Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Tabiki azalıyorda dümdüz sert bir karın olmuyor yumuşak ilk başta eski kıafterlerim kalçamdan da çıkmıyordu zaten zamanla gitti o ödem
Ufak bir şey kalıyor kıyafetim oldu bana ilk gebelikte şimdiki gibi karnım büyük diğildi ayaklarım şişmemişti belkide gebelikte diyet yapmıştım suyum fazla olduğu için onun etkisinden ola bilir hemende verdim kiloları

Bende öyle kilo sorunum olmaz hiç veririm

7 normal bence. Bebek 2 kg olsa ooo maşallah
37 mi Küvezde kalmaz inşallah yaaa
Çabuk geçiyor hazırlıklarını bitir bi an önce
Doğum iznine çıkınca hallederim diye daha alışverişi bile yarılamadık niyeyse bu sefer hep erteledim
İlk gebeliğimde tansiyon yüzünden hellp sendromu gelişti 34 te doğdu 37 bile şuan için şüpheli umarım tekrarlamaz ve 37 38i görürüm duam bu yönde

Aynı şeyi sağ kalçam ve bacağımda yaşıyorum ama benim sürekli acıyor yürümemi engelliyor ne yapacağım böyle bilmiyorum

Ama benim karnım hemen gitti nerdeyse ondan çıkış elbisemi eski kiloma göre aldım şimdide sadece yüzüm gözüm ayaklarım şişmişti İn şa Allah bu defada karnım olmaz
Wallaha benim neredeyse olduğu gibi duruyordu ilk çıkınca yumusak sarkmıs bir şekilde sonralardan toparlandı o görüntü

Wallaha benim neredeyse olduğu gibi duruyordu ilk çıkınca yumusak sarkmıs bir şekilde sonralardan toparlandı o görüntü
Toparlanır tabi bu kadar koşturmada birde ben iyi beslenmedim hiç kendime bakmadım hemen zayıfladım

Kızlar bide az önce birşey gördüm ne olduğunu söylemeyeceğim moral bozmamak adına böyle çok bilmiş gibi konuşmakda hoşuma gitmiyor da ilk anne oldugumda tecrübesizdim o yüzden paylaşmak istiyorum bebeklere yastık kullanmayın yatarken başı saga sola dönecek şekilde yatırın sırt üstü yatirmayin üstlerine battaniye örtüp öylece bırakmayın kundak yapın yada uyku tulumu aklınızda olsun kız kardeşlerim

1buöuk yaşında oğlum hala yastık kullanmıyorum çok ince bir yastık koyuyordum birkaç ay önce ama artık koymuyorım yatamıyorlar zaten rahat etmiyorlar çok doğru diyorsun hem tehlikeli hem bebekler için gerek yok hep risk alıyorlar sonra üzülüyorlar işte doktor kullanma diyorsa kullanmayacaksın bu kadar basit işte

1bucuk yaş kendini Allah korusun bu durumlarda koruyacak bir yaş bide balım yeni doğan bebek kurtaramıyor kendini ne deniyorsa uygulamak lazım sonra insanın içi yanıyor da iş işten geçiyor

1bucuk yaş kendini Allah korusun bu durumlarda koruyacak bir yaş bide balım yeni doğan bebek kurtaramıyor kendini ne deniyorsa uygulamak lazım sonra insanın içi yanıyor da iş işten geçiyor
Araba koltuğunda uyuyunca bile boyun koruyucu takıyorum. Yenidoğanlar için araba koltuğunda da çok dikkatli olmalıyız kızlar sakın araba koltuğuna koyup boyunu boş bırakmayın

Aynı şeyi sağ kalçam ve bacağımda yaşıyorum ama benim sürekli acıyor yürümemi engelliyor ne yapacağım böyle bilmiyorum
Aynı durum bendede var kuyruk sokumundan sag kalcama bacagıma vuruyor cok sıddetlı agrıyor ozellıklede ev işi yapınca iş yapmayınca hıc gun boyu agrı az oluyor Sızdede mı oyle

Aynı durum bendede var kuyruk sokumundan sag kalcama bacagıma vuruyor cok sıddetlı agrıyor ozellıklede ev işi yapınca iş yapmayınca hıc gun boyu agrı az oluyor Sızdede mı oyle
Benim yere bastıkca acıyor bacağıma kalçama elektrik çarpıyormuş gibi oluyor. Umarım fıtık falan değildir

Hastane çıkışı için aldığınız elbiselerin linkini verir misiniz kızlar, ilk gebeligim çok tecrübesizim. Bir de ıslak mendil olarak hangisini tercih ettiniz

Salı günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Yıllar önce düşüp kuyruk sokumumu çatlatmıştım onla mı alakalı acaba diyede düşünmüyor değilim
Zaten gecmıste sorun olunca agrı oluyor galıba hamılelıkte bnde yıllar once perde takarken dusmustum ondan sonra agrımaya baslamıstı cok doktora gıttım bılemedıler sonra sınıkcıya gıttım baya ıyı gelmıstı agrı cokk azalmıstı ama bu hamılelıgımde ozellıklede son aylarda baya baya arttı

Araba koltuğunda uyuyunca bile boyun koruyucu takıyorum. Yenidoğanlar için araba koltuğunda da çok dikkatli olmalıyız kızlar sakın araba koltuğuna koyup boyunu boş bırakmayın
O dediğiniz şeyin linki var mı nasıl birşey bizde alalım ben ilk defa duydum bunu pusetteyken mi takmamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…