynı şeyi sağ kalçam ve bacağımda yaşıyorum ama benim sürekli acıyor yürümemi engelliyor ne yapacağım böyle bilmiyorum
Wallaha benim neredeyse olduğu gibi duruyordu ilk çıkınca yumusak sarkmıs bir şekilde sonralardan toparlandı o görüntüAma benim karnım hemen gitti nerdeyse ondan çıkış elbisemi eski kiloma göre aldım şimdide sadece yüzüm gözüm ayaklarım şişmişti İn şa Allah bu defada karnım olmaz
Tek çocuğa bakınca kiloda kalmıyorBende öyle kilo sorunum olmaz hiç veririm
Toparlanır tabi bu kadar koşturmada birde ben iyi beslenmedim hiç kendime bakmadım hemen zayıfladımWallaha benim neredeyse olduğu gibi duruyordu ilk çıkınca yumusak sarkmıs bir şekilde sonralardan toparlandı o görüntü
1buöuk yaşında oğlum hala yastık kullanmıyorum çok ince bir yastık koyuyordum birkaç ay önce ama artık koymuyorım yatamıyorlar zaten rahat etmiyorlar çok doğru diyorsun hem tehlikeli hem bebekler için gerek yok hep risk alıyorlar sonra üzülüyorlar işte doktor kullanma diyorsa kullanmayacaksın bu kadar basit işteKızlar bide az önce birşey gördüm ne olduğunu söylemeyeceğim moral bozmamak adına böyle çok bilmiş gibi konuşmakda hoşuma gitmiyor da ilk anne oldugumda tecrübesizdim o yüzden paylaşmak istiyorum bebeklere yastık kullanmayın yatarken başı saga sola dönecek şekilde yatırın sırt üstü yatirmayin üstlerine battaniye örtüp öylece bırakmayın kundak yapın yada uyku tulumu aklınızda olsun kız kardeşlerim
1bucuk yaş kendini Allah korusun bu durumlarda koruyacak bir yaş bide balım yeni doğan bebek kurtaramıyor kendini ne deniyorsa uygulamak lazım sonra insanın içi yanıyor da iş işten geçiyor1buöuk yaşında oğlum hala yastık kullanmıyorum çok ince bir yastık koyuyordum birkaç ay önce ama artık koymuyorım yatamıyorlar zaten rahat etmiyorlar çok doğru diyorsun hem tehlikeli hem bebekler için gerek yok hep risk alıyorlar sonra üzülüyorlar işte doktor kullanma diyorsa kullanmayacaksın bu kadar basit işte
Araba koltuğunda uyuyunca bile boyun koruyucu takıyorum. Yenidoğanlar için araba koltuğunda da çok dikkatli olmalıyız kızlar sakın araba koltuğuna koyup boyunu boş bırakmayın1bucuk yaş kendini Allah korusun bu durumlarda koruyacak bir yaş bide balım yeni doğan bebek kurtaramıyor kendini ne deniyorsa uygulamak lazım sonra insanın içi yanıyor da iş işten geçiyor
İnşallah kuzu ben zaten direkt diyete başlıcamVeririz kızlar herkesin vücudu farklı bazıları hiç almıyor zayıflıyor bazıları bizim gibisağlıkla kucağımıza alalım da bunlar geçici kilolar
Aynı durum bendede var kuyruk sokumundan sag kalcama bacagıma vuruyor cok sıddetlı agrıyor ozellıklede ev işi yapınca iş yapmayınca hıc gun boyu agrı az oluyorAynı şeyi sağ kalçam ve bacağımda yaşıyorum ama benim sürekli acıyor yürümemi engelliyor ne yapacağım böyle bilmiyorum
Benim yere bastıkca acıyor bacağıma kalçama elektrik çarpıyormuş gibi oluyor. Umarım fıtık falan değildirAynı durum bendede var kuyruk sokumundan sag kalcama bacagıma vuruyor cok sıddetlı agrıyor ozellıklede ev işi yapınca iş yapmayınca hıc gun boyu agrı az oluyorSızdede mı oyle
Bnde fıtıktan korktum acıkcasıBenim yere bastıkca acıyor bacağıma kalçama elektrik çarpıyormuş gibi oluyor. Umarım fıtık falan değildir
Salı günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Yıllar önce düşüp kuyruk sokumumu çatlatmıştım onla mı alakalı acaba diyede düşünmüyor değilimBnde fıtıktan korktum acıkcası
Zaten gecmıste sorun olunca agrı oluyor galıba hamılelıkte bnde yıllar once perde takarken dusmustum ondan sonra agrımaya baslamıstı cok doktora gıttım bılemedıler sonra sınıkcıya gıttım baya ıyı gelmıstı agrı cokk azalmıstı ama bu hamılelıgımde ozellıklede son aylarda baya baya arttıSalı günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Yıllar önce düşüp kuyruk sokumumu çatlatmıştım onla mı alakalı acaba diyede düşünmüyor değilim
O dediğiniz şeyin linki var mı nasıl birşey bizde alalım ben ilk defa duydum bunu pusetteyken mi takmamız gerekAraba koltuğunda uyuyunca bile boyun koruyucu takıyorum. Yenidoğanlar için araba koltuğunda da çok dikkatli olmalıyız kızlar sakın araba koltuğuna koyup boyunu boş bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?