Artık menapoza kadar idare edeceğiz hahaay çok güldüm ya. Bizim görünmeyen yerimiz kalmıyor doktora gidince ne yapalım. bizimkine söyledim bende ama onunda kesinliği yok dedi. Arkadaşı yaptırmış onu ama doktor yanlış işlem yapmış. Eşi hamile kalmış. Adam hastaneye dava açmış. Doğacak çocuğun bütün masraflarını ömür boyu hastane karşılamayı taahhüt etmiş.
Bu artık hep böyle olacak herhalde ya hep korkucaz
Halı, kanepe vs kaldırmışsın Ağrı olur mutlaka yorgunluktandır bence de canım dikkat etNeyime güvendim bilmiyorum ama bir enwrji geldi halıları kanepeleri hep kaldırdım sildim geri yerlestirdin inşallah bişe olmaz yattm simdi
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarımKizlar biraz sanciliydim.doktora geldim. Tansiyonum biraz yüksek dedim falan doktor bu gece yatış verdi.İnşallah sabaha daha iyi çıkar da eve geçerim
Bazen geliyor öyle de yapma artık ağırlaştık. Bende böyle foşur foşur yorulmadan temizlik yapmayı özledimNeyime güvendim bilmiyorum ama bir enwrji geldi halıları kanepeleri hep kaldırdım sildim geri yerlestirdin inşallah bişe olmaz yattm simdi
Valla dün kontrol vardı doktor da bebek biraz toplu dikkat et dedi gaza geldşm herhalde sjsjsjjsBazen geliyor öyle de yapma artık ağırlaştık. Bende böyle foşur foşur yorulmadan temizlik yapmayı özledim33+1 im bedenim sağ ama ruhum yok yok
Kız bu doğumdan önce gelen enerji olmasin sakın ben bir kaç yerde gördüm doğumdan bir iki gün önce acayip bir enerji geliyor diye bol bol dinlen yorma kendiniArkadaşlar 34+2 yim inanılmaz şekilde enerjim geldi bugün tüm evi baştan aşağı temizledim suanda kasıgımda bir ağrı var uzanıp dinlenmeyi mi bekleyim acile gideyim mi sizin böyle oluyor mu artık yorulunca
Valla dün kontrol vardı doktor da bebek biraz toplu dikkat et dedi gaza geldşm herhalde sjsjsjjs
Bazen geliyor öyle de yapma artık ağırlaştık. Bende böyle foşur foşur yorulmadan temizlik yapmayı özledim33+1 im bedenim sağ ama ruhum yok yok
bilmiyorum ama vallahi çok kötüyüm 8 aydr asla kusmayan ben tamamen midede ne varsa bosalttm haşatmKız bu doğumdan önce gelen enerji olmasin sakın ben bir kaç yerde gördüm doğumdan bir iki gün önce acayip bir enerji geliyor diye bol bol dinlen yorma kendini
Aaaaa ben şok düşünsene zar zor ikna etmişiz ve hamile kalıyorsun ben artık neye inanayım bilmiyorumay çok güldüm ya. Bizim görünmeyen yerimiz kalmıyor doktora gidince ne yapalım. bizimkine söyledim bende ama onunda kesinliği yok dedi. Arkadaşı yaptırmış onu ama doktor yanlış işlem yapmış. Eşi hamile kalmış. Adam hastaneye dava açmış. Doğacak çocuğun bütün masraflarını ömür boyu hastane karşılamayı taahhüt etmiş.
