Çok mu ağrınız oluyor nasıl bir şeyBende sevmiyorum sezeryan ama artık Ağrı kesiciler güçlenmiştir umarım
Yani canım işte karında yedi kat kesi sonrasında yedi kat dikiş yağlı bir bölge olmasından sanırım bu kadar acıÇok mu ağrınız oluyor nasıl bir şey
Hatayli Arap tanıdıklarım var cidden iyi oluyorlar yalnız görümceni çözemedim o nasıl dindar genelde Hatay Arapları çok dindar değiller aksine çok Aydınlargüldüm bende sayenizde.d ya öyle büyüyorlar bazı tabuları yıkmak çok zor gerçekten. Sen de deki beni anlıyor musun ben de utanıyorum istemiyorum ama ikimiz için çocuklarımızı doğuruyorum hiç kolay değil işte sen daha lazere gidemiyorsun vs diyebilirsin
benim eşim Arap Hatay’da çoğu ailesi aslında Türk gibiler ama Arabistan’dan gelmişler heralde dedesinin babası falan
Eşim çok iyi ama ailesi yıllar önce tarikatlara girmiş babası zorlamış hepsini çok karışık durumları yani. Bu görümcem vs okutulmamış gizli gizli açıktan okumuş yine de Atatürk düşmanları. Yani çok cahil kalmışlar bir de kimseyi beğenmeme egoları var üstün görüyorlar kendilerini acayip çok fazla inanmışlar Allah’ın seçtiği insan olduklarına. Neler neler varda burada uzun uzun yazıp şişirmiyim kafanızı sadece din değil yani mevzu cimrilik insan kullanma her şey var çok tuhaf çoookk yoksa dindar olup çok iyi insanlar var tanıyorumHatayli Arap tanıdıklarım var cidden iyi oluyorlar yalnız görümceni çözemedim o nasıl dindar genelde Hatay Arapları çok dindar değiller aksine çok Aydınlar
Tabi canım dindar olup iyi insan çok ama durum farklıymış zaten tarikatlar inanilamz tehlikeli şimdide yenileri türedi mesela ilim yayma cemiyeti çıkmış Allah bilir kimlere hizmet ediyorlar devlet müsade ediyor sora da güçleri yetmiyor ah vah diyolarEşim çok iyi ama ailesi yıllar önce tarikatlara girmiş babası zorlamış hepsini çok karışık durumları yani. Bu görümcem vs okutulmamış gizli gizli açıktan okumuş yine de Atatürk düşmanları. Yani çok cahil kalmışlar bir de kimseyi beğenmeme egoları var üstün görüyorlar kendilerini acayip çok fazla inanmışlar Allah’ın seçtiği insan olduklarına. Neler neler varda burada uzun uzun yazıp şişirmiyim kafanızı sadece din değil yani mevzu cimrilik insan kullanma her şey var çok tuhaf çoookk yoksa dindar olup çok iyi insanlar var tanıyorum
Ah ah bilmiyorlarmı sanki biz nerelerimizi nerelerimizi açıyor sprial taktırsan yine oramı açıyorsuan bağlatsan ameliyat oluyorsun onlara gözükmüyor ama kendilerime gelince ben açamam edemem ameliyatı nasıl acaba delikten girip yapılıyor diye tahmin ettim ama kesiyorlarmıymışBu arada vazektomi araştırdım sonra eşime anlattım bana diyor ben oramı açıcam bana işlemmi yapılıcak ve ben yine anlatmaya devam ettim sperm çıkmıyormuş yazıyor bunu deyince o kadar güldüki diyor beni top edicen en sonsalak salan seni dinliyorum diyor
Hatay'da 2 çeşit Arap var, Arap Sünni ve Arap Alevi. Aydın dediğin kesim Arap Aleviler. Arap Sünniler arkadaşın anlattığı gibi görümcesi gibi oluyorlar. Arap Alevi olanlar tam tersine Atatürk'ü çok severler. Ama tabiki de her ırkta ve dinde iyide var kötüde varHatayli Arap tanıdıklarım var cidden iyi oluyorlar yalnız görümceni çözemedim o nasıl dindar genelde Hatay Arapları çok dindar değiller aksine çok Aydınlar
Ayni kafadayım bende istemiyorum sunnet düğünü sünnetini yaptırdık oldu bitti gerek yok eğlenmeyeYa bunlar çocuk doğursa yere göye sığmazlar gerçekten..asla demesin öyle bizim oğlan sünnet olunca öyle bir abarttılarki erkek oldun saçma sapan konuşmalar hatta dedim sünnet düğünü filan istemiyorum neyin kutlaması bu
Doktorlar zorluyorlar resmen tamam güzel ve doğal birşey olabilir de doktor açık açık sağlıkçı olduğumuz için söyledi resmen belirli sebepler harici sezeryan yaparsak savunma veriyoruz dedi belki de o kadının buna psikolojisi hazır değil ve parası yok özele gidecekAy kızlar arkadaşım doğum yaptı bugün devlette kız sabah 8 den beri sancı çekiyor doktoru ilk başta çatın dar gibi demişti ama devlette direkt sezaryana almıyorlar ya gece 12 ye kadar sancı çekip sezeryana aldılar hepimiz o kadar üzüldük ki kızın haline bu normal doğum dayatılmasını devlette anlayamıyorum ve çok yanlış buluyorum yabugün psikolojim bozuldu bizler bile stres olduk
