Bebeğin yanındayken boyun boşluklarına koyup ani boyun düşmelerini önlemek amaçlı çok iyi. Yanımızda yine de gözümüz üzerinde olsun çünkü hiçbir şeyin garantisi yok bu ürünlerin de doktor tek başına pusette uyutmayın diyor o yüzden en azından bebek pusette uyurken yatarken puset yatış pozisyonunda olursa bu yastıktan da koyarsan eğer çok rahat olur korur ama puset oturur pozisyondayken bu yastıkta korumaz bunlar benim yaşadıklarım araştırdıklarım.. çok faydasını görüyorum puset yatış pozisyonundayken bebeğim uyuyunca uyuduğu tarafa doğru koruyucu koyuyorum boynu düşmüyor eğilmiyorO dediğiniz şeyin linki var mı nasıl birşey bizde alalım ben ilk defa duydum bunu pusetteyken mi takmamız gerek
İnşallah bir çözümü vardırda geçerZaten gecmıste sorun olunca agrı oluyor galıba hamılelıkte bnde yıllar once perde takarken dusmustum ondan sonra agrımaya baslamıstı cok doktora gıttım bılemedıler sonra sınıkcıya gıttım baya ıyı gelmıstı agrı cokk azalmıstı ama bu hamılelıgımde ozellıklede son aylarda baya baya arttı
Anladım ben seni yastık oğluma hala kullanmıyorum yeni doğduğunda kafasını sağa sola çevirip uyutuyordum battaniye yastık hala yatağında yok kışta tulum giyindiriyorum can rahatlığıKızlar bide az önce birşey gördüm ne olduğunu söylemeyeceğim moral bozmamak adına böyle çok bilmiş gibi konuşmakda hoşuma gitmiyor da ilk anne oldugumda tecrübesizdim o yüzden paylaşmak istiyorum bebeklere yastık kullanmayın yatarken başı saga sola dönecek şekilde yatırın sırt üstü yatirmayin üstlerine battaniye örtüp öylece bırakmayın kundak yapın yada uyku tulumu aklınızda olsun kız kardeşlerim
Fotoğrafı var mı canım yorum yapayımKızlar ben hastane çekiminde beyaz lohusa pijaması yerine rahat edebileceğim beyaz bi elbise giymek istiyorum hani fisto elbiseler oluyor ya öyle bişey acaba saçmamı olur
Yaklaşık 15 gün önce kendisi ile doğum yaptım, 9 ay boyunca ve doğum sürecinde tek bir olumsuzluk yaşamadım. Kesinlikle işini layığı ile yapan bir doktor kendisiEmre günakana gidiyorum ben canım medicana
Hastane çıkışı için aldığınız elbiselerin linkini verir misiniz kızlar, ilk gebeligim çok tecrübesizim. Bir de ıslak mendil olarak hangisini tercih ettiniz
Bunu almayı düşünüyorum hem sonrasındada kullanabilceğim bişeyFotoğrafı var mı canım yorum yapayım
Islakmendil izotenik sulu olan molfixsin aldımHastane çıkışı için aldığınız elbiselerin linkini verir misiniz kızlar, ilk gebeligim çok tecrübesizim. Bir de ıslak mendil olarak hangisini tercih ettiniz
Bebiş kızmı erkekmi ona göre hastane çıkışını atayımHastane çıkışı için aldığınız elbiselerin linkini verir misiniz kızlar, ilk gebeligim çok tecrübesizim. Bir de ıslak mendil olarak hangisini tercih ettiniz
Rabbim esirgesin ama yine de biz dikkat edelim canımAy cidden mi hiç de dikkat edemiyorum canım bu ara sürekli tatlı şeyler istiyo ben cihaz alıp takip edeyim en iyisi bir de benim ailem hep şeker hastası doktor kiloma göre filan sanırım gerek görmedi şeker yüklemesini
Canım bende Hatay dayım hem müslin koydum hem de pamuklu penye hastanelerde klima olduğu için üşüyebilir bebişlerKızlar ben hastane çantamı hazırladım da siz bebek battaniyesi mi koyacaksınız müslin mi? Ben sadece müslin koyayım diyorum. İzmir de eylül ayı hala sıcak olur çünkü
Rabbim mübarek günler yüzü suyu hürmetine evladını sana bağışlasin canımBebegim hala yogun bakimda entübe oldu 3 gundur..
dua beklerim sizlerden cok zor bi surec Rabbim kimseye vermesin boyle aci..
25 gun oldu hic kucagima alamadim kokusunu bilmiyorum sadece annelik olarak süt götürüyorum yavruma elimden baska hic bi sey gelmiyor
Bence çok hoş göbeği falan da belli etmez güzel durur al giy içinde kalmasınBunu almayı düşünüyorum hem sonrasındada kullanabilceğim bişey
Teşekkür ederimBence çok hoş göbeği falan da belli etmez güzel durur al giy içinde kalmasın
Harika olur tüylü sabahlıkla çok şık olurTeşekkür ederimbide kolları tüylü bi sabahlığım var olmadı onlada yakından bi çekim falan yaptırırım
Hiç doğum yapmadım ama genel olarak doğum sonrası hemen giymek için gecelik tarzında ve koyu renk öneriyorlar kan vs bulaşır diye. Bende lacivert renk bi gecelik aldım doğumdan sonra hemen giymek içinHarika olur tüylü sabahlıkla çok şık olur
Peki ben doğum sonrası ne giyeyim karar veremedim böyle bir pembe takım mı alayım siyah elbise mi? Ya da şortlu bir pijama takımı mı?hala karar verip sipariş vermedim
Eşofmanlı mı yoksa elbise tarzı mı aldın? O zaman ben siyah elbiseyi mi alayım .. lacivert takım ben de aldım ama altı çok bul üstü dar oldu onu şu an giyemeyeceğim o yüzden alternatif bakıyorum.. aldığım geceliğin fotosu varsa atar mısınHiç doğum yapmadım ama genel olarak doğum sonrası hemen giymek için gecelik tarzında ve koyu renk öneriyorlar kan vs bulaşır diye. Bende lacivert renk bi gecelik aldım doğumdan sonra hemen giymek için
Bunu aldım sezaryen falan olursada daha rahat olur diye düşündümEşofmanlı mı yoksa elbise tarzı mı aldın? O zaman ben siyah elbiseyi mi alayım .. lacivert takım ben de aldım ama altı çok bul üstü dar oldu onu şu an giyemeyeceğim o yüzden alternatif bakıyorum.. aldığım geceliğin fotosu varsa atar mısın
Hmm çok güzel ben de siyah geceliği alayım o zaman üzerine sabahlığım var siyah onu giyerimBunu aldım sezaryen falan olursada daha rahat olur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?