Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bende dün verdim sipariş kare kutulu 108 tane var içinde 800 tl normalde aynısı 1300 du aynı görseli attım yapıyor gcm_hediyelik magnetlerimide yaptırıyorum set halinda kapı süsü filanda olursa indirim yapıyor

teslim süresi ne dediler
bide sıcakta çikolata ile ilgili bi şey dediler mi

teslim süresi ne dediler
bide sıcakta çikolata ile ilgili bi şey dediler mi
Normal şartlarda 3 gün içerisinde teslimat sağlıyoruz dolapta beklettikleri zaman çikolatamızda herhangi bir erime sorunu yaşanmaz
Bende havaların serinlemesini bekledim işte sorun yaşamayayalım diye kız çok uğraştı istediğim modeli bulmak için matbaa gezdi dün

Eklentiler

• IMG_6267.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_6255.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6250.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6249.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 25
Sanada geçmiş olsun canımgebeliğin en zor yanı galiba ilaç alamamak

Bugün gideyim eczaneye canım oğlum da yanımdaydı korkmuş eve dönerken korkuyordu çok şükür iyiki o düşmedi

Mevsimm34 çok geçmiş olsun kuzum buz birakmismiydin evde Ağrı kesici Krem varmı üzüldüm doğrusu hay aksi
Buzu bıraktım üstüne canım. Ya Eşim diyo zaten başına gelmeyen kalmadı Allah'ın izniyle sağ Salim doğur kızımızı kucağımıza sağlıkla alalım kurban kesicem diyo

Buzu bıraktım üstüne canım. Ya Eşim diyo zaten başına gelmeyen kalmadı Allah'ın izniyle sağ Salim doğur kızımızı kucağımıza sağlıkla alalım kurban kesicem diyo
İyi düşünelim hep iyi olsun canım biraz tedirgin olunca hep sarpa Sarar

Uyuyamuyorum diyen ben akşam 9 da yattım şimdi uyandım tabi yetti. Hocayla camiyi açmaya gidiyorum
Ayy dün akşam üzeri bir saat içim geçmiş senmisin uyuyan uyuyamadım kocamda akşama kanepede az bişi uyudu oda uykuyu aldı derken ikimizde sabaha kadar bebek hakkında konuşa konuşa sabaha karşı uyumuşuz işe de geç kaldı güya bugün erkenden gelip son evdeki son işleri yapacaktık basima kaldı

Haklısın canım iyiki varsınız sizlerin mesajları bana çok iyi geliyor
Sende öyle canım benim
Yarın ben mesela doğuracam sayılı gün çabucak geçti hatta telastan hiç anlamadım umarım bebekelrimiz sağlıklı Dünyaya gelir bizi yormazlar
38 yaşımdan sora geceleri uyanan bir minikle uğraşacam,

Saat tarihine göre 36.haftada 19 agustosta doğurdum kızlar zorlu bir süreçti bebeğimin solunumu yetersiz yoğun bakıma aldılar dualarınızda bizleri de unutmayın lütfen
Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin canım benim sana da geçmiş olsun. Merak etme tahmin ettiğimizden daha güçlüler, yakında çıkacak bebisin

Çok geçmiş olsun canım kendine nas, felak oku bence

Kızlar merhaba bugün randevum vardı 34+4 en son iki hafta önce gelmiştim. Bebiş 130 gram almış 2 haftada bende hiç kilo almamışm biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama. Toplam kilosu 2320.

Kızlar merhaba bugün randevum vardı 34+4 en son iki hafta önce gelmiştim. Bebiş 130 gram almış 2 haftada bende hiç kilo almamışm biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama. Toplam kilosu 2320.
Merhaba.Doktor doğru söylüyor benimde öyle oldu 1 hafta aralıkla gittim yani 30 Gr almıştı almamıştı yani 2 hafta için iyi bazen oluyor öyle ireli haftalarda hızlı alır merak etme

Maşallah canım o gün geldi yani. Olsun seneler sonra hayatına yeni bir güzellik katılacak. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Her yaşın ayrı bir güzelliği var derlerler ya senin bu yaşının en güzel yanı yavrun olacak. Yarın da dualarla seni beklicez bende heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…