Normal miydi doğumunuz acaba Allah analı babalı büyütsünYaklaşık 15 gün önce kendisi ile doğum yaptım, 9 ay boyunca ve doğum sürecinde tek bir olumsuzluk yaşamadım. Kesinlikle işini layığı ile yapan bir doktor kendisi
Bencede güzel olurHmm çok güzel ben de siyah geceliği alayım o zaman üzerine sabahlığım var siyah onu giyerim
Bilemedim ki neden böyle olmuş söylüyor mu:/ ikinci bir görüş almak her zaman iyidir de neden hastaneye yatırmıyor onu anlamadım belki başka doktor yatış verir daha rahat geçirirsin süreci..Ben sanırım doğuracağım benimle aynı durumda olanlar var mı doktor sadece bekle diyor çok sıkıldım ve normal başlamasından korkuyorum 2.5 cm açıklık var ciğer geliştirici vurdu ara ara sancım var 1 haftadır böyle hastaneye de yatırmıyor eve git bekle diyor sana erken sezeryan yapamam diyor arkadaşım 1 gün sancı çekti aklıma o geliyor bebek 3 kilo 34 haftada. Doktorumu değiştireceğim sırf bu rahatlığı yüzünden ama mantıklı mı bilmiyorum
Farklı bir doktora görün sancın varsa sonuçta acı çekiyorsun. Hem son durumu öğrenmiş olursunBen sanırım doğuracağım benimle aynı durumda olanlar var mı doktor sadece bekle diyor çok sıkıldım ve normal başlamasından korkuyorum 2.5 cm açıklık var ciğer geliştirici vurdu ara ara sancım var 1 haftadır böyle hastaneye de yatırmıyor eve git bekle diyor sana erken sezeryan yapamam diyor arkadaşım 1 gün sancı çekti aklıma o geliyor bebek 3 kilo 34 haftada. Doktorumu değiştireceğim sırf bu rahatlığı yüzünden ama mantıklı mı bilmiyorum
Sağolun, evet normal doğumNormal miydi doğumunuz acaba Allah analı babalı büyütsün
Doktor neden öyle dedi ki, başka bi doktor görüşü al. İçin rahatlasınBen sanırım doğuracağım benimle aynı durumda olanlar var mı doktor sadece bekle diyor çok sıkıldım ve normal başlamasından korkuyorum 2.5 cm açıklık var ciğer geliştirici vurdu ara ara sancım var 1 haftadır böyle hastaneye de yatırmıyor eve git bekle diyor sana erken sezeryan yapamam diyor arkadaşım 1 gün sancı çekti aklıma o geliyor bebek 3 kilo 34 haftada. Doktorumu değiştireceğim sırf bu rahatlığı yüzünden ama mantıklı mı bilmiyorum
Bizde çokkk kararsız kaldık. İçine siniyorsa başka isim arama. Aradıkça kafa karışıyorKızlar selam kızımın ismine hala karar veremedik Kalbenismini beğeniyorum sizce nasıl başka isimler bakmaya devam mı etmeliyim
Size özelden msj attım bi kaç soru sordum cevaplarsanız çok sevinirimSağolun, evet normal doğum
Evet yaa düşündükçe hiç bir isim güzel gelmiyor çok zormuş işim konusuBizde çokkk kararsız kaldık. İçine siniyorsa başka isim arama. Aradıkça kafa karışıyor
Kalben ismi güzel
YaaBugün kontrolüm var çok heyecanlıyımher gün görmek istiyorum
Bence o sancının gelmesini bekliyor çünkü sonuçta vaktinden önce alamaz ben çok duydum açıklıkla zamanında doğuranları sen hiç kalkma dinlen ama bana mantıklı geldi nedenseBen sanırım doğuracağım benimle aynı durumda olanlar var mı doktor sadece bekle diyor çok sıkıldım ve normal başlamasından korkuyorum 2.5 cm açıklık var ciğer geliştirici vurdu ara ara sancım var 1 haftadır böyle hastaneye de yatırmıyor eve git bekle diyor sana erken sezeryan yapamam diyor arkadaşım 1 gün sancı çekti aklıma o geliyor bebek 3 kilo 34 haftada. Doktorumu değiştireceğim sırf bu rahatlığı yüzünden ama mantıklı mı bilmiyorum
Sezaryen için de en erken 36 diyolar normal doğumunuz başlasa bile hemen sezaryene alabilirler bence beklemenizde fayda var ne kadar durursa o kadar iyi bebek içinBen sanırım doğuracağım benimle aynı durumda olanlar var mı doktor sadece bekle diyor çok sıkıldım ve normal başlamasından korkuyorum 2.5 cm açıklık var ciğer geliştirici vurdu ara ara sancım var 1 haftadır böyle hastaneye de yatırmıyor eve git bekle diyor sana erken sezeryan yapamam diyor arkadaşım 1 gün sancı çekti aklıma o geliyor bebek 3 kilo 34 haftada. Doktorumu değiştireceğim sırf bu rahatlığı yüzünden ama mantıklı mı bilmiyorum
Bebiş kızmı erkekmi ona göre hastane çıkışını atayım
Kızlar dönüş yaptiginiz için çok teşekkür ediyorumKiddyTurtles 100% Organik Pamuk 10Parça Yenidoğan 0-3 Ay Hastane Çıkış Seti, Kız, Erkek Bebek Takımı - Fiyatı, Yorumları
KiddyTurtles 100% Organik Pamuk 10Parça Yenidoğan 0-3 Ay Hastane Çıkış Seti, Kız, Erkek Bebek Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bu takımları aldım ve çok güzel çıktılar. Islak mendil olacarak sleppy marka tercih ettimbebeqon Organik %100 Pamuk 5 li Hastane Çıkış Seti - Fiyatı, Yorumları
bebeqon Organik %100 Pamuk 5 li Hastane Çıkış Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben hala hastanede ve çıkışta ne giyeceğime karar veremedim :)Kızlar dönüş yaptiginiz için çok teşekkür ediyorumbebek için hastane çıkışlarını aldım. Ben aslında kendimiz için hastaneden çıkışta giymek için elbise önerisi istemiştim yanlış ifade ettim kendimi galiba. Hamilelikte kıyafet seçmekte çok zorlandım neden böyle oldum anlamadım. Doğumdan sonra bedenim değişecek mi bilmiyorum. 51 kiloyla hamile kaldım suan 63 kiloyum. Doğum sonrasında nasıl olurum hiç bir fikrim yok. Eski kiloma döner miyim yoksa bedenim değişir mi kestiremediğim için beğendiğim biseyi bulduğumda beden konusunda tereddüt yaşıyorum ve almaktan vazgeçiyorum. Hastaneden çıkışta giyebileceğim ekru bej tonlarinda pamuklu efil efil bir elbise arıyorum. Bulursanız link atın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?