Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Günaydın kuzum ellerine sağlık ben bugün gittim kadın tuttum bende işe geldim erken ama anca izne ayrildigimda ev temiz kalır

günaydınnn
çantam hazır ama tabi daha eklediklerim oluyor
temizlik bitti haftalık temizlikten devam
bacak ağrım yok ama 2 haftadır sağ ayağımda bi acı var, üstüne basınca sekiyorum. bastırmıyor. krem filan sürdüm ama fayda etmedi
herhalde kilo artışından kaynaklı diye düşünmeye başladım. geçmiyor çünkü

Kızlar benim bebeğim baş aşağıydı en son ama aşağılarda hiç sertlik yok baş gibi üst taraflarda ve yan taraflar sert karnımın acaba bu çocuk dçndü mü tekrar

Günaydın kuzum ellerine sağlık ben bugün gittim kadın tuttum bende işe geldim erken ama anca izne ayrildigimda ev temiz kalır
Kolay gelsin büyük temizlik bitsin de sonrasında bı sil şupur iş görür
Canim acaba fıtık falan var mı sende kalçana ya da beline vuruyor mu ?

Kızlar ben bir tane de vücut havlusu koyayım diyorum. Banyo durumu olur hastanedekini kullanmak istemem diye bir de iki tane çorap koyacağım. Oda serin olursa diye

İş bitmiyor asla ya bir de alınacaklar her aldığımı hevesle alıyorum orası ayrı tabi djdjsj
Ohh mis gibi çok iyi yapmışsın kafalar rahatlıyor çanta hazır olunca geriye doğurmak kalmış
Vücut havlusu ve el havlusu koydum ben illaki lazım olur diye düşünüyorum

Ordinaryüs prof kayınvalidemin söylemesine göre doğurunca çok üşüyormuşsun o yüzden çorap mantıklı benim ilk doğumum diye kandırıyor mu bilmiyorum hahahaha

Fıtık olsa kalça yada belim ağrımaz mı
benim tam ayağımda parmaklarımın az gerisinde nasıl tarif edeyim
hani topuklu giyince parmak üstünde durursun ya öyle olunca acıyor
düz durunca sıkıntı yok
havluyu iyi söyledin ya. sezeryandan sonra akşam su tutmuştum hastanede ama havlu var mıydı hatırlamıyorum
çorap iyi yaptın bende koydum
Ordinaryüs prof kayınvalidemin söylemesine göre doğurunca çok üşüyormuşsun o yüzden çorap mantıklı benim ilk doğumum diye kandırıyor mu bilmiyorum hahahaha
koy koy ayaklar üşüyor. ben ilk doğumda giymiştim. doğumhane buz gibi geliyor. sezeryandan mıdır nedir bilmiyorum odaya geçince giydirdiler

Sag ayak sora sağ kasiga geciyor sonrasinda sanciya çeviriyor hastaneye gittim yalancı sancı dedikleri vücut kendini doğuma hazırlıyor Muş canim

34+5 daha aslında oğlumu 37 aldı bu defa dedi 37 sonra alıcam çok az kaldı resmen günleri sayıyorum ya
senin 24 ağustos ve sonrası olur o zaman canım
eylül e kalmazsın
tam 39 olunca alcam dese 31 ağustos oluyor zaten

Canım yelekte al prof kv den hakli
yelek iyi dedin hiç aklıma gelmemişti. şal çok gelir diye koymamıştım. yelek koyayım

34+5 daha aslında oğlumu 37 aldı bu defa dedi 37 sonra alıcam çok az kaldı resmen günleri sayıyorum ya
Kız bizim senle aynıymış benim de 34 +5 senin de mantıken 22 ağustostan sorna ne zaman istersen yapması lazımm ne kadar çok durursa o kadar iyi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…