Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
senin 24 ağustos ve sonrası olur o zaman canım
eylül e kalmazsın
tam 39 olunca alcam dese 31 ağustos oluyor zaten

yelek iyi dedin hiç aklıma gelmemişti. şal çok gelir diye koymamıştım. yelek koyayım
Ay bende koymadım aslında ne unuttum ne unuttum diyordum kendi aklıma da düşürmüş oldum

Şimdi yeni bir sorum var 😂 bu hastaneye gelecek olan insanlara bir şey ikram edecek misiniz? Ben isimli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum odayı da süsletmeyeceğim hevesim yok hiç.

İkinci sorum da eve gelen herkese ikram hazırlayacak mısınız? Pasta börek falan diyorlar o toplara girmek mantıklı mı ya

Şimdi yeni bir sorum var 😂 bu hastaneye gelecek olan insanlara bir şey ikram edecek misiniz? Ben isimli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum odayı da süsletmeyeceğim hevesim yok hiç.

İkinci sorum da eve gelen herkese ikram hazırlayacak mısınız? Pasta börek falan diyorlar o toplara girmek mantıklı mı ya
Kız eve gelene bir kahve yanında tatlı yeter heralde
Ben hastane için 100 lu balon aldırdım aşağıdakinden iki tane sipariş ettim eşimin hevesi var ben çıkana kadar süsleyecek
İsimli cikolatam kaldı tek onu da yaptıracam nasılsa her bişey oldu bir o eksik kalmasın

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-01-12-20-25-775_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-08-01-12-20-25-775_trendyol.com.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 22
Ben hastane için 100 lu balon aldırdım aşağıdakinden iki tane sipariş ettim eşimin hevesi var ben çıkana kadar süsleyecek
İsimli cikolatam kaldı tek onu da yaptıracam nasılsa her bişey oldu bir o eksik kalmasın
Ben de aynısını düşünüyorum oturup saatlerce çay mı içecekler sarma falan bilmiyorum

Çok güzelmiş 🥰 ben hastaneye kimse gelsin istemediğim için hiçbir hazırlığım yok hdhdhs evde sadece kolonya hazırladım hahah

Oğlanı 37 de aldırdım sezeryanla bu sefer bende 39 az kadar bekleyecem
Ben kendim bir şey ilkte söylemedim sadece çok riskli gebelikti acaba ondanmı aldı erken şimdide demiyorum kendi dedi 37 sonra alıcam

senin 24 ağustos ve sonrası olur o zaman canım
eylül e kalmazsın
tam 39 olunca alcam dese 31 ağustos oluyor zaten

yelek iyi dedin hiç aklıma gelmemişti. şal çok gelir diye koymamıştım. yelek koyayım
Yok canım eylüle kesin kalmam ondan acele ediyordum ben

Kız bizim senle aynıymış benim de 34 +5 😅 senin de mantıken 22 ağustostan sorna ne zaman istersen yapması lazımm 💞💞💞 ne kadar çok durursa o kadar iyi değil mi
Yaaa o zaman bakalım ne zaman gelicek bizimkiler😌Ben nedense 23 Ağustos diyorum kendim demicem gününü
istiyorum doktor söylesin doğum gününü☺️tabi ne kadar geç o kadar iyi

Ben kendim bir şey ilkte söylemedim sadece çok riskli gebelikti acaba ondanmı aldı erken şimdide demiyorum kendi dedi 37 sonra alıcam
Ayy ben canım İnan tekmelerinden yorulmuştum artık canım dan bezmistim oğlan şuan iyi bir futbolcu il seçmelerine seçildi 😄😄

Hastaneye sadece eşimin ailesi olucak onlarada isimli çıkolata vericem evde organizasyon olucak fotoğraf oğluma yaptırmıştım bu oğluşuma yaptırmasam illa kesin büyüyünce bana söylicek bana neden etmediniz diye😃evde pasta olucak görümceme dedim bir şeyler sende hazırla valla hazırlamasa kendilerine ayıp olur her kes biliyor küçük bebeğim var ben hiç uğraşamam şimdi hamurla pasta çay veririm🤷🏻‍♀️

Çok güzelmiş 🥰 ben hastaneye kimse gelsin istemediğim için hiçbir hazırlığım yok hdhdhs evde sadece kolonya hazırladım hahah
Benim havalı gelin falan istemesekte gelir çünkü biz gittik
eşim süsleme isini orda gördü organizasyon , süs püs baklavalar çikolatalar ve magnetler hoş bize o mannet ve çikolatadan kızın aanasi ikram bile etmemişti de neyse😄😄😄

Ayy ben canım İnan tekmelerinden yorulmuştum artık canım dan bezmistim oğlan şuan iyi bir futbolcu il seçmelerine seçildi 😄😄
Benim oğlan tekmeleri azdı ama şimdi güzel futbol oynuyor eşimde gaza geliyor hemen😃karnımdakı ama çok tekme atıyor😌

Ordinaryüs prof kayınvalidemin söylemesine göre doğurunca çok üşüyormuşsun o yüzden çorap mantıklı 😂 benim ilk doğumum diye kandırıyor mu bilmiyorum hahahaha
Hahahahaaj internette okudum ben de ani hormon değişiklikleri üşüme yapabilirmis e klima da açık olur üşürüm diye düşündüm 😂😂

Hahshshs ben 25 yaşındayım ama içim geçmiş demek ki ,bir ara bağlatim gitsin garanti olsun diye bile düşündüm aıdkwodk🤣 O kadar düşünmüyorum ikinciyi.😬
Bende senin gibiydim 25 yaşımda oğlumu kucağıma aldım dedim ben asla ikinciyi yapmam ama oğlum 4 yaşına girince anne ben yalnızım kardeş alalım mı marketten deyip durdu. İkinciye gebeyim kızım doğunca oğlumla aralarında 5 yaş olacak ben artık bu son dedim. Hatta bağlatmayi düşünüyorum. Çünkü hem maddi hem manevi olarak onlara yetebilmek istiyorum şuan 30 yaşındayım yaşım ilerledikçe yaşadıklarım ağır basınca bu kadar yeter diyorum

Back
X