Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Şimdi bile oynadıklarını nefes alıyorum .d ama o da küçük anlamıyor düşürüyor ya da koruyamıyor tek bırakamıyorum olsun iyi olsunlarda yapacak bir şey yok

Kızlar ikinci çocuğu yapmanın en mantıklı zamanı ne zaman sizce işe ara verince ben çocukların arasını uzun tutmayı çok istemiyorum
Hemen peşine yapmak en mantıklısı dedi kocam beni baya ikna etti kabul ettim doğuracağım yakında bakalım haklı mıymış diğer bebeğim 1 yaş 4 aylık

Kızlar ben arkasına bitane daha doğurmak istiyodum zaten bı kosusturmann arasında oda büyür diye ama anlaşılan çok zor
Kızlar ikinci çocuğu yapmanın en mantıklı zamanı ne zaman sizce işe ara verince ben çocukların arasını uzun tutmayı çok istemiyorum
Benm bu 2.ci olacak ama büyük çocuğum 9 yaşında bu bebeğimden hemen sonra bitane daha doğurayim zaten koşuşturmann arasında oda aradan çıksın ikisi bir büyür diyordum da vazgeçtim sanki

3. için diyorsun hemde ay maşallah

9 yaşında olanın epey desteği olur aslında mantıklı bir düşünce ben kalabalık aile seviyorum, maddi açıdan zorlamadığı sürece tabi

3. için diyorsun hemde ay maşallah
Şimdi şöyle balım benim ikinci evliliğim olduğu için bu esim ve benden tek çocuk olacak eşimin iki kızı benim bir oğlum var eşim kızlarını göremiyor ablaları ile arasında bir bağ olmayacak yüksek ihtimal oğlum desen büyüyünce babamın yanına giderim anne ben orayı daha çok seviyorum diye şimdiden söylüyor büyüyünce yalnız kalmasın diye düşünüyodum bende taki yorumları okuyana kadar

9 yaşında olanın epey desteği olur aslında mantıklı bir düşünce ben kalabalık aile seviyorum, maddi açıdan zorlamadığı sürece tabi
Hem kalabalık aile güzel hemde mesela oğlum çok sıkılırdı arkadaşım yok herkes kardeşi ile oynuyor bende kardeş istiyorum diye çok söylerdi küçükken hemen arkasına bitane daha hengamenin arasında doğurursam birlikte oynarlar arkadaş gibi diye düşünüyordum

Kızlar selaam bende bugün itibari ile doğum iznine ayrıldım raporumu aldım geldim bir aksilik çıkmazsa inşallah vajinal doğuma karar verdik umarım yapabilirim

Ben senin gibiydim işte 9 yaşındaydı oğlum doğurdum smdi 3. Yü doğurucam bence vazgeçme istiyorsan

Kızlar yarın kontrölüm var acaba gün verirmi bence yok eşim diyor verir

Evet canım yüksek çıkmış, tokluk şekeri düzeyinde çıkmış. Hatalı ölçüm olabilir mi? 82 ne zaman ölçülmüştü? Bir de laboratuvarda mı ölçtürdünüz
Aile hekimliğinde verdim canım kanı ama geçen gün tokluk şekerim de yüksek çıkmıştı bu akşam tekrar ölçeyim, 82 haziranda vermişim en son kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…