Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
hıı o zaman haklısın :) o zaman yap yap :)
bende çok seviyorum kalabalık aileyi
yaşım 35 değilde 26 filan olsa mesela 3. yü kesinnn düşünürdüm

Kızlar selaam bende bugün itibari ile doğum iznine ayrıldım raporumu aldım geldim bir aksilik çıkmazsa inşallah vajinal doğuma karar verdik umarım yapabilirim
Hoşgeldin Yaparsın tabii neden yapamayasın. Ben içten içe dua ediyorum mecburi sezeryan olurum inşallah diye. Sonra pişmanlıkta çekmem ay keşke normal doğursaydım falan Ama içten içe tabii, çevremdeki kimseye demiyorum. Doğururuz inşallah ne diyelim bir şekilde çıkacak bu bebekler ama öyle ama böyle.

Ay hayatlarımız aynı resmen tek değilmişim kesinlikle yap bizde bu yüzden yaptık

hıı o zaman haklısın :) o zaman yap yap :)
bende çok seviyorum kalabalık aileyi
yaşım 35 değilde 26 filan olsa mesela 3. yü kesinnn düşünürdüm
Hahshshs ben 25 yaşındayım ama içim geçmiş demek ki ,bir ara bağlatim gitsin garanti olsun diye bile düşündüm aıdkwodk O kadar düşünmüyorum ikinciyi.

Kızlar selaam bende bugün itibari ile doğum iznine ayrıldım raporumu aldım geldim bir aksilik çıkmazsa inşallah vajinal doğuma karar verdik umarım yapabilirim
Ay yaparsın neden yapamayasın yeterki sağlıksal sorun olmasın ben de vajinal yapıcam inşallah

Bende uzattım izni kuzum 37 de ayrılıyorum orman mühendisiyim şimdilik zorlanmıyorum 14 Ağustos'ta izinliyim sen ne iş yaprsun
son 2 haftan kalmış ne güzel şirket avukatıyım ben de, 4 eylülde izne ayrılıyorum daha o kadar çok ki nasıl geçecek bilmiyorum

Hahshshs ben 25 yaşındayım ama içim geçmiş demek ki ,bir ara bağlatim gitsin garanti olsun diye bile düşündüm aıdkwodk O kadar düşünmüyorum ikinciyi.
sen bi doğur , büyüsün özlersin yine yaparsın
bağlatma bağlatma zaten bağlamazlar bu yaşta
Ben 35 gibi 4.yü yaparım heralde şaka şaka şu an tek isteğim tekrar kot tshirt giyip yüz üstü yatabilmek
ay bende doğurup zayıflamayı dört gözle bekliyorum. uzun saatler tuvalete gitmeden gezmeyi, nefes nefese kalmadan temizlik yapmayı, sırt üstü, yüz üstü her şekilde yatmayı

son 2 haftan kalmış ne güzel şirket avukatıyım ben de, 4 eylülde izne ayrılıyorum daha o kadar çok ki nasıl geçecek bilmiyorum
banada 1 eylül ' e kadar verdi doktorum ama istediğin zaman gel dedi açık kapı bıraktı :)
31 ağustos tan sonra adımımı atmam töbee :)

Zaman hızlı geçiyor vallahi geçen doguracam sandım ayyy hep diyorumki vakitli gelsinler serin serin şu sıcakta uğraşmak istemiyorum

Babamlar 12 çocuk babam en sonuncu tabi artık 3 kişi kalmışlar ama öyle bir kalabalıklarki düğünlerde komşuya gerek yok kendimiz fazlasıyla yeteriz
En sevdiğim aile tipi hele şöyle bol kız kardeşli halali teyzeli düğünler falan bayılıyorum bizde bir hala var kardeşimin düğününe bile gelmedi konuşmuyorum,

Ayyy kızlar konumuzla pek alakası yok ama Karaca düdüklüsu olan varmı tencerenin kapağı açılmıyor havasını da aldım ama

Ay bende bazen içimden öyle geçiyorum ama sezeryandan çok korkuyorum nedense dediğin gibi bi şekilde çıkcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…