Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ay senin adına sevindim, ne kadar iyi gelmiştir. Oh mis mis

Maşallah gayette gelişimi yerinde heyecandan insan bazen doktorlara bildiğini bile soruyor
Sağlıcakla gelsin bebislerimiz

Kızlar selam kızımın ismine hala karar veremedik Kalben ismini beğeniyorum sizce nasıl başka isimler bakmaya devam mı etmeliyim
Biraz farklı ama kız çocuklarında böyle isimler güzel olabiliyor. Önemli olan sen bebeğine Kalben diye seslenirken benimseyebildin mi o:)

Kaç haftalıktın canım, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz

Maşallah gelişimi yerinde doktorun davranışı çok bilinçli geldi bana eskiden doktorlar hemen sezeryana alıyordu açılmayı sanciyi suyu gelmeyi beklemeden
böyle doktorlar kaldi mi

Bende her defa soruyorum35 gidince yine sorucam

Ayy maşallah bebiş kocaman olmuşşşş

Kızzz maşallah benim kızım 36 haftalıkken 2950 doğmuştu. Maşallah seninki güzel sağlıkla gelsinler

Masalalh kızlar bugün de kontrol günuymus bebisler sağlıklı oh mis ..
Doğum şekli bir şekilde olur nasılsa bende merak ediyorum kuzumu inat ettim kendi doktoruma gidecem şu saatten sora özele gitmem diye ama bazen de kendime kızıyorum

MaşAllah ireliden gidiyor bebeğin benim oğlan 3200 doğdu 2600 hastaneden çıktık çok üzülmüştüm o zaman

Naber canlar
Dün kv ye ziyarete gittik misafir şu bu derken benim evdeki lşler aksadı eşimden de umudu kestim vakit ayirmayacak bellliki izin de almıyor boylelikle
Bu haftasonuna temizliğe kadınlari çağırdım gelecekler
Benim gibi analık iznini uzatan olduysa son üç haftaya kadar çalışacak olan onlara bir haberim var bugün iş yerinde ilgili birimden aradılar yönetmelik değişmiş
Bu çalıştığımız beş hafta boyunca aldığımız senelik izin ve raporlar da analık izninden dusulecek mis haberiniz olsun bende şu aralar bir kaç gün rapor alır dinlenirim diyordum suya düştü az kaldı nasılsa sabredecem

Kızlar bebeğin hareketleri dünden beridir azaldı sanki hareket ediyor ama önceki günler kadar deyil dün ayagim kaydı dusecekken tutundum sanki ondan sonra bir azalma oldu hareketlerinde bı hastaneye mi gitsem

Ben hala hastanede ve çıkışta ne giyeceğime karar veremedim :)
Kuzum bende aylar önce toplu alışveriş yapmıştım takımların ikisi yenidogandi Allah'im o karisiklikta kasada mi düştü ne oldu bilmiyorum yenidoganlardan birinin üstü birinin altı yoksinir bozucu aradım aradım yok resmen ben para kaybetsem üzülmüyorum ama bu şekilde bir durumda pek bir üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…