Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
Cok tuhaf insanlar akıl mantık kabul etmiyor çocuk ne kadar seviniyordu kardeşim olacak diye şimdi benim kardeşim olmuyormus ki diyo yazık deyil mi yani ne diye doldurursun çocuğu pislikler kalpleri gibi bir hayat sürsünler

Amin,anne babanızın mekanları cennet olsun inşallah bencede bu hayatta kardeş en önemli şeylerden biri artık es dost arkadaş falan da hikaye arkanı döndüğün an hepsi dedikodu peşinde herkes iyi gün dostu arkanda şanslıysan kardeş oluyor sadece

Düşünme boşver nasılsa çocuk senin yaninda anneden olan kardeşler kaynar karışır merak etme

Ay kızlar ne kadar ortak noktanız varmış çoğunuzun 2. Evliliği mutluluğu huzuru bulmuşsunuz çoçuklarınızı düşünmeye başlamışsınız bide bir sorum olacak 2. Evlilikler hep daha huzurlu ve eş daha kıymet biliyormuş doğruluğu varmı julettae Gilmors

Bende yaştan ötürü hemen 2. Yi düşünüyorum ve size katılıyorum ara olmadan daha kolay ara olacaksa 5 6 olmalıkı sorumluluğu aza inmiş olsun
Ve size şaşırıyorum gerçekten çalışmadığım ve ilk çoçuk olmasına rağmen zorlanıyorum siz çalışıyor ve evdeki bebeklerinizin peşine koşuyorsunuz maşallahınız var mevlam güç veriyor demekki

Bence doğru bizde az bir şeyler yaşamadık

Bence alakası yok balım ya huylu huyundan vazgeçmez ilk eşim tobe haşa gökten huri inse onla bile anlaşamaz kıymet bilmez kaçıncı evliliği olursa olsun olay iyiye düşmekte tercihi doğru yapmakta diye düşünüyorum ama bu esim mesela düşünüyorum insan nasıl anlaşamaz çok uyumlu bi insan kötüye denk gelmiş ama. İyiki birbirimizi bulmusuz dünyaya bir daha gelsem arar bulurum o derece

Ha ama şu olabilir ikinci evliliklerde tecrübeli olduğun için detaylı düşünüyosun hele de çocuk varsa daha ince düşünüp olur mu olmaz mı iyice tartıp biciyosun ee biraz da yaş aldığın için daha mantıklı tercihler yapabiliyosun belki o yüzden böyle bir çıkarım yapılmıştır

Doğru bence de ama neyi istemediğini de biliyorsun ve ona göre seçiyorsun evleneceğin kişiyi birazda ondan oluyor olabilir. Yoksa halafem’in dediği gibi ilk eşim şeytanın ta kendisidir eminim insanlara hayatı zindan ediyordur asla düzelmez kendi çocuğuna merak etmiyor bakmıyor 10 yıldır başkasına mı iyi olacak . O yüzden bu adam ayrılmış daha iyidir kıymet bilir mantığı çoook yanlış olur çok kötü insanlar var.

Çevremde kimi görsem hep mutlu ve huzurlu ve iyiki diyorlar ozman ağızları bi defa yandığı için iyi tercihler yapılmış diyebiliriz ozman

Bide yakınımda karşı cinsten var 1. Eşine hep çektirmiş ama şimdi 2. Eşi odaya gelince kalktığını bile gördük

Bide yakınımda karşı cinsten var 1. Eşine hep çektirmiş ama şimdi 2. Eşi odaya gelince kalktığını bile gördük
Asla ve asla inanmam buna insanlar değişmez bana göre mesela ben ayrıldığımda hep onun karşısına kim çıkacaksa onu düşündüm o kızın hayatını mahv edicek diye önceden tatlı diliyle süprizlerle elde edene kadar

Z zeyyy123
Aşkım ben ilk eşime platonik aşıktım ortaokuldan beri nasıl büyük bir aşk görünce konusamazdim heyecanı sen düşün
22 yaşında evlenip adama taptim resmen ama gel gör ki ilk çocukta bana ihanet etti inkarlar sora yani aşıksın inanmak istiyorsun ikinci çocuk sora biten sevgi derken on yılım gitti
İkinci eşime gelince ona da kötüsü denk gelmiş yinede yuvası için cabalamis benzer ihaneti yaşamış belki ama haberi yok velhasıl Allah ikimizi bir araya getirdi her gece diyorum iyiki rastlantılar bizi bir araya getirdi.

O çektiren erkekler show yapmayı çok sever inanma o pis karakterler değişmiyor yazık oluyor karşılarına çıkan onlara inanan kadınlara.

Kızlar günaydın dün yoktum hiç tansiyonum da düzeldi daha iyiyim.
Dün biraz temizlik yapıldı koltuk ve camları bitirdik. Eve yeni girdim ama koltukları yıkatmamıştım onlar aradan çıktı. Çanta hazır lohusa seti almadım herhalde bu hafta onu da satın alıp tamamen hazır bir şekilde son ayı geçireceğim sizde durumlar ne alemde

Bı de yürürken bacak aranızda ağrı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…