Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Selam güzel anneler kimin söylediğini hatırlamıyorum ama geçen gün konuşulmuştu randevu almak için sistemin aile hekime yönlendirdiği. Ben dün gittim aile hekimi ayın 4üne kadar görebiliyorum yani ileriki üç günü daha fazlası şu an görünmez dedi. İçinizde giden oldu mu böyle bir şey söylendi mi size de merak ediyorum

Artık menapoza kadar idare edeceğiz haha

Neyime güvendim bilmiyorum ama bir enwrji geldi halıları kanepeleri hep kaldırdım sildim geri yerlestirdin inşallah bişe olmaz yattm simdi
Halı, kanepe vs kaldırmışsın Ağrı olur mutlaka yorgunluktandır bence de canım dikkat et

Neyime güvendim bilmiyorum ama bir enwrji geldi halıları kanepeleri hep kaldırdım sildim geri yerlestirdin inşallah bişe olmaz yattm simdi
Bazen geliyor öyle de yapma artık ağırlaştık. Bende böyle foşur foşur yorulmadan temizlik yapmayı özledim 33+1 im bedenim sağ ama ruhum yok yok

Kız bu doğumdan önce gelen enerji olmasin sakın ben bir kaç yerde gördüm doğumdan bir iki gün önce acayip bir enerji geliyor diye bol bol dinlen yorma kendini

Bazen geliyor öyle de yapma artık ağırlaştık. Bende böyle foşur foşur yorulmadan temizlik yapmayı özledim 33+1 im bedenim sağ ama ruhum yok yok

Kız bu doğumdan önce gelen enerji olmasin sakın ben bir kaç yerde gördüm doğumdan bir iki gün önce acayip bir enerji geliyor diye bol bol dinlen yorma kendini
bilmiyorum ama vallahi çok kötüyüm 8 aydr asla kusmayan ben tamamen midede ne varsa bosalttm haşatm

Aaaaa ben şok düşünsene zar zor ikna etmişiz ve hamile kalıyorsun ben artık neye inanayım bilmiyorum

Benim ikinci doğumumda hastanede bir kadın vardı sezaryen doğumdan 2 ya da 3 yıl sonra vajinal doğum yapmıştı anlatıyordu bana kendi ülkesinde sezeryan olmuş burada izin vermemişler normal doğurmuştu ama çok mutluydu iyiki yaşadım bunu diyordu
İnşallah sen de yaşarsın herkes bunu tatsın o kadar çok isterdim ki umarım her şey istediğin gibi olur. Ama doktor tehlikeli neye göre diyor yani sende sağlıksal bir sorun mu görüyor acaba ondan emin ol ona göre hareket et başka doktorlardan fikir alabilirsin

Canım esasen bende bir sagliksal sorun yok doktorlar diyorki iki kere kesi atılmış rahim incelmiş olabilir riskli hep ihtimal üzerine konuşuyor lar

Bir sezeryan için bile izin vermiyorlar risk diyorlar iki tanesine bence doktorlar izin vermezler hep öyle duymuştum ben hayırlısı olsun senin için sezeryan çok zor şimdiden onun ağrılarını düşünüyorum

Ben daha 2. Den sonra teklif etmiştim ayy orami elletmem kimseye demisti yaa yanlışlıkla keserlerse diyip kendini korumaya aldı o orası giderse diye korkuyor aman giderse canıma minnet takılırız kanki gibi ahahah

Ben daha 2. Den sonra teklif etmiştim ayy orami elletmem kimseye demisti yaa yanlışlıkla keserlerse diyip kendini korumaya aldı o orası giderse diye korkuyor aman giderse canıma minnet takılırız kanki gibi ahahah
Benimkide ilk başta sandıki iğnemi damardan vurulucak sonra anlatınca diyor nasıl yani oranımı açıcam doktora evet diyorum nasıl yani diyor oranımı açıcam kaç defa sordu birdetop edicen beni diyor

Benimkide ilk başta sandıki iğnemi damardan vurulucak sonra anlatınca diyor nasıl yani oranımı açıcam doktora evet diyorum nasıl yani diyor oranımı açıcam kaç defa sordu birdetop edicen beni diyor
Yaa ne kıymetli oraları bizim ki degil sanki uyuz oluyorum yaa ama daha kucucukken öyle bi buyutuluyorlar ki psikolojik olarak en onemli şeyleri o oluyor tabi benim kardeşim pipili diyip duruyordu oğluma deme dedim ne yani öyle diye bi üstünlüğü mu var

Ya bunlar çocuk doğursa yere göye sığmazlar gerçekten..asla demesin öyle bizim oğlan sünnet olunca öyle bir abarttılarki erkek oldun saçma sapan konuşmalar hatta dedim sünnet düğünü filan istemiyorum neyin kutlaması bu

Bende sevmiyorum sezeryan ama artık Ağrı kesiciler güçlenmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…