Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben sanırım doğuracağım benimle aynı durumda olanlar var mı doktor sadece bekle diyor çok sıkıldım ve normal başlamasından korkuyorum 2.5 cm açıklık var ciğer geliştirici vurdu ara ara sancım var 1 haftadır böyle hastaneye de yatırmıyor eve git bekle diyor sana erken sezeryan yapamam diyor arkadaşım 1 gün sancı çekti aklıma o geliyor bebek 3 kilo 34 haftada. Doktorumu değiştireceğim sırf bu rahatlığı yüzünden ama mantıklı mı bilmiyorum

Bilemedim ki neden böyle olmuş söylüyor mu:/ ikinci bir görüş almak her zaman iyidir de neden hastaneye yatırmıyor onu anlamadım belki başka doktor yatış verir daha rahat geçirirsin süreci..

Farklı bir doktora görün sancın varsa sonuçta acı çekiyorsun. Hem son durumu öğrenmiş olursun

Doktor neden öyle dedi ki, başka bi doktor görüşü al. İçin rahatlasın

Kızlar selam kızımın ismine hala karar veremedik Kalben ismini beğeniyorum sizce nasıl başka isimler bakmaya devam mı etmeliyim
Bizde çokkk kararsız kaldık. İçine siniyorsa başka isim arama. Aradıkça kafa karışıyor
Kalben ismi güzel

Kızlarrr ben denize gittim kesinlikle tavsiye ediyorum ya bana git diyenlerden allah razı olsun göbeğim yokmuş gibi kuş gibiydim gerçekten yakın olsa da her gün gitsem

Tek sıkıntım göğüs uçlarım kızardı sızladı,, neden olduğunu anlayamadım. Lansinoh krem sürdüm o baya hafifletti ama hala biraz var sanki kızarıklık.

Onun dışında bugün kontrolümüz varrr bebişimi görmeyeli 3 hafta oldu bakalım ne kadar büyümüş

Sizler nasılsınız

Bence o sancının gelmesini bekliyor çünkü sonuçta vaktinden önce alamaz ben çok duydum açıklıkla zamanında doğuranları sen hiç kalkma dinlen ama bana mantıklı geldi nedense

Sezaryen için de en erken 36 diyolar normal doğumunuz başlasa bile hemen sezaryene alabilirler bence beklemenizde fayda var ne kadar durursa o kadar iyi bebek için

Bebiş kızmı erkekmi ona göre hastane çıkışını atayım

Kızlar dönüş yaptiginiz için çok teşekkür ediyorum bebek için hastane çıkışlarını aldım. Ben aslında kendimiz için hastaneden çıkışta giymek için elbise önerisi istemiştim yanlış ifade ettim kendimi galiba. Hamilelikte kıyafet seçmekte çok zorlandım neden böyle oldum anlamadım. Doğumdan sonra bedenim değişecek mi bilmiyorum. 51 kiloyla hamile kaldım suan 63 kiloyum. Doğum sonrasında nasıl olurum hiç bir fikrim yok. Eski kiloma döner miyim yoksa bedenim değişir mi kestiremediğim için beğendiğim biseyi bulduğumda beden konusunda tereddüt yaşıyorum ve almaktan vazgeçiyorum. Hastaneden çıkışta giyebileceğim ekru bej tonlarinda pamuklu efil efil bir elbise arıyorum. Bulursanız link atın lütfen

Kızlarrr ben çıktım kontrolden. Kg 2075, boyu 43 cm
Döndü poposunu yüzünü göstermedi nazlı kızım benim ya.başı aşağıdaymış ama sezeryan olur muhtemelen. 35. Haftada gel bi sonraki kontrole dediz Ay bende adama illa tutturdum bi sonraki geldiğimde mi tarih vereceksiniz diye, tarih vermeyeyim uğuru kaçmasın dedi vermeyecek işte niye her seferinde soruyorsam

Ben hala hastanede ve çıkışta ne giyeceğime karar veremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…