ben hastaneye sadece kolonya + isimli kutuda çikolata yaptırıcam.Şimdi yeni bir sorum varbu hastaneye gelecek olan insanlara bir şey ikram edecek misiniz? Ben isimli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum odayı da süsletmeyeceğim hevesim yok hiç.
İkinci sorum da eve gelen herkese ikram hazırlayacak mısınız? Pasta börek falan diyorlar o toplara girmek mantıklı mı ya
bende çok düşünüyorum. 1.den sonra olursa da nasılsa düşünüyoruz diyordum ama şimdi allah izin verirse artık 2 olacak. korkuyorumKızlar bu korunma işini nasıl edicem bilmiyorum acaba diyorum doktorumla konuşayımmı bu konuyu
Bende istiyorum eşim diyor gerek yok başka çözüm buluruz ama ben ondan başkasına inanmıyorum ya hiç duymadım onunla hamile kalan olsunkızlar tüpleri bağlatma konusunda ne düşünüyorsunuz ?
kimisi manevi olarak iyi değil diyor. ben düşünmüyorum ama bazende hazır sezeryan olmuşken bağlatsam mı diyorum
tabi ki hiç biri kesin değil , bağlatıp hamile kalanı duydum
Haklısın bende bunu çok düşünüyorum deri altı bir şeyler varmış takılıyormuş ağrısız bilmiyorum Türkiye'de varmıbende çok düşünüyorum. 1.den sonra olursa da nasılsa düşünüyoruz diyordum ama şimdi allah izin verirse artık 2 olacak. korkuyorum
ya birini duydum nasıl olmuşsa olmuş, hamile kalmışBende istiyorum eşim diyor gerek yok başka çözüm buluruz ama ben ondan başkasına inanmıyorum ya hiç duymadım onunla hamile kalan olsun
var var kola takılanı diyorsun. oda regl düzensizliği, erken menapoz gibi yan etkileri varmış. düzensizlik olunca da ruhsal olarak sıkıntı yaşatıyormuş. o yüzden onu eledimHaklısın bende bunu çok düşünüyorum deri altı bir şeyler varmış takılıyormuş ağrısız bilmiyorum Türkiye'de varmı
Geri dönüşü varmış geçen ben baya araştırdım amaliyatla açılıyormuşya birini duydum nasıl olmuşsa olmuş, hamile kalmış
hatta anlatan doktormuş kendi bile şok olmuş
bağlatmakta geri dönüşü yok ya ne bileyim bi gereklilik olur bi şey olur.
Bizim memleketin ünlü doktorlar hep onu tavsiye ediyor regl düzensizliyi yapıyor evet erken menapoz için bir söz demiyorlar ama bilemedimki..hap kesin istemiyorum..ben doktoruma kesin sorucam ya sonuçta doktorların kendileri bile korunuyor illaki bakalım ne söylicek banavar var kola takılanı diyorsun. oda regl düzensizliği, erken menapoz gibi yan etkileri varmış. düzensizlik olunca da ruhsal olarak sıkıntı yaşatıyormuş. o yüzden onu eledim
hap içsen oda hormonları bozuyor.
bi kondom var işte oda ne kadar güvenilirse
Ben düşünüyorum canım hazır sezeryan olacakken halletsinler diyorum. Tabi cevremdekiler yaşın genç pişman olursun belki 3.ü ye niyet edersin diyorlar ama benim karar kesinkızlar tüpleri bağlatma konusunda ne düşünüyorsunuz ?
kimisi manevi olarak iyi değil diyor. ben düşünmüyorum ama bazende hazır sezeryan olmuşken bağlatsam mı diyorum
tabi ki hiç biri kesin değil , bağlatıp hamile kalanı duydum
evet işte ameliyatta kolay değil kiGeri dönüşü varmış geçen ben baya araştırdım amaliyatla açılıyormuş
evet doğru diyorsun , ben hiç sormadım doktoruma bende bi sorarımBizim memleketin ünlü doktorlar hep onu tavsiye ediyor regl düzensizliyi yapıyor evet erken menapoz için bir söz demiyorlar ama bilemedimki..hap kesin istemiyorum..ben doktoruma kesin sorucam ya sonuçta doktorların kendileri bile korunuyor illaki bakalım ne söylicek bana
Kondomla çok şükür biz dört sene korunabildik ama hep korkuyordum ya kondom delikse hamile kalırsam diyevar var kola takılanı diyorsun. oda regl düzensizliği, erken menapoz gibi yan etkileri varmış. düzensizlik olunca da ruhsal olarak sıkıntı yaşatıyormuş. o yüzden onu eledim
hap içsen oda hormonları bozuyor.
bi kondom var işte oda ne kadar güvenilirse
Benim halam açtırdı 42 yaşında oğluna hamile kaldı bende bu konuyu onu danışacamGeri dönüşü varmış geçen ben baya araştırdım amaliyatla açılıyormuş
Sende sor bakalım seninki ne söylicek bende sorucam sezeryan günü verdiği gün hep aklımdaevet işte ameliyatta kolay değil ki
evet doğru diyorsun , ben hiç sormadım doktoruma bende bi sorarım
bende hap kullanmam.
Aaa bak işte oluyormuş gerçekten demek kafam karıştıBenim halam açtırdı 42 yaşında oğluna hamile kaldı bende bu konuyu onu danışacam
işte bende bilemiyorum. herhalde bağlatmam ama başka ne yaparım bilmiyorumBen düşünüyorum canım hazır sezeryan olacakken halletsinler diyorum. Tabi cevremdekiler yaşın genç pişman olursun belki 3.ü ye niyet edersin diyorlar ama benim karar kesin
Hastane için isimli kolanya ve çikolata yaptırdım ev içinde hiç düşünemedim evdekiler yapar annem ve kardeşlerim evde olur kaynamamlar yukarda onlar halleder diye düşünüyorum bi iki haftaya temizliğe gelecekler o zman dolap hazırlığı yapılır heraldeŞimdi yeni bir sorum varbu hastaneye gelecek olan insanlara bir şey ikram edecek misiniz? Ben isimli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum odayı da süsletmeyeceğim hevesim yok hiç.
İkinci sorum da eve gelen herkese ikram hazırlayacak mısınız? Pasta börek falan diyorlar o toplara girmek mantıklı mı ya
Spiral taktıra bilirsin doğumdan sonraişte bende bilemiyorum. herhalde bağlatmam ama başka ne yaparım bilmiyorum
Yasin kaç peki canım?Ben düşünüyorum canım hazır sezeryan olacakken halletsinler diyorum. Tabi cevremdekiler yaşın genç pişman olursun belki 3.ü ye niyet edersin diyorlar ama benim karar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?