Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar bebeğin hareketleri dünden beridir azaldı sanki hareket ediyor ama önceki günler kadar deyil dün ayagim kaydı dusecekken tutundum sanki ondan sonra bir azalma oldu hareketlerinde bı hastaneye mi gitsem
Geçmiş olsun
Ben sormuştum doktora da çok fazla yorulursan bebek oynamaz demişti sen yinede doktoruna görün istersen şiddetli bir sarsılma geciridgine inaniyorsan

Evet beğenip seçiyoruz sonra bulamıyoruz ben de üzülürdüm ama sağlık olsun canını sıkma

Maşallah gerçekten çok iyi kilosu benimkiler hep mini mini çıkıyor nasıl içinden geçiyorsa öyle doğur sağlıkla ilerlerse vajinal yap korkuyorsan epidural araştır doktoruna danış sancılar baya hafifliuormuş öyle en azından destek olur sana

O nasıl be öyle. Sizin işyeri kendine göre böyle bi karar vermiş olamaz dimi? 16 haftadan gün gün nasıl düşecekler ki öyle. Bende araştırayım bakayım

Doğum öncesi izinin doğum sonrasına eklenebilmesi için mutlaka fiilen çalışılması gerekmektedir. Yani bu süre zaafında yıllık izin, mazeret izini, kısa ve uzun süreli doktor raporu alınamaz. Alınırsa doğum sonrası izinden düşülür.
Böyle bi şey varmış yaaa . Çok saçma ve ilk defa duyuyorum.

ay şaka mı ben de çok şaşırdım şuan, hiç bilgim yoktu.
Rapor falan belki bir nebze de yıllık izin ne alaka ya? Ben 36da yıllık izin alıp 37de raporumu başlatmayı düşünüyordum.

Benim iş yeri kanunu nizamı hatırlatmazsa olmaz iki bayan bir yıldır toplamda ise bir ay gelmemiştir onlara hiç bişi yok ne küçük bebekleri var ne de başka bişi müdüriyet öz yumuyor anlam veremiyorum

Aynen canım sağlık olsun vakit daraliyor git gide heyecanlıyım sanki hiç daha evvel dogurmamisim gibi
ayy evet.. ne giyeceksin doğumdan sonra ayarladın mı: ben şu siyah Pyjama yı alayım mı üzerine siyah sabahlığım var onu giyerim. Ya da alt üst takım mı alayım yapamıyorum hiçbir şeye karar veremiyorum

Eklentiler

• IMG_1038.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 40
Ciddi misiniz çok şaşırdım şu an. Yıllık izin çalışma gününden sayılıyor zaten onu saymamaları çok saçma değil mi ya

Bence bu çok güzelmiş evde sabahlığın varsa tekrar almak mantıklı olmaz bence. Bir tane de sabahlıksız takım alabilirsin

Kızlar burun aspiratörü aldınız mı? Hangi marka model tercih ettiniz?
Ben bunu aldım
Elektrikli tercih ettim manuel beni biraz korkutuyor

Biraz farklı ama kız çocuklarında böyle isimler güzel olabiliyor. Önemli olan sen bebeğine Kalben diye seslenirken benimseyebildin mi o:)
Benimsiyorum galiba ama tam emin olamıyorum işte çevremdekiler ya çok beğeniyor ya hiç beğenmiyor benimde onların tepkilerine göre değişiyor hissim

Kızlar öğretmen olan var mı? Çalışabilir raporu alamazsın dedi müdürüm bana 32.haftamdan başladı yani iznim sizin de mi öyle

ay şaka mı ben de çok şaşırdım şuan, hiç bilgim yoktu.
Rapor falan belki bir nebze de yıllık izin ne alaka ya? Ben 36da yıllık izin alıp 37de raporumu başlatmayı düşünüyordum.
Bende şaşırdım. Bende bugün 1 eylül e kadar çalışabilir aldım ama doktorum istediğin zaman gelip rapor alabilirsin dedi. Havalar çok sıcak malum. Bakalım inşallah düşündüğümüz gibi olur
Ciddi misiniz çok şaşırdım şu an. Yıllık izin çalışma gününden sayılıyor zaten onu saymamaları çok saçma değil mi ya
Bende yeni öğrendim ama çok saçma bi şey

kadın doğum hariç başka sebepten rapor alınca analık izninden düşmüyor diye duydum araştır istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…