Cok tuhaf insanlar akıl mantık kabul etmiyor çocuk ne kadar seviniyordu kardeşim olacak diye şimdi benim kardeşim olmuyormus ki diyo yazık deyil mi yani ne diye doldurursun çocuğu pislikler kalpleri gibi bir hayat sürsünler
Amin,anne babanızın mekanları cennet olsun inşallah bencede bu hayatta kardeş en önemli şeylerden biri artık es dost arkadaş falan da hikaye arkanı döndüğün an hepsi dedikodu peşinde herkes iyi gün dostu arkanda şanslıysan kardeş oluyor sadeceBizde de aynı durumun, farklı cinsiyet hali mevcut :) Eşimin 2 oğlu var, o da onları 2 haftada bir görebiliyor maalesef, benim bir kızım var, o bizim yanımızda. Doğacak çocuğumuz da erkek, inşaallah arkasına hemen bir tane daha istiyorum ben de. Rabbim bir de kız nasip eylerse tadından yenmez diyorum :) Beş çocuk deyince herkese çok geliyor ama bence normalKalabalık aile güzeldir, hele ki büyüdüklerinde. Ben anne babamı Covid döneminde 4 gün arayla kaybettim. Kardeşin ne demek olduğunu da o süreçte anladım, yalnız olsaydım ya da tek bir kardeşim olsaydı herşey çok daha zor olurdu eminim, çünkü ne akraba vardı yanımızda ne dostlar. Tek çocukta kalmak isteyenlere de belki bu açıdan bakarlar diye yazıyorum bunları, Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin, keşke hep başlarında olabilelim ama hayat bu. Kardeşlerim olmasa tekrar evlenemezdim bile, tek başıma nasıl evleneceğim kimin evinden gelin çıkacağım derdim. O yüzden kardeş önemli hanımlar, ayrıca Rabbim hiçbir evlada yaşatmasın ama kan ilik gerektiren hastalıklar konusunda da çok önemli kardeş. Çok yönlü düşünmekte fayda var..
Düşünme boşver nasılsa çocuk senin yaninda anneden olan kardeşler kaynar karışır merak etmeCok tuhaf insanlar akıl mantık kabul etmiyor çocuk ne kadar seviniyordu kardeşim olacak diye şimdi benim kardeşim olmuyormus ki diyo yazık deyil mi yani ne diye doldurursun çocuğu pislikler kalpleri gibi bir hayat sürsünler
Ay kızlar ne kadar ortak noktanız varmış çoğunuzun 2. Evliliği mutluluğu huzuru bulmuşsunuz çoçuklarınızı düşünmeye başlamışsınız bide bir sorum olacak 2. Evlilikler hep daha huzurlu ve eş daha kıymet biliyormuş doğruluğu varmıKızlar ben arkasına bitane daha doğurmak istiyodum zaten bı kosusturmann arasında oda büyür diye ama anlaşılan çok zor
Benm bu 2.ci olacak ama büyük çocuğum 9 yaşında bu bebeğimden hemen sonra bitane daha doğurayim zaten koşuşturmann arasında oda aradan çıksın ikisi bir büyür diyordum da vazgeçtim sanki
Aynen öyle sadece ilkten çocuk yokSizindemi 2. evliliğiniz
Yok şans demem sadece hayırlısı buymuş benim için eşiminde yok ama olanlarında bak ne güzel MaşAllah çok güzel evlatları varDaha şanslısınız ozman
Bence alakası yok balım ya huylu huyundan vazgeçmez ilk eşim tobe haşa gökten huri inse onla bile anlaşamaz
Ha ama şu olabilir ikinci evliliklerde tecrübeli olduğun için detaylı düşünüyosun hele de çocuk varsa daha ince düşünüp olur mu olmaz mı iyice tartıp biciyosun ee biraz da yaş aldığın için daha mantıklı tercihler yapabiliyosun belki o yüzden böyle bir çıkarım yapılmıştırBence alakası yok balım ya huylu huyundan vazgeçmez ilk eşim tobe haşa gökten huri inse onla bile anlaşamazkıymet bilmez kaçıncı evliliği olursa olsun olay iyiye düşmekte tercihi doğru yapmakta diye düşünüyorum ama bu esim mesela düşünüyorum insan nasıl anlaşamaz çok uyumlu bi insan kötüye denk gelmiş ama. İyiki birbirimizi bulmusuz dünyaya bir daha gelsem arar bulurum o derece
Doğru bence de ama neyi istemediğini de biliyorsun ve ona göre seçiyorsun evleneceğin kişiyi birazda ondan oluyor olabilir. Yoksa halafem’in dediği gibi ilk eşim şeytanın ta kendisidir eminim insanlara hayatı zindan ediyordur asla düzelmez kendi çocuğuna merak etmiyor bakmıyor 10 yıldır başkasına mı iyi olacak . O yüzden bu adam ayrılmış daha iyidir kıymet bilir mantığı çoook yanlış olur çok kötü insanlar var.
Çevremde kimi görsem hep mutlu ve huzurlu ve iyiki diyorlar ozman ağızları bi defa yandığı için iyi tercihler yapılmış diyebiliriz ozmanHa ama şu olabilir ikinci evliliklerde tecrübeli olduğun için detaylı düşünüyosun hele de çocuk varsa daha ince düşünüp olur mu olmaz mı iyice tartıp biciyosun ee biraz da yaş aldığın için daha mantıklı tercihler yapabiliyosun belki o yüzden böyle bir çıkarım yapılmıştır
Asla ve asla inanmam buna insanlar değişmez bana göre mesela ben ayrıldığımda hep onun karşısına kim çıkacaksa onu düşündüm o kızın hayatını mahv edicek diye önceden tatlı diliyle süprizlerle elde edene kadarBide yakınımda karşı cinsten var 1. Eşine hep çektirmiş ama şimdi 2. Eşi odaya gelince kalktığını bile gördük
O çektiren erkekler show yapmayı çok severBide yakınımda karşı cinsten var 1. Eşine hep çektirmiş ama şimdi 2. Eşi odaya gelince kalktığını bile gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?