Üç tane Pembe pijama takımı aldım bir tanesi ceketli bir tanede kollu siyah pijama takımı aldım hastaneden çıkarken de heralde giderken giydiğimi giyerim kız hiç düşünmemiştim ne ne giyecem benayy evet..ne giyeceksin doğumdan sonra ayarladın mı: ben şu siyah Pyjama yı alayım mı üzerine siyah sabahlığım var onu giyerim. Ya da alt üst takım mı alayım yapamıyorum hiçbir şeye karar veremiyorum
Bana da kulak buruna gitsen dahi analiktan düşecek dediler saçma ama valla yaparmi yaparlarkadın doğum hariç başka sebepten rapor alınca analık izninden düşmüyor diye duydum araştır istersen canım
Ben de araştırayım teşekkür ederimBen bunu aldım
Elektrikli tercih ettim manuel beni biraz korkutuyorDirect NEXUS Elektrikli Bebek Burun Aspiratörü Küçük Çocuklar Için Güvenli Ve Etkili Burun Emici - Fiyatı, Yorumları
Direct NEXUS Elektrikli Bebek Burun Aspiratörü Küçük Çocuklar Için Güvenli Ve Etkili Burun Emici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Herkes yanlış biliyormuş öyle duydum araştırmak lazımBana da kulak buruna gitsen dahi analiktan düşecek dediler saçma ama valla yaparmi yaparlar
Canım şimdi yönetmelikler sürekli değişiyor birde memura yarim gün çalışma geldi demekki bir düzenleme içine girdiler anlam veremedim yoksa ben gidip rapor alacaktim bir kaç gün cidden sıcaklarda zorlanıyorumHerkes yanlış biliyormuş öyle duydum araştırmak lazım
Kan değerin kaclarda doktor gerek görürse kan veriyor geçen hafta burdan bir arkadaşa kan verildiKızlar kansızlık demir eksikliği var bende ilaçları içtikten yarım saat sonra istiğfar ettiriyor ilaçlar. Ve şuan mutfak toplamaya kalkarken bile elim dizlerim titriyor her gören yüzün solmuş gözlerinin altı çok sararmış neden doktora gitmiyosun diyorlar şuan güce kuvvete ihtiyacım varmış doğum yaklaştığı için. Gidip damar yoluyla kan alan var mı aranızda kan takviyesi yaparlar mı aceba
Ferritin 6 gösteriyor pekte anlamıyorum doktor doğumda kan vermek zorunda kalırız dedi ama ben kendimi hiç iyide hissetmiyorumKan değerin kaclarda doktor gerek görürse kan veriyor geçen hafta burdan bir arkadaşa kan verildi
Gördük uzun zamandır yüzünü görmemiştik bu sefer gösterdi oğlum kendiniYaayüzünü gösteriyor mu bizimki en son çok göstermedi yarım görebildik
Aklıma girdin cumartesi ben de gitmeyi düşünüyorumKızlarrr ben denize gittim kesinlikle tavsiye ediyorum ya bana git diyenlerden allah razı olsungöbeğim yokmuş gibi kuş gibiydim gerçekten yakın olsa da her gün gitsem
Tek sıkıntım göğüs uçlarım kızardı sızladı,, neden olduğunu anlayamadım. Lansinoh krem sürdüm o baya hafifletti ama hala biraz var sanki kızarıklık.
Onun dışında bugün kontrolümüz varrr bebişimi görmeyeli 3 hafta oldu bakalım ne kadar büyümüş
Sizler nasılsınız
Her şey çok güzel 34+0 2403 g olmuşuz her şey yolunda Bebegin başı aşağıda her şey iyi dedi çok mutlu olduk şükürHadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz benim randevum teee ayın beşinde
Canım bu yıllardır var biz hatta izin yada rapor alacaksak hep 32 den önce aldık 32 den sonra bir gün rapor dahi alsan direkt seni doğum iznine ayırıyor hatta geri işe dönemiyorsunDoğum öncesi izinin doğum sonrasına eklenebilmesi için mutlaka fiilen çalışılması gerekmektedir. Yani bu süre zaafında yıllık izin, mazeret izini, kısa ve uzun süreli doktor raporu alınamaz. Alınırsa doğum sonrası izinden düşülür.
Böyle bi şey varmış yaaa . Çok saçma ve ilk defa duyuyorum.
Canım şimdi yönetmelikler sürekli değişiyor birde memura yarim gün çalışma geldi demekki bir düzenleme içine girdiler anlam veremedim yoksa ben gidip rapor alacaktim bir kaç gün cidden sıcaklarda zorlanıyoru
hiç duymamıştım araştırınca duydumCanım bu yıllardır var biz hatta izin yada rapor alacaksak hep 32 den önce aldık 32 den sonra bir gün rapor dahi alsan direkt seni doğum iznine ayırıyor hatta geri işe dönemiyorsun
Bence al canımKızlar ben bundan aldım. Çok güzelRengarenk Minikler Pudra Pembesi Fiyonklu Tüylü Anne Bebek Lohusa Taç Seti – Taç – Taç - Fiyatı, Yorumları
Rengarenk Minikler Pudra Pembesi Fiyonklu Tüylü Anne Bebek Lohusa Taç Seti – Taç – Taç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fakat şöyle bi sorun var. Benim bi tane daha kızım var , biz yenidoğanla böyle takarsak o yavrum kesin kıskanır. Ben bunu kargo gelince farkettim. Bi tane daha mı alayım şimdi
ÖzeleÖzel mi devlette mi doktorunuz
Doktor neden öyle dedi ki, başka bi doktor görüşü al. İçin rahatlasın
Doktor neden öyle dedi ki, başka bi doktor görüşü al. İçin rahatlasın
Farklı bir doktora görün sancın varsa sonuçta acı çekiyorsun. Hem son durumu öğrenmiş olursun
Bilemedim ki neden böyle olmuş söylüyor mu:/ ikinci bir görüş almak her zaman iyidir de neden hastaneye yatırmıyor onu anlamadım belki başka doktor yatış verir daha rahat geçirirsin süreci..
Gittim farklı doktora da bebek kanala girmiş en geç 10 güne başlar hiçbir sıkıntı yok şuan diyor ama beni korku aldı işte her saniye tutuşuyorum asla normal istemiyorum ve doktor hep sezeryan olur demişti. Yalancı sancı hastanede beklesen ne diyip yolluyor eve evde başlamasını bekle diye bana ekren geliyor 35 hafta bilmiyorumMaşallah gelişimi yerinde doktorun davranışı çok bilinçli geldi bana eskiden doktorlar hemen sezeryana alıyordu açılmayı sanciyi suyu gelmeyi beklemeden
böyle doktorlar kaldi mi
Maşallah aslan parçasına ismine karar verdin miGördük uzun zamandır yüzünü görmemiştik bu sefer gösterdi oğlum kendini
Aklıma girdin cumartesi ben de gitmeyi düşünüyorum
Her şey çok güzel 34+0 2403 g olmuşuz her şey yolunda Bebegin başı aşağıda her şey iyi dedi çok mutlu olduk şükürnst de sancı da çıkmadı
Ferrtin değeri Demir eksikliği sanıyorum yine oda kanla alakalı ve gerçekten düşükmus doktora ne olur ne olmaz gorunmende yarar varFerritin 6 gösteriyor pekte anlamıyorum doktor doğumda kan vermek zorunda kalırız dedi ama ben kendimi hiç iyide hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?