Bu artık hep böyle olacak herhalde ya hep korkucaz
Benim ikinci doğumumda hastanede bir kadın vardı sezaryen doğumdan 2 ya da 3 yıl sonra vajinal doğum yapmıştı anlatıyordu bana kendi ülkesinde sezeryan olmuş burada izin vermemişler normal doğurmuştu ama çok mutluydu iyiki yaşadım bunu diyorduKızlar iki sezeryan sorasi 12 yıl geçti normal doğum yapmak istiyorum ama doktorlar hiç önermiyor kaç doktora göründüm risk falan diyorlar ama suyum gelse açılmak olsa bebege sen dur mu diyecekler
Uzun zamndir aklımda bu deneyimi yaşamak istiyorum ve sorasinda saglikli bir sekilde hayatıma devam edecek olmam hemen spora baslamam beni heyecanladiriyor
Sizin çevrenizde bu durumu yaşayan sağlıklı bebek dünyaya getiren oldu mu
Canım esasen bende bir sagliksal sorun yok doktorlar diyorki iki kere kesi atılmış rahim incelmiş olabilir riskliBenim ikinci doğumumda hastanede bir kadın vardı sezaryen doğumdan 2 ya da 3 yıl sonra vajinal doğum yapmıştı anlatıyordu bana kendi ülkesinde sezeryan olmuş burada izin vermemişler normal doğurmuştu ama çok mutluydu iyiki yaşadım bunu diyordu
İnşallah sen de yaşarsın herkes bunu tatsın o kadar çok isterdim ki umarım her şey istediğin gibi olur. Ama doktor tehlikeli neye göre diyor yani sende sağlıksal bir sorun mu görüyor acaba ondan emin ol ona göre hareket et başka doktorlardan fikir alabilirsin
Canım esasen bende bir sagliksal sorun yok doktorlar diyorki iki kere kesi atılmış rahim incelmiş olabilir risklihep ihtimal üzerine konuşuyor lar
Bir sezeryan için bile izin vermiyorlar risk diyorlar iki tanesine bence doktorlar izin vermezler hep öyle duymuştum ben hayırlısı olsun senin için sezeryan çok zor şimdiden onun ağrılarını düşünüyorumKızlar iki sezeryan sorasi 12 yıl geçti normal doğum yapmak istiyorum ama doktorlar hiç önermiyor kaç doktora göründüm risk falan diyorlar ama suyum gelse açılmak olsa bebege sen dur mu diyecekler
Uzun zamndir aklımda bu deneyimi yaşamak istiyorum ve sorasinda saglikli bir sekilde hayatıma devam edecek olmam hemen spora baslamam beni heyecanladiriyor
Sizin çevrenizde bu durumu yaşayan sağlıklı bebek dünyaya getiren oldu mu
Ben daha 2. Den sonra teklif etmiştim ayy orami elletmem kimseye demisti yaa yanlışlıkla keserlerse diyip kendini korumaya aldı o orası giderse diye korkuyor aman giderse canıma minnet takılırız kanki gibi ahahahBu arada vazektomi araştırdım sonra eşime anlattım bana diyor ben oramı açıcam bana işlemmi yapılıcak ve ben yine anlatmaya devam ettim sperm çıkmıyormuş yazıyor bunu deyince o kadar güldüki diyor beni top edicen en sonsalak salan seni dinliyorum diyor
Ben daha 2. Den sonra teklif etmiştim ayy orami elletmem kimseye demisti yaa yanlışlıkla keserlerse diyip kendini korumaya aldı o orası giderse diye korkuyor aman giderse canıma minnet takılırız kanki gibi ahahah
Yaa ne kıymetli oraları bizim ki degil sanki uyuz oluyorum yaaBenimkide ilk başta sandıki iğnemi damardan vurulucak sonra anlatınca diyor nasıl yani oranımı açıcam doktora evet diyorum nasıl yani diyor oranımı açıcam kaç defa sordu birde top edicen beni diyor
Ya bunlar çocuk doğursa yere göye sığmazlar gerçekten..asla demesin öyle bizim oğlan sünnet olunca öyle bir abarttılarki erkek oldun saçma sapan konuşmalar hatta dedim sünnet düğünü filan istemiyorum neyin kutlaması buYaa ne kıymetli oraları bizim ki degil sanki uyuz oluyorum yaaama daha kucucukken öyle bi buyutuluyorlar ki psikolojik olarak en onemli şeyleri o oluyor tabi benim kardeşim pipili diyip duruyordu oğluma deme dedim ne yani öyle diye bi üstünlüğü mu var
Bende sevmiyorum sezeryan ama artık Ağrı kesiciler güçlenmiştir umarımBir sezeryan için bile izin vermiyorlar risk diyorlar iki tanesine bence doktorlar izin vermezler hep öyle duymuştum ben hayırlısı olsun senin için sezeryan çok zor şimdiden onun ağrılarını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?