- 18 Haziran 2025
- 79
- 26
- 3
Ay senin adına sevindim, ne kadar iyi gelmiştir. Oh mis misKızlarrr ben denize gittim kesinlikle tavsiye ediyorum ya bana git diyenlerden allah razı olsungöbeğim yokmuş gibi kuş gibiydim gerçekten yakın olsa da her gün gitsem
Tek sıkıntım göğüs uçlarım kızardı sızladı,, neden olduğunu anlayamadım. Lansinoh krem sürdüm o baya hafifletti ama hala biraz var sanki kızarıklık.
Onun dışında bugün kontrolümüz varrr bebişimi görmeyeli 3 hafta oldu bakalım ne kadar büyümüş
Sizler nasılsınız
Maşallah gayette gelişimi yerinde heyecandan insan bazen doktorlara bildiğini bile soruyorKızlarrr ben çıktım kontrolden. Kg 2075, boyu 43 cm
Döndü poposunu yüzünü göstermedi nazlı kızım benim ya.başı aşağıdaymış ama sezeryan olur muhtemelen. 35. Haftada gel bi sonraki kontrole dediz Ay bende adama illa tutturdum bi sonraki geldiğimde mi tarih vereceksiniz diye, tarih vermeyeyim uğuru kaçmasın dedivermeyecek işte niye her seferinde soruyorsam
Biraz farklı ama kız çocuklarında böyle isimler güzel olabiliyor. Önemli olan sen bebeğine Kalben diye seslenirken benimseyebildin mi o:)Kızlar selam kızımın ismine hala karar veremedik Kalbenismini beğeniyorum sizce nasıl başka isimler bakmaya devam mı etmeliyim
Kaç haftalıktın canım, sağlıcakla gelsin bebişlerimizKızlarrr ben çıktım kontrolden. Kg 2075, boyu 43 cm
Döndü poposunu yüzünü göstermedi nazlı kızım benim ya.başı aşağıdaymış ama sezeryan olur muhtemelen. 35. Haftada gel bi sonraki kontrole dediz Ay bende adama illa tutturdum bi sonraki geldiğimde mi tarih vereceksiniz diye, tarih vermeyeyim uğuru kaçmasın dedivermeyecek işte niye her seferinde soruyorsam
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz benim randevum teee ayın beşindeBugün kontrolüm var çok heyecanlıyımher gün görmek istiyorum
Maşallah gelişimi yerinde doktorun davranışı çok bilinçli geldi bana eskiden doktorlar hemen sezeryana alıyordu açılmayı sanciyi suyu gelmeyi beklemedenBen sanırım doğuracağım benimle aynı durumda olanlar var mı doktor sadece bekle diyor çok sıkıldım ve normal başlamasından korkuyorum 2.5 cm açıklık var ciğer geliştirici vurdu ara ara sancım var 1 haftadır böyle hastaneye de yatırmıyor eve git bekle diyor sana erken sezeryan yapamam diyor arkadaşım 1 gün sancı çekti aklıma o geliyor bebek 3 kilo 34 haftada. Doktorumu değiştireceğim sırf bu rahatlığı yüzünden ama mantıklı mı bilmiyorum
Bende her defa soruyorumKızlarrr ben çıktım kontrolden. Kg 2075, boyu 43 cm
Ya sorma. Çıkınca kendime kızdımMaşallah gayette gelişimi yerinde heyecandan insan bazen doktorlara bildiğini bile soruyor
Sağlıcakla gelsin bebislerimiz
32+3 aminnnKaç haftalıktın canım, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Ben utandım yaaaBende her defa soruyorum35 gidince yine sorucam
Molfix daha önce kızımda memnun kaldığım için. Çok almadım 1 paket 1 numara, 2 numaradan 1 paketBebek bezi için hangi marka tercih ettiniz?
Ayy maşallah bebiş kocaman olmuşşşşKızlarrr ben çıktım kontrolden. Kg 2075, boyu 43 cm
Kızzz maşallahBen de kontrolden çıktım bizimki 2.724 gr olmuşşşboyunu sormayı unuttum suyu çok iyi şu an çok iyi gidiyor dedi doktor
bugün 34+1 ama bebiş 36+1 gibi ileriden gidiyormuş. Doğum olarak ta sen nasıl istiyorsan sağlık durumuna göre o şekilde yaparız dedi çok rahatladım
Molfix oğluma iyi geldi ondan şimdi yine aynısını aldımBebek bezi için hangi marka tercih ettiniz?
Masalalh kızlar bugün de kontrol günuymus bebisler sağlıklı oh mis ..Ben de kontrolden çıktım bizimki 2.724 gr olmuşşşboyunu sormayı unuttum suyu çok iyi şu an çok iyi gidiyor dedi doktor
bugün 34+1 ama bebiş 36+1 gibi ileriden gidiyormuş. Doğum olarak ta sen nasıl istiyorsan sağlık durumuna göre o şekilde yaparız dedi çok rahatladım
MaşAllah ireliden gidiyor bebeğin benim oğlan 3200 doğdu 2600 hastaneden çıktık çok üzülmüştüm o zamanBen de kontrolden çıktım bizimki 2.724 gr olmuşşşboyunu sormayı unuttum suyu çok iyi şu an çok iyi gidiyor dedi doktor
Kuzum bende aylar önce toplu alışveriş yapmıştım takımların ikisi yenidogandi Allah'im o karisiklikta kasada mi düştü ne oldu bilmiyorum yenidoganlardan birinin üstü birinin altı yokBen hala hastanede ve çıkışta ne giyeceğime karar veremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?