- 5 Şubat 2025
- 370
- 444
- 18
- 26
Sağlıklı olsunlar inşallah hepsi kendi kilosunda saatinde gelsinMaşAllah ireliden gidiyor bebeğin benim oğlan 3200 doğdu 2600 hastaneden çıktık çok üzülmüştüm o zaman
Geçmiş olsunKızlar bebeğin hareketleri dünden beridir azaldı sanki hareket ediyor ama önceki günler kadar deyil dün ayagim kaydı dusecekken tutundum sanki ondan sonra bir azalma oldu hareketlerinde bı hastaneye mi gitsem
Evet beğenip seçiyoruz sonra bulamıyoruz ben de üzülürdüm ama sağlık olsun canını sıkmaKuzum bende aylar önce toplu alışveriş yapmıştım takımların ikisi yenidogandi Allah'im o karisiklikta kasada mi düştü ne oldu bilmiyorum yenidoganlardan birinin üstü birinin altı yoksinir bozucu aradım aradım yok resmen ben para kaybetsem üzülmüyorum ama bu şekilde bir durumda pek bir üzülüyorum
Maşallah gerçekten çok iyi kilosu benimkiler hep mini mini çıkıyorBen de kontrolden çıktım bizimki 2.724 gr olmuşşşboyunu sormayı unuttum suyu çok iyi şu an çok iyi gidiyor dedi doktor
bugün 34+1 ama bebiş 36+1 gibi ileriden gidiyormuş. Doğum olarak ta sen nasıl istiyorsan sağlık durumuna göre o şekilde yaparız dedi çok rahatladım
O nasıl be öyle. Sizin işyeri kendine göre böyle bi karar vermiş olamaz dimi? 16 haftadan gün gün nasıl düşecekler ki öyle. Bende araştırayım bakayımNaber canlar
Dün kv ye ziyarete gittik misafir şu bu derken benim evdeki lşler aksadı eşimden de umudu kestim vakit ayirmayacak bellliki izin de almıyor boylelikle
Bu haftasonuna temizliğe kadınlari çağırdım gelecekler
Benim gibi analık iznini uzatan olduysa son üç haftaya kadar çalışacak olan onlara bir haberim var bugün iş yerinde ilgili birimden aradılar yönetmelik değişmiş
Bu çalıştığımız beş hafta boyunca aldığımız senelik izin ve raporlar da analık izninden dusulecek mis haberiniz olsun bende şu aralar bir kaç gün rapor alır dinlenirim diyordum suya düştü az kaldı nasılsa sabredecem
Doğum öncesi izinin doğum sonrasına eklenebilmesi için mutlaka fiilen çalışılması gerekmektedir. Yani bu süre zaafında yıllık izin, mazeret izini, kısa ve uzun süreli doktor raporu alınamaz. Alınırsa doğum sonrası izinden düşülür.Naber canlar
Dün kv ye ziyarete gittik misafir şu bu derken benim evdeki lşler aksadı eşimden de umudu kestim vakit ayirmayacak bellliki izin de almıyor boylelikle
Benim gibi analık iznini uzatan olduysa son üç haftaya kadar çalışacak olan onlara bir haberim var bugün iş yerinde ilgili birimden aradılar yönetmelik değişmiş
Bu çalıştığımız beş hafta boyunca aldığımız senelik izin ve raporlar da analık izninden dusulecek mis haberiniz olsun bende şu aralar bir kaç gün rapor alır dinlenirim diyordum suya düştü az kaldı nasılsa sabredecem
Biraz dinlenip bakayım uzanıp o haldeGeçmiş olsun
Ben sormuştum doktora da çok fazla yorulursan bebek oynamaz demişti sen yinede doktoruna görün istersen şiddetli bir sarsılma geciridgine inaniyorsan
Aynen canım sağlık olsun vakit daraliyor git gide heyecanlıyım sanki hiç daha evvel dogurmamisim gibiEvet beğenip seçiyoruz sonra bulamıyoruz ben de üzülürdüm ama sağlık olsun canını sıkma
Yönetmelik değişti dediler bende bakacamda bir firsat bulamadimO nasıl be öyle. Sizin işyeri kendine göre böyle bi karar vermiş olamaz dimi? 16 haftadan gün gün nasıl düşecekler ki öyle. Bende araştırayım bakayım
ay şaka mı ben de çok şaşırdım şuan, hiç bilgim yoktu.Doğum öncesi izinin doğum sonrasına eklenebilmesi için mutlaka fiilen çalışılması gerekmektedir. Yani bu süre zaafında yıllık izin, mazeret izini, kısa ve uzun süreli doktor raporu alınamaz. Alınırsa doğum sonrası izinden düşülür.
Böyle bi şey varmış yaaa . Çok saçma ve ilk defa duyuyorum.
Benim iş yeri kanunu nizamı hatırlatmazsa olmaz iki bayan bir yıldır toplamda ise bir ay gelmemiştir onlara hiç bişi yok ne küçük bebekleri var ne de başka bişi müdüriyet öz yumuyor anlam veremiyorumDoğum öncesi izinin doğum sonrasına eklenebilmesi için mutlaka fiilen çalışılması gerekmektedir. Yani bu süre zaafında yıllık izin, mazeret izini, kısa ve uzun süreli doktor raporu alınamaz. Alınırsa doğum sonrası izinden düşülür.
ayy evet..Aynen canım sağlık olsun vakit daraliyor git gide heyecanlıyım sanki hiç daha evvel dogurmamisim gibi
Ciddi misiniz çok şaşırdım şu an. Yıllık izin çalışma gününden sayılıyor zaten onu saymamaları çok saçma değil mi yaDoğum öncesi izinin doğum sonrasına eklenebilmesi için mutlaka fiilen çalışılması gerekmektedir. Yani bu süre zaafında yıllık izin, mazeret izini, kısa ve uzun süreli doktor raporu alınamaz. Alınırsa doğum sonrası izinden düşülür.
Bence bu çok güzelmişayy evet..ne giyeceksin doğumdan sonra ayarladın mı: ben şu siyah Pyjama yı alayım mı üzerine siyah sabahlığım var onu giyerim. Ya da alt üst takım mı alayım yapamıyorum hiçbir şeye karar veremiyorum
Ben bunu aldımKızlar burun aspiratörü aldınız mı? Hangi marka model tercih ettiniz?
Benimsiyorum galiba ama tam emin olamıyorum işteBiraz farklı ama kız çocuklarında böyle isimler güzel olabiliyor. Önemli olan sen bebeğine Kalben diye seslenirken benimseyebildin mi o:)
Bende şaşırdım. Bende bugün 1 eylül e kadar çalışabilir aldım ama doktorum istediğin zaman gelip rapor alabilirsin dedi. Havalar çok sıcak malum. Bakalım inşallah düşündüğümüz gibi oluray şaka mı ben de çok şaşırdım şuan, hiç bilgim yoktu.
Rapor falan belki bir nebze de yıllık izin ne alaka ya? Ben 36da yıllık izin alıp 37de raporumu başlatmayı düşünüyordum.
Bende yeni öğrendim ama çok saçma bi şeyCiddi misiniz çok şaşırdım şu an. Yıllık izin çalışma gününden sayılıyor zaten onu saymamaları çok saçma değil mi ya
kadın doğum hariç başka sebepten rapor alınca analık izninden düşmüyor diye duydum araştır istersen canımNaber canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?