Bende dün verdim sipariş kare kutulu 108 tane var içinde 800 tl normalde aynısı 1300 du aynı görseli attım yapıyor gcm_hediyelik magnetlerimide yaptırıyorum set halinda kapı süsü filanda olursa indirim yapıyorÇikolatayı daha almadım ben ya. Bi o kaldı galiba. Yatağını kurucaz onları yapmam lazım. Temizlik yapmışsınız ne güzel. Ben büyük temizlik yapmıştım zaten ama balkon camlarım yine kirlendibi üstünden geçeyim bari. Az kaldı be. Kalp sesiydi, cinsiyetiydi derken doğuruyoruz
teslim süresi ne dedilerBende dün verdim sipariş kare kutulu 108 tane var içinde 800 tl normalde aynısı 1300 du aynı görseli attım yapıyor gcm_hediyelik magnetlerimide yaptırıyorum set halinda kapı süsü filanda olursa indirim yapıyor
Normal şartlarda 3 gün içerisinde teslimat sağlıyoruz dolapta beklettikleri zaman çikolatamızda herhangi bir erime sorunu yaşanmazteslim süresi ne dediler
bide sıcakta çikolata ile ilgili bi şey dediler mi
Sağlıkla kavuşun bebeğinize gözünüz aydınSaat tarihine göre 36.haftada 19 agustosta doğurdum kızlar zorlu bir süreçti bebeğimin solunumu yetersiz yoğun bakıma aldılar dualarınızda bizleri de unutmayın lütfen
Sanada geçmiş olsun canımgebeliğin en zor yanı galiba ilaç alamamakGeçmiş olsun canım keşki bilsem kendimede uyğularım nerdeyse 5 gündür sol arka kemiklerim ağrıyor sabah bir kalktım ağrıyla sinir sıkışması kesin olmuş masajın faydası yok atlet sütyen giyinemiyorum doğuma az kalmış ben ne yapıcam bilmiyorum
Bugün gideyim eczaneye canım oğlum da yanımdaydı korkmuş eve dönerken korkuyordu çok şükür iyiki o düşmediBu benimde çok oluyor. Gün içinde ayağa kalkınca özellikle titriyor resmen. Sanki pelvikmbölgesinde duruyor bebek
Ne biçim dolmuşçu o salak. Kantaron varsa morluğa iyi gelir bide vicks ama ağrısı için işe yaramaz herhalde. Bi eczaneye git istersen onlar verir hemen
Allah kucağınıza almayı nasip etsşn. Benim kızımda 36 haftalık doğmuştu 1 hafta küvezde durup çıkmıştı. Merak etmeyin allah kavuşturur
Buzu bıraktım üstüne canım. Ya Eşim diyo zaten başına gelmeyen kalmadı Allah'ın izniyle sağ Salim doğur kızımızı kucağımıza sağlıkla alalım kurban kesicem diyoMevsimm34 çok geçmiş olsun kuzum buz birakmismiydin evde Ağrı kesici Krem varmı üzüldüm doğrusu hay aksi
Gözün aydın canım doğum yapmışsın. Gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle evladını sağlıkla kucağına alıp evine gideceksinAminnnn insallah
az su içtiğim günlerde sarıya döndüğünü fark ettim, başlarda korkup çok idrar tahlili veriyordum ama enfeksiyon çıkmadıSarı akıntısı olan var mı kızlar ya acaba bende de mi enfeksiyon var
İyi düşünelim hep iyi olsun canım biraz tedirgin olunca hep sarpa SararBuzu bıraktım üstüne canım. Ya Eşim diyo zaten başına gelmeyen kalmadı Allah'ın izniyle sağ Salim doğur kızımızı kucağımıza sağlıkla alalım kurban kesicem diyo
Haklısın canım iyiki varsınız sizlerin mesajları bana çok iyi geliyorİyi düşünelim hep iyi olsun canım biraz tedirgin olunca hep sarpa Sarar
Ayy dün akşam üzeri bir saat içim geçmiş senmisin uyuyan uyuyamadım kocamda akşama kanepede az bişi uyudu oda uykuyu aldı derken ikimizde sabaha kadar bebek hakkında konuşa konuşaUyuyamuyorum diyen ben akşam 9 da yattımşimdi uyandım tabi yetti. Hocayla camiyi açmaya gidiyorum
Sende öyle canım benimHaklısın canım iyiki varsınız sizlerin mesajları bana çok iyi geliyor
Aynen öyle malesefkiSanada geçmiş olsun canımgebeliğin en zor yanı galiba ilaç alamamak
Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin canım benim sana da geçmiş olsun. Merak etme tahmin ettiğimizden daha güçlüler, yakında çıkacak bebisinSaat tarihine göre 36.haftada 19 agustosta doğurdum kızlar zorlu bir süreçti bebeğimin solunumu yetersiz yoğun bakıma aldılar dualarınızda bizleri de unutmayın lütfen
Çok geçmiş olsun canım kendine nas, felak oku benceKızlar dün ben dolmuşa binerken tam basamağa adım attım şoför arabayı aniden daha tam yerleşmeden sürünce ben dolmuşun içindeki basamağın demirine iki ayağımın üzerine düştüm bacaklarım demire değdi ikisinde morluk ve şişlik var acil röntgen bebek için zararlı olduğu için ilaçta vermedi. Evde ağrıya ve morluga iyi gelecek bir öneriniz varmı
Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşun inşallah ❤Saat tarihine göre 36.haftada 19 agustosta doğurdum kızlar zorlu bir süreçti bebeğimin solunumu yetersiz yoğun bakıma aldılar dualarınızda bizleri de unutmayın lütfen
Merhaba.Doktor doğru söylüyor benimde öyle oldu 1 hafta aralıkla gittim yani 30 Gr almıştı almamıştı yani 2 hafta için iyi bazen oluyor öyle ireli haftalarda hızlı alır merak etmeKızlar merhaba bugün randevum vardı 34+4 en son iki hafta önce gelmiştim. Bebiş 130 gram almış 2 haftada bende hiç kilo almamışm biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama. Toplam kilosu 2320.
Maşallah canım o gün geldi yani. Olsun seneler sonra hayatına yeni bir güzellik katılacak. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Her yaşın ayrı bir güzelliği var derlerler ya senin bu yaşının en güzel yanı yavrun olacak. Yarın da dualarla seni beklicez bende heyecanlandımSende öyle canım benim
Yarın ben mesela doğuracam sayılı gün çabucak geçti hatta telastan hiç anlamadım umarım bebekelrimiz sağlıklı Dünyaya gelirbizi yormazlar
38 yaşımdan sora geceleri uyanan bir minikle uğraşacam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?