Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ayyy kızlar konumuzla pek alakası yok ama Karaca düdüklüsu olan varmı tencerenin kapağı açılmıyor havasını da aldım ama
Bende var bu yuvarlak basmalı olandan. Benimde açılmıyor çok sıcak olduğu zaman. Birazcık soğuyunca açılıyor

Ay hayatlarımız aynı resmen tek değilmişim kesinlikle yap bizde bu yüzden yaptık
Tamam sen doğurduktan sonra çok zorlaniyormusun yada pek bişe fark etmiyor mu söyle bana oldumu yaşım 34 aslında bakarsan gün günü aratiyormus ilk hamileliğim ile bu hamileliğim arasında resmen uçurum var çok zorladı beni gözüm asla kesmiyor bide çocukları çok severim ama sadece sevmeyi bakmayı pek sevmem ama tek kalmasın çocuğum ne bilim diğer kardeşleri dıslar kardeş gibi görmezler diye düşünüyorum hemen arkasına bida yaparsam ikisi bir büyürler

Ben smdi bebeğin peşinde koşturuyorum zaten ekstra iki bebeğe dikkat edeceğim diye düşünüyorum önemli olan hamilelikti o da bitmek üzere o yüzden iyiki yaptım diyorum şimdiden yaşın 34 ise erteleme zaten çocuk yaparım tekrar diyorsan eğer peşinden yapın gitsin bir de şöyle bir şey var bebeğim yeni bir iki aydır yürüyor yani ondan önce daha rahattı çocuk ne kadar büyürse o kadar zor oluyor çünkü her yere gidiyor artık peşinden gidip korumak zorundayım. O yüzden 2 , 3 yıl beklemek mantıklı değil aslında daha bana bağlıyken hamilelik kolay oldu bana smdi peşinde koşuyorum ama son ayım artık az kaldı

En sevdiğim aile tipi hele şöyle bol kız kardeşli halali teyzeli düğünler falan bayılıyorum bizde bir hala var kardeşimin düğününe bile gelmedi konuşmuyorum,
Aynen çok güzel oluyor malesef bu konuşmama durumu bizlerdede var

Zaten yaparsam en geç 1sene içinde oldu oldu olmadı daha tamamen kapatırım ama istiyorum bitane daha Rabbim nasip ederse. Oğluşum babasının yanına gitti tatilde geçen gün görüntülü konuşurken diyor ki anne senin karnındaki bebek benim kardeşim deyilmis ki onun soyadı farklı olacakmış şimdiden dolduruyorlar çocuğu büyüyünce onu sahiplenir mi bilemiyorum çok isterim aralarındaki bağ kuvvetli olsun ama şimdiden başladılar eşimin kızları desen anneleri babaları ile bile görüştürmüyor kaldiki kardeslerini benimsesinler konuştukca gaza geldim dur sen ben bunu hayirlisi ile doğurayim da hemen arkasına bitane daha doğuracam zorsa zor öyle böyle zaman geçip büyürler

Çok üzüldüm ne kadar kötü yönlendiriyorlar çocuğu… sevgi değil bu gerçekten.. benim çocuğum kocamı öz babası biliyor bizde öyle hissediyoruz çünkü kocam büyüttü her şeyini o yapıyor alıyor. Gerçek babası sadece bir kere gördü bir daha ne sordu ne nafaka ödedi kayboldu gitti o yüzden rahatım

H halefem kız ne kötüler mis bunlar benim çocuklarım kardeşimiz geliyor diyor yedi düvene yaydi babalarida biliyor büyük ihtamal ama yorum yapmıyor asla hatta oğlum( 12)ve kızım(14) babasının yanında oğlum diyorki anne gelsen de doğumu burda yapsan yok oğlum babannenlere gelemem dedim

Canim Allah razı olsun eşinden benim kocam da o konuda eşi benzeri olmayan nadir türlerden kızıma ve ogluma öz babaları kadar iyi bakıyor bende onun kızını sevmeye çalışıyorum

Bir ölç bakalım. Şeker çıkmış mıydı? Şeker varsa bebek büyüdükçe sapıtabiliyormuş değerler. Belki seninki anlık bir yükselmedir
Şeker yüklemesine gerek görmemişti doktorum ama bu ara üzüm dondurma filan fazla yiyorum o yüzden belki yüksek çıkmıştır

Canim Allah razı olsun eşinden benim kocam da o konuda eşi benzeri olmayan nadir türlerden kızıma ve ogluma öz babaları kadar iyi bakıyor bende onun kızını sevmeye çalışıyorum
Ne güzel insanlar varmış dünyada çok mutlu oldum senin ve çocuklar için de
İ

Bizde de aynı durumun, farklı cinsiyet hali mevcut :) Eşimin 2 oğlu var, o da onları 2 haftada bir görebiliyor maalesef, benim bir kızım var, o bizim yanımızda. Doğacak çocuğumuz da erkek, inşaallah arkasına hemen bir tane daha istiyorum ben de. Rabbim bir de kız nasip eylerse tadından yenmez diyorum :) Beş çocuk deyince herkese çok geliyor ama bence normal Kalabalık aile güzeldir, hele ki büyüdüklerinde. Ben anne babamı Covid döneminde 4 gün arayla kaybettim. Kardeşin ne demek olduğunu da o süreçte anladım, yalnız olsaydım ya da tek bir kardeşim olsaydı herşey çok daha zor olurdu eminim, çünkü ne akraba vardı yanımızda ne dostlar. Tek çocukta kalmak isteyenlere de belki bu açıdan bakarlar diye yazıyorum bunları, Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin, keşke hep başlarında olabilelim ama hayat bu. Kardeşlerim olmasa tekrar evlenemezdim bile, tek başıma nasıl evleneceğim kimin evinden gelin çıkacağım derdim. O yüzden kardeş önemli hanımlar, ayrıca Rabbim hiçbir evlada yaşatmasın ama kan ilik gerektiren hastalıklar konusunda da çok önemli kardeş. Çok yönlü düşünmekte fayda var..

Son düzenleme:
Kesınlıkle katılıyorum sanacocuk ne kadar buyurse o kadar zor oluyor.benım oglan 1-2 yasındayken dıyordumkı bır 4 -5 yasasa rahatlardım dıyordum sımdı 4 de gırdı dahada zorlastı sureklı gezmek ıstıyor aktıvıte ıstıyor evde sıkılıyor..kucukken bılmıyorlar bunları..

Basınız sagolsun Allahım sabır versınkesınlıkle haklısınız kardes cok onemlı..Kardes anne babanın bırakabilecegi en güzel miras

senin de epey varmış biz eylülün sonuna kalanlarız herhalde
Benim büyük ihtimal sezeryan olacak o yüzden 10-12 eylül gibi bence doğurucam
Kesinlikle her yaşta hamilelik farklı katılıyorum

Doğursakta şu işler bitse ya. Sıkıldım valla. Keçe bebek çantası vardı, içinin bölmesini çıkarmamışım. Hurçları bi daha indirdim. Buldum çıkardım. Yatağı kurulacak, yıkanacak. Alınacakları bitmiyor. Sürekli sipariş veriyorum ne kadar kaldı ek hesap allah sıfırdan alışveriş yapanlara dayanma gücü versin

Kalpleri çok kötü çok karanlık doldurduklarını biliyorum gene de oğlumun hatrına yolluyorum her yaz en az 2ay duruyor babasinda çok düşkün babasına ayrıldığımda 2yasindaydi gostermesem adını bilmezdi ama hiç engel olmadım gene de hala benimle uğraşıyorlar bazi insanlar kötü ne yaparsan yap olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…