Umarım bebekte anne de iyidir herşey normal doğuma elverişli ise normal doğum denenmeli de yazıktır ya kaç saat sancı Çek sonra üstüne sezeryana alın çatısı darsa hiç denenmemesi lazım bi kereAy kızlar arkadaşım doğum yaptı bugün devlette kız sabah 8 den beri sancı çekiyor doktoru ilk başta çatın dar gibi demişti ama devlette direkt sezaryana almıyorlar ya gece 12 ye kadar sancı çekip sezeryana aldılar hepimiz o kadar üzüldük ki kızın haline bu normal doğum dayatılmasını devlette anlayamıyorum ve çok yanlış buluyorum yabugün psikolojim bozuldu bizler bile stres olduk
Ben kendi doğumumda çok salaklık yaptım doğuma gitmeden önce bana bir ilaç gösterdiler ağrı kesici serum işte para ödemelisiniz eğer bunu vurmamızı istiyorsanız bende dedimki kendi kendime aman sonuçta her sezeryan sonrası ağrı kesici vuruluyor anneye ve benim ağrıya dözümüm var işte onlar bana yeter dedim..sezeryan oldum uyuşmam geçtikten sonra ağrıdan ağlıyordum eşim diyorki o dediğiniz ilacı getirin parasını ödüyoruz büyük kutuda bir ilacmış makine gibi hemşire diyor malesef şimdi getiremeyiz ondan önceden sorduk başka bir hastadaymış kutu neyseki ben hastaneyi ayağa kaldırıyordum en sonda o kadar bitmişdimki getirdiler resmen nefes aldım eşim bana sinirlendi değermi bu kadar ağrı çektin ama ben ne yapayım madem bu ilaç çok önemli niye soruyorsunuz kimse duramaz o ağrıya ondan zor geçtiBende sevmiyorum sezeryan ama artık Ağrı kesiciler güçlenmiştir umarım
İşte diyorum ya erkekler doğursa yere göye sığmazlar ondan hep diyorum eşlerden destek almak lazım yok işten gelmiş yorgun bizde yoruluyoruz bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var öpüp koklamakla babalık olmuyor..amaliyatı bende bilmiyorum nasıl yapılıyor zaten boş verdim artıkAh ah bilmiyorlarmı sanki biz nerelerimizi nerelerimizi açıyor sprial taktırsan yine oramı açıyorsuan bağlatsan ameliyat oluyorsun onlara gözükmüyor ama kendilerime gelince ben açamam edemem ameliyatı nasıl acaba delikten girip yapılıyor diye tahmin ettim ama kesiyorlarmıymış
Kesinlikle öyle birde sünnet annesi diyorlar yaAyni kafadayım bende istemiyorum sunnet düğünü sünnetini yaptırdık oldu bitti gerek yok eğlenmeye
Çatısı darsa hiç gerek yoktu bu kadar eziyet etmeye ama illa normal doğum isteyenler şans işi kimisi pat diye doğuruyor kimisi saatlerce sancı çekiyor ama sonrası çok kolay hemen ayaklanıyorlar..İn şa Allah her ikisi iyidirDoktorlar zorluyorlar resmen tamam güzel ve doğal birşey olabilir de doktor açık açık sağlıkçı olduğumuz için söyledi resmen belirli sebepler harici sezeryan yaparsak savunma veriyoruz dedi belki de o kadının buna psikolojisi hazır değil ve parası yok özele gidecek
Ben kendi doğumumda çok salaklık yaptım doğuma gitmeden önce bana bir ilaç gösterdiler ağrı kesici serum işte para ödemelisiniz eğer bunu vurmamızı istiyorsanız bende dedimki kendi kendime aman sonuçta her sezeryan sonrası ağrı kesici vuruluyor anneye ve benim ağrıya dözümüm var işte onlar bana yeter dedim..sezeryan oldum uyuşmam geçtikten sonra ağrıdan ağlıyordum eşim diyorki o dediğiniz ilacı getirin parasını ödüyoruz büyük kutuda bir ilacmış makine gibi hemşire diyor malesef şimdi getiremeyiz ondan önceden sorduk başka bir hastadaymış kutu neyseki ben hastaneyi ayağa kaldırıyordum en sonda o kadar bitmişdimki getirdiler resmen nefes aldım eşim bana sinirlendi değermi bu kadar ağrı çektin ama ben ne yapayım madem bu ilaç çok önemli niye soruyorsunuz kimse duramaz o ağrıya ondan zor geçti
Ben kolay kolay ağrım var demem eşimde biliyor artık ağrıdan elini öyle bir sıkıyordumki düşün çocuğumu görmek bile istemiyordum doktorum iyi yoksa yaşadıklarım saçmalık benden niye soruyorsun kendim sağlıkçıyım düşündümki bu parayla neden satsınki bana demekki ekstra gereksiz bir şey zaten özel hastanede hiç az para almıyorlargerçekten neden soruyorlar ki parası olmayan o ağrıyı çekmek zorunda kalıyor demekki. Ay çok hissettim okurken ben de çok acı çekiyordum epidural diye bağırdım ancak yapmadılar aklıma o geldi
Evet sorulunca insan gereksiz diye düşünüyor o kadar para verip doğuma gidiyorsun ilaç için ücret istiyorlar çok garipBen kolay kolay ağrım var demem eşimde biliyor artık ağrıdan elini öyle bir sıkıyordumki düşün çocuğumu görmek bile istemiyordum doktorum iyi yoksa yaşadıklarım saçmalık benden niye soruyorsun kendim sağlıkçıyım düşündümki bu parayla neden satsınki bana demekki ekstra gereksiz bir şey zaten özel hastanede hiç az para almıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?